marți, 13 aprilie 2010

Încă mai credeţi că nu există un plan?

UPDATE: şire de azi  http://www.animanews.com/politic/orientul-mijlociu/1143--medvedev-un-atac-israelian-asupra-iranului-ar-putea-duce-la-un-rzboi-nuclear.html

În această postare nu e vorba despre Traian Băsescu sau guvernul Boc. Nu e vorba nici măcar de unul din toată pleiada de politicieni din România. Pur şi simplu este vorba despre un plan. Mulţi se vor repezi să-l catalogheze „conspiraţionist”, dar toţi vor recunoaşte că prea se potriveşte cu realitatea în care trăim. Nu voi face niciun comentariu despre ce cred eu, pentru că nu are nicio relevanţă. Mă alătur însă celor câţiva care îndrăznesc să reproducă ideile pricipale ale acestui plan. Pe Internet, căci toate cărţile despre el care au văzut lumina tiparului au fost trecute la index. Şi nici nu vor mai fi tipărite vreodată!
Aşadar..anul 1773, o stradă evreiască din Frankfurt: momentul şi locul în care au fost plănuite trei războaie modiale care să bătătorească drumul către instaurarea unui guvern mondial.
Metoda folosită pentru a slăbi ţările constă în diseminarea progresivă a unor idei care duc la disoluţia statelor, progresia fiind calculată să ducă de la liberalism la anarhie. Guvernarea este destinată să aparţină unei elite reduse. Pentru cei care urmăresc acest plan, masele nu sunt decât o turmă de dispreţuit, conducătorii politici – simple păpuşi, cel mai adesea corupţi, neputincioşi, ademeniţi prin măguliri, ameninţări sau şantaj în folosul elitei invizibile.
Presa, Teatrul, Bursa, Ştiinţa, Legea, pentru cei care posedă tot aurul lumii, sunt mijloace de a înnebuni opinia publică, pentru a produce o aţâţare generală la viciu şi a distruge aspiraţiile idealiste, pentru creearea cultului banilor şi cultivarea slăbiciunilor omeneşti.
Mijloace machiavelice de atingere a scopului de a controla lumea în folosul elitei invizibile
1. Controlul asupra finanţelor prin crearea marilor monopoluri particulare care au devenit rezervoarele bogăţiilor lumii. În momentul prăbuşirii politice se vor prăbuţi şi finanţele împreună cu creditele acordate de state. „Vom provoca crize economice ca să destabilizăm statele care ni se împotrivesc , sustrăgând banii depuşi acolo. Prin acumularea de mari capitaluri private care au fost sustrase din circuitul financiar al statelor vom sili acele state să ia bani de la noi sub formă de credit. Creditele împovărează statele cu procente care le transformă în scalvi fără voinţă. Impozitele cuvenite nu vor satisface nevoile şi astfel şefii acestor state vor cerşi la uşa băncilor noastre. Prin datorii de stat, şefii de guverne devin coruptibili şi astfle cad în sfera noastră de control, din ce în ce mai adânc.
2. Controlul presei. Presa are funcţia de a dezlănţui pasiunile. Marea masă habar nu are cui serveşte presa cu adevărat. Nicio stire nu va ajunge la public fără permisiunea noastră. Toate ştirile din lume se centralizează la câteva agenţii controlate de noi. Ziarele vor avea toate nuanţele: aristocratice, socialiste, republicane, chiar anarhiste, bineînţeles atâta timp cât există constituţie.
3. Extinderea puterii o vom practica apărând în public ca prieten al tuturor. Noi îi vom susţine pe toţi: anarhişti, comunişti, fascişti, dar mai ales clasa muncitoare, sindicatele, care vor câştiga încrederea noastră şi vor deveni unealta noastră.
4. Controlul asupra credinţei. Noi le vom lua oamenilor adevărata credinţă. Noi vom modifica stâlpii legilor spirituale sau îi vom dezrădăcina. Lipsa lor va slăbi credinţa, deoarece religiile vor fi lipsite de argumente. Aceste goluri le vom umple noi cu teze materialiste şi calcule matematice.
5. A zăpăci minţile este o metodă. Pentru a fi stăpâni pe opinia publică trebuie să o aducem în stare de zăpăceală. Vom folosi presa ca să prezinte ştiri atât de diverse, îbcât ei să se piardă în labirintul acestor informaţii. Oamenii vor ajunge la concluzia că e mai bine să nu aibă nicio părere.
6. Dorinţa de a trăi în lux. Pentru a accelera ruinarea, le vom stimula dorinţa de a face lux. Cetăţeanul de rând nu-şi va putea permite bucuria de a cumpăra articole de lux, pentru că noi vom avea grijă să ridicăm mereu preţurile. Astfel, fiecare va trebui să muncească mai mult, dacă va dori să capete ceea ce doreşte. Până când îşi vor da seama cu ce sistem au de-a face vor fi deja prinşi în capcana lui.
7. Politica, instrument de manipulare. Prin propagarea de către noi a liberalismului în organismele statale întreaga structură politică va fi modificată. Constituţia nu e decât marele for al neînţelegerilor, al certurilor, al toanelor partidelor, într-un cuvânt un for care are funcţia de a distruge personalitatea instituţiilor de stat. În „epoca republicană” noi îi vom înlocui pe stăpânitori cu o caricatură de guverne, cu un preşedinte din popor adică din rândurile „păpuşilor noastre”, ale ”sclavilor” noştri. Vom organiza alegeri în aşa fel încât, cu ajutorul lor, vom reuşi să preluăm stăpânirea întregii lumi. Celui mai neînsemnat alegător îi vom da iluzia că, prin întruniri şi coaliţii, el poate influenţa mersul politic în stat. În acelaşi timp vom elimina importanţa familiei şi rolul ei educativ, de asemenea formarea personalităţii independente. Este de ajuns ca un popor să fie lăsat să trăiască în „democraţie” un oarecare timp, pentru ca el să se transforme într-o plebe dezordonată. Puterea plebei este oarbă, fără scop şi fără raţiune, mereu gata să fie influenţabilă dintr-o parte sau alta.Reuşita noastră va fi uşurată de faptul că în relaţiile cu oamenii de care vom avea nevoie, vom specula punctele slabe ale acestora: lăcomia de bani şi de bunuri materiale, precum şi pasiunile de orice natură.
8. Controlul asupra hranei. Puterea noastră rezidă şi în faptul că hrana pe acest pământ devine din ce în ce mai insuficientă. Capitalul are puterea de a provoca foamete, ceea ce ţine mai bine în frâu pe muncitor. Provocând lipsuri, invidie şi ură, noi vom stăpâni masele. Numai ţăranul ce posedă pământ ar putea reprezenta un pericol pentru noi, deoarece el este autonom. De aceea, trebuie cu orice preţ să-l deposedăm şi vom reuşi dacă îi vom împovăra cu datorii pe cei ce deţin pământ.
9. Funcţia războaielor. Ca să determinăm pe cei setoşi de putere să facă abuz de ea, vom face ca aceste puteri să ajungă în conflict. În toată Europa şi în sferele de influenţă ale Europei, noi trebuie să insuflăm şi să răspândim frământări, învrăjbire, duşmănie.
10. Moartea este sfârşitul inevitabil al fiecăruia. Nu este greşit ca pe cei ce ni se împotrivesc să-i aducem mai repede spre acest sfârşit".

2 comentarii:

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.