duminică, 25 aprilie 2010

PNL Brăila, o filială în degringoladă


*Liberalii brăileni se "execută" între ei *Junele Cătălin Boboc, pe cale să ia o mare ţeapă de la deputata Diana Tuşa?
Faptul că atât Diana Tuşa cât şi Cătălin Boboc au intrat în silentio stampa cu privire la măgăriile pe care un membru al partidului condus de ei pe culmile ridicolului politic le face  împotriva senatorului Cibu şi, mai nou, împotriva deputatei ajunsă preşedinte la PNL Brăila, ne îndreptăţeşte să tragem următoarea concluzie: între cele două speranţe neschimbate de pamperşi ale politicii liberale a început deja lupta pentru porţia de spanac, pardon, putere!  Diana Tuşa, deşi a precizat că nu o interesează să devină preşedinta organizaţiei judeţene, s-ar putea să se fi răzgândit între timp. Mandatul de deputat trece repede, sprijin din partea colegilor de la centru nu prea mai are, greii de altădată ai PNL având ei înşişi o situaţie politică delicată.  În aceste condiţii, doar un post important în partid, crede Tuşa, o va mai salva de la eşecul electoral previzibil peste doi ani. Ca o observaţie personală, socoteala ar fi bună dacă PNL ar mai conta ca partid. Însă, după toate oscilaţiile legate de intrarea la guvernare şi asocierea cu PSD-ul care încet-încet se scutură de balast, cel mai probabil liberalii vor deconta mare parte din nemulţumirile electoratului.
După ce a renunţat de bunăvoie la funcţia de preşedinte la municipiu, cu gândul la osul cel mare de la judeţ, junelui  Boboc  i-a cam căzut fisa că e pe cale să ia o mare ţeapă. Ştiind şi el ce valoare au promisiunile liderilor PNL de la centru, se vede nevoit acum  să-şi apere reduta, trecând la contraatac. Sau cel puţin aşa crede el că atacă, prin intermediul cozii de topor cu un singur neuron şi ăla bolnav, pe care nu are curajul să-l stârpească, că doar îi serveşte interesele! Jenant şi pueril totodată, pentru că licheaua şantajistă cu imaginaţie de schizofrenic nu are credibilitate nici cât negrul sub unghiile-i jegoase de atâta scurmat în propriile mizerii.
Cavalerul Boboc, apărător al onoarei colegilor de partid încolţiţi de duşmanii de c(l)asă, a tăcut mâlc la „execuţia” de toată jena a lui Cibu pe un site cu trei vizitatori şi aia năuciţi de degustările bahice pe la cârciuma cu nume de tâlhar, şi se face că plouă la „execuţia” Dianei Tuşa pe aceeaşi filieră. Logica bunului simţ ne spune că Boboc, lipsit de talent în a juca rolul lui Pilat din Pont în această poveste puturoasă, este cât se poate de implicat în mocirla în care sunt târâţi cei doi demnitari PNL. Şi, implicit, el însuşi. Apropo, doamnă deputat: nu vă grabiţi să-mi mulţumiţi! Când vă veţi maturiza, şi dumneata, şi juniorul  Boboc, veţi înţelege că a apela, în anul de graţie 2010, la scursuri impotente intelectual şi la metode securiste pentru a neutraliza concurenţa este o soluţie nu doar depăşită, dar şi periculoasă pentru cariera voastră politică.

4 comentarii:

  1. de ce esti rautacioasa cu baiatul meu? iti garantez ca nu mai papa orez cu lapte, acum mananca rahat de trandafiri si piure de castane.am impresia insa ca colega lui de gradinita este crescuta pe maidan ca nu le are cu fineturile, dar le vrea.

    RăspundețiȘtergere
  2. astia doi mai au partid sau pnl a ramas doar o gasca unde nu de mai stie cine cu cine e?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum spuneam, noua echipă a PNL Brăila confirma motivatia luptelor fratricide in partid.

    In urma alegerilor din data de 8.05.2010, a fost ales preşedinte CĂTĂLIN BOBOC, candidand de unul singur.
    Vicepreşedinţii sunt:
    VARGA VASILE
    COSTIN IULIAN SORIN
    CARUZ GHEORGHE
    ANDREI PETRE
    POPA RADU
    TUŞA DIANA ADRIANA
    MINESCU BOGDAN
    DOGĂRESCU VASILE
    ZELEŞ MARIUS LAURENŢIU

    membri:
    DĂNĂILĂ ZAHARIA ALEXANDRU
    POPA PETRICĂ COSTEL
    BUTEICA DAN
    CAPBUN COSTEL
    CORTEZ VASILE
    FURFURICĂ BOGDAN
    MOŞESCU ALEXANDRU
    JIRLĂIANU NEAGU
    SÎRBU CONSTANTIN
    RĂDULESCU ADRIAN
    MOCANU VALENTIN
    MIHAI PETREA
    RITZINGER ADRIAN BERNHARD
    GANCIU PETRU PAVEL
    MIHĂILĂ CONSTANTIN
    NOVAC LECA GABRIEL
    STĂNICĂ NICOLAE CĂTĂLIN

    membri supleanţi:
    VOICU GHEORGHE
    BĂRBIERU NICOLETA
    ANCUŢA GEORGE CRISTIAN
    PIŢIGOI ADRIAN
    GHIONU MARIAN
    TURCU EMILIA
    GANEA VIŞINEL
    LIPAN VASILE

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.