vineri, 28 ianuarie 2011

Braila, sacrificata din nou de mutantii PSD-PC-PNL

Apeland la "solutia imorala" -alianta artificiala cu partidul-televiziune al celui care ar trebui sa dea socoteala pentru conturile fostei securitati, nu sa faca reguli si sa stabileasca ierarhii in politica interna- Crin Antonescu pune PNL in cea mai delicata  situatie, din interes pur personal. In mod cert, ziua in care PSD a reusit sa arunce parazitul PC pe spinarea PNL, fara costuri mediatice, este consemnata ca o zi istorica in calendarul intern.
In teritoriu, social-democratii abia isi stapanesc bucuria ca nu vor mai fi obligati anul viitor sa imparta locurile pe liste cu conservele conservatorii lui Felix. In schimb, la liberali tensiunile sunt abia la inceput.
Ei sunt constienti ca nu pot pune baza pe sondajele de opinie care cosmetizeaza alianta contra naturii PNL-PC, dar si pe liderii promovati in aceasta constructie, si de-a dreptul ingrijorati la perspectiva stabilirii candidatilor comuni PNL-PC-PSD. Pentru Braila, ar fi un adevarat dezastru, intrucat lehamitea generala  fata de Stancu, Simionescu si PSD-ul anacronic creste exponential sansa celor care nu au intrat in hora locala care se joaca de 20 de ani si care nu sunt neaparat incorputibili sau extrem de competenti, ci exact urmasii gastii pe care o cunoastem.
Luni, 31 ianuarie, sefii de filiale ale PNL sunt convocati la Bucuresti, la şedinţa Consiliului Naţional Executiv (CNEx) pentru discuţii cu privire la oportunitatea alianţei cu PSD.  Nu mai reiau argumentele care pun conducerea filialei brailene a PNL intr-o situatie imposibila, daca se realizeaza aceasta grozavie. Catalin Boboc are acum ocazia sa demonstreze daca este un adevarat lider politic sau daca nu-i decat un executant al comenzilor venite pe cale ierarhica. In conditiile in care a facut afirmatia ca obiectivele sale nu mai vizeaza Consiliul Judetean, nu e greu de inteles catre ce s-a orientat. Numai ca planurile lui Crin Antonescu, peste capul unor lideri liberali  importanti, precum Tariceanu, Orban si Vosganian, si in interesul constructiei mutante, facute exclusiv pentru protejarea unor interese,  il vor aduce fie in situatia de a sprijini el insusi un candidat gen Simionescu sau oricare alta marioneta creata de Voda, sau-lucru si mai compromitator- de a fi sprijinit de acestia. Asteptam cu interes sa vedem cartea pe care o va juca Boboc luni.

2 comentarii:

  1. Salut Draga Aura...!Foarte interesant articolul tau k de altfel si altele!din pacate opozitia a reusit sa spele creierele multor oameni de rand ,care isi varsa saracia pe guvern si implicit pe Basescu..!Dar parerea mea este k ori cine ar fi fost la guvernare nu ar fi avut ce face!Cea mai buna postura acum e in opozitie!Cred k nui oftica asa mult k nu sant la guvernare ,cat ai sperie de pe o zi pe alta k ajung la DNA,pt. k se stiu ce au facut in vechile mandate..!D-nul presedinte de CJ Arges a lesinat cand i sa citit sentinta de arestare de 29 zile,dar cand a fraudat acea suma na mai lesinat!sa nu mai vorbim si de persoanele ce conduc orasul nostru,ce este putred de persoane de genul presedintele CJ,in cauza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriel Gheorghita30 ianuarie 2011 la 18:22

    Va pierdeti timpul si demnitatea slujind cu atata credinta un partid care a intrat deja in putrefactie. Sunt ultimile zvacniri. Daca voi credeti ca cei care sunt la conducere acum vor scapa precum alti predecesori, fara sa dea seama pentru toate relele si furturile pe fata facute va inselati amarnic. Romanii nu vor mai permite asa ceva. Problema cu suferiti acum si lasati-va furati azi ca sa va fie bine maine nu mai tine.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.