luni, 31 ianuarie 2011

PSD-ul lui Stancu nu a avut chef de pichetarea sediului PDL Braila. Oare de ce?

Desi la Galati, pesedistii lui Nica dadeau ordine prin telefon sa se stranga protestatarii in fata PDL, la Braila nici vorba de asa mobilizare. Ca Stancu nu a fost prea entuziasmat de haiducia lui Ponta intelegem, si inca foarte bine: Nicolescu, ingerasul de la Arges,  nu a fost facut scapat si nici nu se stie cine e urmatorul pe lista procurorilor DNA. Pot urma,de exemplu, vedetele care ne transmit la ora de maxima audienta ce parere au despre respectarea legii si despre justitie.

9 comentarii:

  1. Nici PSD-ul lui Nica nu a avut chef de pichetare la PD-L!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Era probabil suparat ca a fost prins cu blatul la Visani...

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa au murit prostii in 89 , iar smecherii s-au imbogatitr. Degeaba urlati in tv si pe net...ioc iesire afara. Mai iesiti si voi mai ...disperatilor de ciolan.

    RăspundețiȘtergere
  4. jigodiile astea vrea sa iasa lumea sa ii apere ca au nenorocit atitia oameni si au distrus tara. SA SE DUCA LA PUSACRIE CU TOTI!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ....la puscarie sa mearga basescu si ai lui...au nenorocit tara si oamenii

    RăspundețiȘtergere
  6. Scrisoare catre poporul aflat in legitima aparare

    http://constantin-brincus.blogspot.com/2011/01/scrisoarea-catre-poporul-aflat-in.html

    RăspundețiȘtergere
  7. http://standard.money.ro/macro/cum-s-au-transformat-pensiile-militare-intr-o-escrocherie-15363.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Culmea tampeniei ,sa trimiti oameni amarati sa-i apere pe cei care iau trimis la pensie la 50 de ani, au vandut si distrus toata industria romaneasca,vezi brailene, COMB. CHISCANI, progresul,laminorul,CATI OAMENI MUNCEAU ACOLO,asta este PSD(partidul cu sefii cei mai bogati din europa),si cu cei mai saraci votanti si simpatizanti.LA PUSCARIE CU TOTI.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nicolescu de la Arges,daca e nevinovat, n-are de ce sa se teama de justitie.Iesirea in strada ,pentru a-l apara mi se pare o mare prostie,doar, daca nu s-au infruptat si nevinovati ingerasi de la PSD

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.