sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Dovada ca opozitia PDL Braila fata de PSD e tardiva si nesincera

Odata cu debutul anului preelectoral, democrat-liberalii braileni au inceput sa joace piesa opozitiei fata de PSD si abuzurile lui Voda. De trei ani profita din plin de concubinajul cu PSD si impreuna fac praf banii publici: democrat-liberalii s-au cocotat in functii, ajutati de social-democratii lui Stancu, care au facut tot posibilul sa-si saboteze propriul candidat la presedintia tarii. Daca nu ma credeti pe mine cand spun ca PSD si PDL fac circ pentru prostime si impreuna fac afaceri, priviti cu atentie procesul verbal alaturat, unde rezultatele obtinute la alegerile prezidentiale au fost pur si simplu inversate, intr-o sectie de votare din fieful PSD. Traian Basescu a obtinut 77 de voturi, iar Mircea Geoana 202. Cineva a schimbat rezultatele iar reprezentantii partielor politice in sectia de votare nr. 314 din comuna Visani sat Caineni au semnat procesul verbal fara nicio obiectie. Desi la nivel central pesedistii se scandalizau de proportiile fraudei, PSD Braila a tolerat-o  exact acolo unde avea cea mai buna reprezentare. Domnule Dumitriu, lasati-o mai usor cu amenintarile si indignarea, ca nu suntem chiar toti tampiti!

13 comentarii:

  1. Stimata doamna,
    Sper sa va completez articolul cu niste informatii luate de pe net si de la BEC:

    Rezultate vot pe Visani - tur 2:
    Basescu-374
    Geoana-850

    Pe sectii de votare apartinind Visani:

    Sectia Basescu Geoana
    313 271 597
    314 77 202
    315 26 51

    Total 374 850

    Concluzie-Procesul verbal este preluat cum trebuie, cu voturile corepunztoare.
    Avem doua variante in acest caz: ori gresesc eu cu datele si imi cer scuze anticipat pentru acest lucru atit fata de autor cit si fata de cititori, fie gresiti d-voastra si asteptam ... consecintele (noi, citittorii).
    Cind spun asteptam, folosesc pluralul

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine vorbeste despre greseli in acest caz? Doar nu am inventat eu hartia aceea. Este procesul verbal de la sectia 314-satul Caineni, unde se vede foarte clar inversarea voturilor obtinute de cei doi candidati. Ca a influentat sau nu rezultatul pe ansamblu, asta nu mai conteaza, oricum la celelalte sectii avantajul obtinut de Geoana nu ar fi putut fi modificat cu datele de la Caineni. Este doar un exemplu si deocamdata nimeni nu a lamurit ce e cu modificarile acelea. Poate o faceti dvs!?

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. Copia este dupa PV oficial, inregistrat la BEJ?
    Daca NU, poate fi o copie a unui reprezentant din sectia de votare, care fie a scris ce a inteles fie a facut ulterior o modificare si pe urma v-a transmis hartia, etc.. etc... Lamuriti-ne ce e cu hartia in cauza. Oricine poate da hartii pe care se poate scrie ce dorim noi...
    2. Deontologia profesionala cerea o minima verificare a informatiei? Ati facut acest lucru inainte sa scrieti articolul in care aruncati cu afirmatii (adevarate poate in general dar nu confirmate pe baza "probei" de fata?)
    3. Comentariul d-voastra ma intristeaza putin, ca cititor. Va bazati articolul pe un document gresit, zic eu, si nu va pasa...

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimate domn,
    pv-ul este semnat de membrii sectiei de votare. Chiar credeti ca toti oamenii aceia semnau in alb un proces verbal care mai poarta si stampila, apoi il faceau pierdut? Nu s-a plans nimeni ca le-ar fi disparut documentele (daca ar fi fost o greseala, pv-ul ar fi fost anulat) si singura solutie la problema pe care o ridicati dvs (aceea ca ar fi un fals) este ca toate persoanele ale caror nume si semnaturi apar acolo sa explice ce e cu acest pv modificat cu semnaturile si stamplila sectiei pe el.

    RăspundețiȘtergere
  5. tovarase pedelist care esti tu pedelist
    pe noi nu ne interseaza sa faca aura costea politie daca este un fals. explicati fratilor ce s a intamplat acolo si cu draq se face ca pana acum nimeni nu a carait. hartiile astea nu ies din imprimanta cu semnatura si stampila gata puse. chiar aveti senzatia ca lumea nu stie ce a votat si ce a iesit? uite ca la visani cineva a zis-o mai vreti sa apara si altii?

    RăspundețiȘtergere
  6. Acelasi comentator ca la 1 si 3
    Vai de politica noastra...
    Pentru cel care ma face PDL-ist. Oi fi, n-oi fi, nu e problema ta. Doar demontez afirmatia ca s-a furat pt Basescu la sectia respectiva. Punct si atit. Nu scot mogulii pe piata, nu acuz pe nimeni ca submineaza partidul sau ca vinde tara rusilor sau alte chestii. Spun punctual, dovedit cu voturile centralizate la BEJ si BEC ca acolo s-a inregistrat corect si nu cum apare in proba d-nei Costea. Ce este acolo are sanse sa fie greseala in 99.999% din variantele posibile sau o facatura in restul.
    Asa ca marea descoperire este doar o dovada a neglijentei de la sectiile de vot sau nepasarii de care o dau dovada presedintii de sectii de vot si/sau membrii lor.. Chestia cu frauda... usurel.

    RăspundețiȘtergere
  7. Inclin sa cred ca PV este o copie de pe orignal. Cel putin dupa cum arata cifrele, sunt scrise de aceeasi persoan si nu cred ca cel care a modificat a facut-o acum... ar fi repede descoperit si tras la raspundere.
    Cel mai bine ar fi o solicitare la BEJ si sa confirme sau sa infirme orectitudinea cifrelor si a PV...
    Pentru a va diculpa o putei face si voi (interventi) PDL-istii lui Dumitriu si Balcan

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine sa se disculpe omule? Ia vedeti voi oameni bun ce s-a inregistrat la BEC.
    http://www.bec2009p.ro/Documente%20PDF/Rezultate/Rezultate%20finale%20turul%20II/sectii_tur2.xls

    P1-adica Basescu 77
    P2-adica Mihaela, dragostea mea - 202.

    Klar?
    E paradoxal ce spuneti voi. S-a furat pe procesul verbal da' s-a inregistrat corect la BEJ? A dracului conspiratie...
    Astept erata sau corectii la articol, d-na Costea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu pun in discutie daca s-a inregistrat sau nu corect la BEJ, ci ca a fost posibil ca intr-o sectie de votare cu reprezentanti din toate partidele sa se stampileze si sa se semneze un asemenea proces verbal, cu rezultatele inversate. Adica oamenii aceaia, indiferent de partidul din care au facut parte au semnat si stampilat un document care nu e in regula. Daca il anulau, el nu mai aparea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bun, atunci ce legatura mai are aceasta intrebare cu continutul articolui?

    RăspundețiȘtergere
  11. Stimata Aura, se vede treaba ca nu prea esti la curent cum merge treaeba intr-o sectie de votare.
    De obicei sunt 5 membri de la diverse partiude care primesc un proces verbal semnat de toti membri , PV care il predau sau nu la partidul care l-a trimis.Nu toti membrii mai predau PV-urile la partid . O astfel de hartie poate fi modificata in toate felurile pt ca oricum nu are relevanta. Am participat la votare ca reprezentant am primit proces verbal dar nu l-a mai cerut nimeni pt ca partidul respectiv nu conta in alegeri.
    iti garantez ca BEJ-ul nu primeste astfel de pv-uri modificate pt simplul motiv ca functionarul care sta acolo noaptea de-i cade ochi in gura nu se risca aiurea. Oricum nu are nici un castig

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.youtube.com/watch?v=PYQbx5YXB8A&feature=related

    asta e muzica ce se canta acum la PDL ...trai si berechet neneaca!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU

    si asta decicatia mea pentru toti politicienii!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.