miercuri, 26 ianuarie 2011

Dr. Pricop deschide calea exodului PDL-istilor braileni catre PNL

Dupa ce deputatii Badalan si Balcan, cu concursul galateanului Dumitriu, au transformat PDL Braila intr-un partid de familie, aplicand o politica a pumnului in gura, mai multi pedelisti cu origini liberale au decis sa revina la matca.
Primul care a facut oficial pasul catre PNL, in urma cu doua saptamani, este doctorul Cristian Pricop, dezamagit de derapajul tripletei Dumitriu-Balcan- Badalan de la liberalism la autoritarism. El a deschis astfel calea revenirii la PNL a tuturor nemultumitilor de prestatia clicii impuse de la centru, pe filiera Blaga.
"Nu ma mai regasesc in PDL" - si-a explicat gestul doctorul Pricop, afirmand ca nu doreste sa fie reprezentantul unui "partid orientat catre trecut". Prin aceste cuvinte, Cristian Pricop face aluzie la resuscitarea unor personaje care nu mai au nimic de spus in politica, printre care si cei doi deputati PDL, a caror prestatie publica timp de 20 de ani ii recomanda pentru retragere, nicidecum pentru a-si impune vointa in fata conducerii centrale, prin santajul cu voturile din Parlament. Faptul ca mai tanarul Dumitriu gireaza modul in care cei doi isi impun vointa in filiala, il face nu doar partas, ci mai ales o victima politica sigura, odata cu prabusirea sistemului al carui beneficiar de moment a devenit.
Reamintim ca primul lucru pe care l-a facut tripleta D-B-B, odata ce s-au incheiat alegerile, a fost executarea fostei conduceri, sub pretextul ca Giana Patrascu si Stanel Necula nu s-ar supune disciplinei de partid, in fapt o meschina rafuiala interna. Cei trei nu s-au limitat doar la excluderea acestora, ci au plusat cu inca doua excluderi - consilierii judeteni Ionel Adetu (sustinator financiar al campaniei lui Badalan) si Sorin Sarbu - pentru a promova in CJ oameni obedienti, altii decat cei care ar fi urmat pe liste.Deoarece Catalin Boboc, presedintele PNL Braila, a mai facut si alte oferte, este de asteptat ca in urmatoarea perioada alti democrat-liberali braileni sa-l urmeze pe doctorul Pricop.

8 comentarii:

  1. Da! Nu este o surpiriza gestul facut de Cristi. Trebuia sa-l faca mai de mult. Inca de la infiriparea relatiilor intre Bunea Stancu s Adrean Videanu.
    Oricum, Cristi Pricop este un politician de perspectiva. Cred ca a porimit si sprijinul Luizei , sotia lui, care a stat suficient in Prefectura sa-si dea seama de realtatea din PDL...

    RăspundețiȘtergere
  2. vezi k mai sunt pedelisti care au trecut la penele. ia sa vedem, reusesti sa afli?
    aaa, inca ceva: nu catalin boboc le face oferte astora ci ei vin cu capul plecat in barca liberala

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum nu poate fi vorba de convingeri sau principii politice, exodul ce va urma se datorează lipsei de perspectivă a PDL-ului în Brăila, ca și în țară dealtfel. Gestul lui Pricop este unul firesc poentru un oportunist, acela de a nu mai fi în contradicție cu PSD-ul brăilean alias Stancu și de a reintra în circuitul executiv al S.J.U. Brăila. Iar gestul său va fi reprodus de foarte mulți în România până la sfârșitul acestui an.

    PDL-iștii brăileni nu sunt nici mai buni nici mai răi, nici mai corupți sau mai puțin corupți decât alții. Ei țin trena jigodismului politic de pe la noi așa cum o vedem zilnic și o votăm sistematic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari, dlui Pricop! Era si timpul ca oamenii de valoare din PDL Braila sa plece din sistemul corupt instituit de tripleta D-B-B.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da o mare non-valoare, cu o cohorta de membri pe care el ii inscrisese in partid. Un mare oportunist cu tacsu la PSD consfintind noua alianta si un om ascuns care apare la partid cand are ceva de castigat si nu de munca.....

    RăspundețiȘtergere
  6. În lipsa felicitărilor unii și le aduc singuri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca sa vezi, exod de pdl-isti la pnl,nu mai mintii aiurea ca nu vine nimeni la voi,doar care au mai fost.Pdl primeste pnl-istidar oameni valorosi,primim si mana a doua, avem nevoie sa ne spele masinile.

    RăspundețiȘtergere
  8. La Constanta sensul exodului este altul .....

    http://demnitar.blogspot.com/2011/02/nemultumiti-de-alianta-cu-mazare-200-de.html

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.