luni, 31 ianuarie 2011

Balcan si Badalan, la sfat cu Basescu

In ce tabara se afla generalul?
Deputatii PDL Viorel Balcan si Eugen Badalan vor participa in aceasta seara la o intalnire cu Traian Basescu. La ora 18 este programata o sedinta cu parlamentarii PDL, la care Roberta Anastase l-a invitat si pe seful statului, unde se vor discuta agenda puterii in sesiunea parlamentara care incepe maine si strategia de contracarare a opozitiei, care si-a propus ca prioritate 0 suspendarea presedintelui. In conditiile in care grupul de presiune PSD-PNL-PC creat in sprijinul baronilor justitiabili a devenit extrem de vocal, apeland chiar la intimidarea judecatorilor si procurorilor, cei doi deputati de Braila ar trebui sa conduca in teritoriu contraofensiva. Rolul generalului Badalan devine insa extrem de ingrat, deoarece anul trecut a intermediat netezirea relatiilor intre pesedistul sef pe tarlaua Braila, Gheorghe Bunea Stancu,si fostul ministru de interne pedelist, Vasile Blaga. Cu alte cuvinte, dupa ce generalul Badalan umbla sa-i scape pielea lui Voda la ministrul PDL, acum ar trebui sa-l atace din toate pozitiile. Cam greu de digerat asa ceva! Nu-i asa, domnule Dumitriu? In conditiile in care Popa numai prefect nu e, oare la cine se afla comanda institutiei prin intermediul careia trebuie sa-l struniti pe Voda, la dumneata sau la general? 
Balcan si Dumitriu, obligati la contraofensiva

4 comentarii:

  1. brailanews=realitateatv ( adica anibadalan= antibasescu).....nicio zi fara antibadalan...cui i-o fi frica de el si de ce???

    RăspundețiȘtergere
  2. uite aici cine e idolul tau badalan:
    http://mariusmioc.wordpress.com/2011/01/21/valentin-voicila-despre-deputatul-pdl-eugen-badalan-diversiunea-din-romania-a-inceput-in-data-de-22-si-nu-s-a-terminat-nici-astazi-video/

    RăspundețiȘtergere
  3. Raport secret..???!!!

    http://wikileaks-ro.blogspot.com/

    http://wikileaks-ro.blogspot.com/2011/01/raport-secret-cia-razboi-in-romania.html

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim,
    hai sa fim seriosi! Ce cauta RealaitateaTv si Nistorescu, omul lui SOV, acasa la Assange? Mai sunt si idioti de se lauda si dau poze cu asta. Cand informatiile Wikileaks sunt controlate de Vantu, da-mi voie sa le tratez cum merita: INTOXICARE. Eu am convingerea ca cititorii BrailaNews, printre care te numeri, sunt oameni inteligenti si informati.
    Daca nu ma crezi pe mine ca Vantu controleaza informatiile lui Assange despre Romania ia de aici link sa te convingi singur: http://www.cotidianul.ro/136080-Assange---prietenul-adevarului-partea-a-doua

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.