vineri, 7 ianuarie 2011

Catalin Chivu, seful IPJ Braila, si-a parasit sotia iar procurorul Cleo Chivu a parasit DIICOT Galati

*Divortul celor doi si mutarea Cleopatrei la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati  au loc pe fondul scandalului Fatuloiu-Chelu* Prin declaratiile fostului secretar de stat, dar mai ales prin natura functiilor detinute, sotii Chivu sunt implicati in aceasta poveste cu deznodamant nefast*


In timp ce Dan Fatuloiu se juca de-a pisica si soarecele cu omul de afaceri gatalean Catalin Chelu, procurorul Cleopatra Chivu, sotia sefului IPJ Braila, cerea incetarea activitatii sale la DIICOT Galati, institutie care avea toate informatiile despre activitatile infractionale ale lui Chelu, asa cum le-a prezentat fostul secretar de stat al Ministerului de Interne, demis in  urma scandalului care a compromis la varf Politia Romana. In acest context, spusele aparatorului lui Chelu ("in dosar exista probe certe pe baza carora Chelu Catalin a fost santajat, determinat sa-i ofere lui Fatuloiu foloase") capata un sens care ii pune intr-o ipostaza deloc favorabila pe sotii Chivu, aflati intr-un divort precipitat. Reamintim ca, in incercarea de a-si salva functia, Dan Fatuloiu a trimis avertismente sefilor din cateva inspectorate ale Politiei, printre care si cel de la Braila,acuzandu-i ca l-au favorizat pe Chelu si tragandu-i dupa el in aceasta poveste. Probele despre care vorbeste avocatul lui Chelu ar putea oferi indicii despre cum a ajuns Fatuloiu la informatiile care l-au pus pe Chelu in situatia de a alege intre a-i oferi mita fostului secretar de stat sau a-si asuma riscul ca dosarele sale sa ia calea justitiei. 
Referitor la motivele care i-au determinat pe Catalin si Cleopatra sa puna capat unui mariaj deosebit de productiv, este foarte posibil  ca acestea sa aiba legatura cu controlul de la MAI, care se desfasoara in aceste zile la Braila, legat de cazul Fatuloiu-Chelu. Daca e sa tinem cont doar de informatiile publicate de BrailaNews legate de moartea Valericai Budeanu (Fatuloiu spune ca accidentul de la Braila in care a murit aceasta femeie a fost aranjat) si de dubitele inmatriculate in Braila, din care se faceau interceptari ilegale la Galati, este absolut limpede ca prin natura functiilor detinute, cei doi soti Chivu aveau cunostinta. Iar daca informatiile au fost folosite in scopul despre care vorbeste avocatul lui Chelu, ei devin cat se poate de implicati.
Din documentul de mai jos, emis de Consiliul Superior al Magistraturii, reiese ca procurorul Chivu Cleopatra activeaza din data de 21.10.2010 la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, exact in perioada in care se negocia mita, Fatuloiu si Chelu denuntandu-se reciproc la DNA anterior.
 

7 comentarii:

  1. 63 - CLEOPATRA CHIVU (fosta MIHALACHE), procuror

    - tatal Ioan Mihalache, jurist la "societate comerciala";

    - varul Bogdan Zotoi, comisar- sef de serviciu- la Politia Braila;
    Mama lui Zotoi sora cu tatal ei parca. Va scapam Zotoi de demitere? Razbunarea e...razbunare!

    RăspundețiȘtergere
  2. poate verifica comisia si afacerea horez, pe bani publici, bine pusa la adapost de angajati ai politiei brailene. de altfel ne-am cam plictisit de glumele astea cu verificarile de la centru. toti verifica in tara asta in crucis si-n curmezis si nu gasesc nimic. nu degeaba primim cartonase galbene si suspendare din pertea altor tari europene. stiu ei foarte bine ce debandada si hotie e in Romania, nu cu unul, ci cu toate partidele care au condus tara asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. cum sa facem dreptate in zilele noaastre pe cind se afla la putere un misogin un corupt un afemeiai si un betiv care nu-si justifica activitatea sa in M.A.I. ESTE POSIBIL CA O ASA PERSOANA SA SE PRONUNTE LA O ACTIOVITATE DESFASURATA PE ANUL 2010 . VEZI DE TREABA TA CMS. MARICA LIVIU ADRIAN SEFUL POILTIEI ORAS IANCA JUDETUL BRAILA NICI ODATA NO SA OCUPI FUNCTII PE BAZA SUBORDONATILOR .CREZI CA ACEST GEST TE AVANTAJEAZA.

    RăspundețiȘtergere
  4. DE CE NU FACE-TI VERIFICARI ASUPRA CMS.MARICA LIVIU ADRIAN SEFUL POLITIEI ORAS IANCA CARE SE CREDE UN ZEU SI CARE ESTE UN INCOMPETENT CARE STIE SA-SI BATA JOC DE SUBORDONATII SAI FARA NICI U7N FEL DE SCRUPULE

    RăspundețiȘtergere
  5. ACESTE MESAJE LE TRIMITE UN ANGAJAT AL M.A.I.CARE IL CUNOASTE FOARTE BINE PE ACEST COMISAR FACUT LA APELUL BOCANCILORT SI CARE ESTE AVANSAT PE CRITERII POLITICE

    RăspundețiȘtergere
  6. CUM ESTE POSIBIL CA UN OM CARE-SI JUSTIFICA ACTIVIOTATEA IN M.A .I. SA NU FIE SANCTIONAT PENTRU ACTELE SALE DE CORUPTIE VA\EZI NICU MICINOSU DE PE STR. GARII LINGA CALEA FERATA PE CARE ACEST CMS.MARICA NU IL VEDE CE FACE CU FIERUL VECHI.

    RăspundețiȘtergere
  7. VEDETI CE FACETI CU DOSARELE PENALE DL. BUDU MARIUS OFITER DE C.P. DIN POL.IANCA NU VA AMAGITI CU PROSTIILE PE CARE LE ZICE MARICA ESTE UN CORUPT SA SE SESIZEZE DIN OFICIU PARCHETUL O SA SE SCOATA LA IVEALA FAPTELE SALE DE CORUPTIE

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.