vineri, 28 ianuarie 2011

Puterea exact asta asteapta de la PSD-PNL-PC: solidarizarea cu baronii

*Arestarea lui Constantin Nicolescu, menita sa puna in lumina ce anume sta la baza aliantei PSD-PNL-PC*

Vin vremuri cenusii pentru baronii locali. Ma indoiesc ca Voda al nostru a dormit bine dupa arestarea presedintelui CJ Arges. Daca isi pune nadejdea in partid, face cea mai mare eroare. Presiunile din teritoriu, la comanda lui Adrian Nastase, pentru solidarizarea PSD cu baronul local de la Arges este o miscare disperata si nu face decat sa cante in struna clicii portocalii. Exact asta si asteapra Puterea. Daca dupa Nicolescu va urma baronul Stancu, de exemplu, ce argumente mai au sa invoce vendetta politica a regimului Basescu-Boc?
Multitudinea sesizarilor facute la DNA impotriva lui Voda, mai ales in cel de-al doilea mandat, il face un client ideal pentru procurori, iar solidarizarea partidului cu acest personaj veros va fi inca o confirmare a motivului pentru care se dau de ceasul mortii, impreuna cu PNL si PC, sa salveze gasca de pradatori a regimului post-decembrist.Si face tot mai dificil momentul din 5 februarie, ales pentru alianta mutantilor in politica romaneasca.

9 comentarii:

  1. stancu si multi altii s-au crezut zei. acum isi dau seama ca nu e chiar asa. legea trebuie sa fie pentru toti iar tinerii lideri de partide ar trebui sa permita grabirea procesului de curatenie. ponta se compromite pe toata cariera lui daca face zidul de aparare. baronii au probleme cu justitia? sa-i lasa sa si le rezolve. partidul trebuie sa ofere solutii pentru tara nu pentru o gasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. În perioada 2006-2008, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, inculpatul Nicolescu Constantin, a primit cu titlu de mită de la o persoană având calitate de acţionar al unei societăţi comerciale din Piteşti (persoană care administra de fapt interesele acelei firme), suma totală de 66.588,15 lei şi produse, pentru ca în schimb, în calitate şi de ordonator principal de credite, să dispună achiziţionarea de la acea societate comercială, a unor produse alimentare şi nealimentare, cu nerespectarea procedurilor legale de achiziţie publică.
    De asemenea, în cursul lunii iunie 2009, inculpatul Nicolescu Constantin, prevalându-se de influenţa şi autoritatea funcţiei deţinute, respectiv preşedinte al Consiliului judeţean Argeş, l-a instigat pe primarul unei comune din judeţul Argeş să nu îndeplinească anumite acte de serviciu, mai precis, să nu aplice unei persoane o sancţiune contravenţională la Legea nr. 50/1991, solicitare însuşită de către primarul în cauză, care astfel nu a mai aplicat o amendă de 100.000.000 lei vechi.
    Inculpatului i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală, iar la data de 26 ianuarie 2011, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore.
    Procurorii urmau să îl prezinte pe inculpat Tribunalului Argeş cu propunere de arestarea preventivă pentru 29 de zile. În cauză se efectuează acte de urmărire penală şi faţă de alte persoane. La instrumentarea cauzei, procurorii au colaborat cu ofiţeri din cadrul MAI – Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă.
    Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

    RăspundețiȘtergere
  3. cum se face ca imbuibatii astia nu au nimic cand baga mana pana la cot in banii publici si se imbolnavesc brusc cand ii ia dna=ul la intrebari. daca sunt asa bolnavi sa stea acasa sa iasa la pensie ca tara asta e condusa numai de bolnavi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim de la ora 16:59
    ma gandeam ca ne dezvalui ceva in legatura cu Stancu...
    cu licitatiile pt Concivia, cu Tancradul, cu scolile din judet, cu aductiunile de apa, cu stadionul municipal si cate si mai cate.
    Ateptam stirile PRoTv curand. Poate il vedem la breaking news.
    Nu ma bucur dar ii trebuie o lectie usturatoare. A lasat drumurile si sosele prada ghetii si facturile cu deszapezirea curg ca apa pe Dunare la primarii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cât timp Alistar rezistă în CSM n-o să vedem prea multe întâmplându-se cu S.O.V., Năstase, Voiculescu, Stancu, Nicolescu,...
    Dar pentru prima dată în douăzeci de ani descopăr frică în oasele P.S.D.-ului, în special. Nu i-a deranjat nimeni în astea două decenii cum îi deranjează acum epoca Băsescu, o nouă dovadă ce trădează disperarea:

    ”In momentul in care PSD ar va reveni la putere, toti judecatorii si procurorii care au anchetat, arestat sau trimis in judecata lideri sau simpli membri PSD ar urma sa fie dati afara din magistratura si chiar sa se aleaga cu dosare penale pentru abuz, spun surse din partid.
    Pedepsirea magistratilor ar fi fost inclusa <> dupa ce presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost arestat pentru fapte de coruptie, spun sursele noastre. Constantin Nicolescu a fost aparat public, cu vehementa, de liderii PSD Ion Iliescu, Victor Ponta, Adrian Nastase, Nicolae Vacaroiu.”

    N-ar fi prima dată.

    (Ondine Gherguț, România Liberă, 28.01.2011)

    RăspundețiȘtergere
  6. 2 probleme:
    1. SATANAIL nu va pati niciodata ce a patit Nicolescu, pentru ca el este pedelist, vopsit doar in rosu, e pe mina cu toti jmecherii de la buc.. balcanos, badaranus si titius degeaba se dau in stambe, satancu e tata lor! Asta dupa ce i-a pus cu botu' pe labe pe toti pesedeii - unora disparindu-le brusc vertebrala si-asa flescaita, iar altii fiind pur si simplu inlaturati; el e tata tut. partidelor la br.!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu asta mă repet și eu de aproape doi ani pe acest blog, relația GBS-ului cu Tancrad-ul este grăitoare în susținerea celor scrise de Anonimul de la ora 01.00. Stancu este veșnic din două motive:
    - în Brăila se votează PSD până la dispariția biologică a celor care astăzi au peste 60 de ani dar și a acelora cu IQ-ul sub 100;
    - are în permanență grijă ca puterea să câștige de pe urma serviciilor lui.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Poppy,
    da-mi voie sa cred ca de data asta nu le mai merge. Au facut destule nenorociri ca sa nu plateasca pentru ele, fie doar prin indepartarea lor, daca nu si legal. Nu e totul pierdut si stiu ce spun. Putina rabdare numai!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe Stancu nu o sa fie chiar așa de ușor sa-l dovedeasca,asta daca nu l-o fi inregistrat și pe el Penescu.Oricum inaintea lui cred ca sunt vizați alți baroni PSD Mazare,Dragnea,Oprișan.Curios ca Ponta se lasa manipulat de Nastase in loc sa fie fericit ca DNA ii reformeaza partidul.Cine sa protesteze?Cei din Argeș care il cunosc bine pe acest Nicolescu?Și alianța PSD-PNL-PC este o prostie,pentru ca s-a dovedit la vot ca alianțele au obținut mai puțin decat daca ar fi candidat fiecare pe liste proprii.Acum PDL se va victimiza și va spune ca sunt singuri impotriva tuturor....

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.