marți, 18 ianuarie 2011

Deputatul Eugen Badalan ingroasa aripa penala a PDL

Romania Libera: "A crescut în preferinţele electoratului construindu-şi imaginea de partid care luptă împotriva corupţiei. La nivelul discursului public, mesajul a rămas neschimbat. Realitatea arată însă altceva. Tot mai mulţi democrat-liberali, unii cu notorietate, alţii cvasianonimi, au probleme cu justiţia, lucru care nu-i împiedică să-şi păstreze funcţiile sau carnetul de membru de partid. Totuşi, prin chiar prestaţia unor membri marcanţi ai săi, PDL pune el însuşi presiune pe eforturile de reformă care ar trebui să scoată România din criză. O întrebare peste care liderii partidului par să treacă foarte uşor este cum poate crede o formaţiune cu astfel de probleme că va obţine încrederea şi acceptul populaţiei pentru implementarea unor reforme, altfel extrem de necesare?"
Pe lista pedelistilor care fac tandari credibilitatea partidului se afla si deputatul de Braila Eugen Badalan, caruia RL ii inventariaza faptele de coruptie:
"Eugen Bădălan, deputat PDL de Brăila
• 
Trimis în judecată în decembrie 2007, alături de un alt fost şef al Statului Major al Forţelor Terestre (SMFT), Mihail Popescu, şi de alte persoane, sub acuzaţia de prejudiciere a SMFT cu suma de peste 4,4 milioane de lei.
• 
Dosarul se află la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
• 
Procurorii DNA au verificat şi o eventuală implicare a sa în acordarea de titluri didactice universitare, în perioada 2002-2008, la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I".

6 comentarii:

  1. Reporter: Cit de prost sinteti?
    Eugen Badalan: Nu stiu, in ultimul timp nu m-am dus sa-mi fac indicele de inteligenta.

    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Actualitate/44258/Eugen-Badalan-Atanasiu-e-un-material-de-o-asa-proasta-calitate-ca-nu-ai-ce-scoate-din-el.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Rizea, Simionescu , Stancu, Tudose, Rotaru...iepurasi albeni ca neaua......unul seful UTC

    RăspundețiȘtergere
  3. crezi ca numai badalan face tandari credibilitatea pdl?
    da-mi si mie cinci nume de pedelisti braileni in care merita sa investim incredere.
    stiu, nu ai cum sa-i gasesti...

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.mapn.gov.ro/pensii_militare/index.php

    RăspundețiȘtergere
  5. http://mariusmioc.wordpress.com/2011/01/21/valentin-voicila-despre-deputatul-pdl-eugen-badalan-diversiunea-din-romania-a-inceput-in-data-de-22-si-nu-s-a-terminat-nici-astazi-video/

    RăspundețiȘtergere
  6. Masinile de lupta si transport ale armatei ierau pe butuci la venirea gl Badalan,a vandut tot ce iera casat la fier vechi,care oricum se fura cu bucata din cazarma si a cumparat in contrapartida anvelope,asa suntem noi "toti fura numai noi suntem cinstiti". Scriu aici multi toate tampeniile posibile despre acest demnitar.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.