luni, 10 ianuarie 2011

PDL-istii braileni au lasat-o pe Elena Udrea sa-i infrunte singura pe protestatari, spre bucuria lui Blaga

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a fost intampinata cu ostilitate azi la Braila, unde a participat la prezentarea si semnarea unor proiecte finantate prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 Axa prioritară 1 -  Planului Integrat de Dezvoltare Urbană si Axa prioritară 3 - Imbunatatirea infrastructurii sociale.
Primele imagini, in care ministra era apostrofata, ne-au aratat-o pe Udrea singura in fata unui grup eterogen de braileni, dintre toti oficialii, cel mai apropiat, la cativa pasi, dar si cel mai ingrijorat, fiind primarul Aurel Simionescu. La distanta mare de Elena Udrea, in spate, se aflau prefectul Dumitru Popa si presedintele galatean al PDL, Constantin Dumitriu. Acesta s-a si intors la un moment dat, de parca nici nu o cunostea! Daca analizam imaginile, cea mai mare surpriza ne-o ofera chiar deputatul Eugen Badalan. Pozitia acestuia era chiar in fruntea protestatatilor, carora le zambea senin cand oamenii reprosau partidului din care face parte, dar si ministrei personal aflata in vizita, ca au facut praf guvernarea si au prabusit nivelul de trai al tuturor. Atitudinea sa era aceea a unui om multumit de ceea ce se intampla.
Mai mult, in loc sa incerce sa o protejeze pe Udrea si sa fie solidari cu propriul ministru, deputatul Eugen Badalan, presedintele Constantin Dumitriu si prefectul Dumitru Popa nu stiau cum sa se fereasca de ocari. Pana s-au lamurit ca nu le este pusa in pericol integritatea fizica, l-au lasat doar pe timoratul primar pesedist sa faca fata situatiei, alaturi de tupeista ministra pedelista.Curios, din peisajul primei filmari lipsea celalalt deputat PDL, Viorel Balcan, insa un ins cu ochelari de soare si fesul indesat bine pe cap (pe sistemul "mai rasfirati, baieti!") a lovit unde trebuie: de la "lasati-ne sa traim, ca ne-ati luat pensiile!" a sarit inspirat la "faceti politica cu Viorel Balcan de la PSD!".
Daca tinem cont de luptele intestine care se dau in PDL pentru preluarea partidului, situatia de la Braila ar putea fi interpretata, la nivel local, ca plata unei polite lui Balcan (multi portocalii sunt convinsi ca acesta le aduce deservicii din cauza originii sale, fara sa ia in calcul prabusirea generala a PDL) si, la nivel central, ca o mutare a "gruparii Blaga" (alegerile de la Braila au adus la conducere un protejat al acestuia). Aceasta, cu ajutorul organizatiei de la Braila, a pus in dificultate mediatica "gruparea Basescu-Udrea". Ipoteza se poate sustine si pe absenta din cadrul acestui incident a unui personaj aflat in tabara lui Basescu: secretarul general Silviu Radu, proaspatul director al Ambulantei, cel care s-a ocupat cu organizarea alegerilor.  Este pedelistul care a fost filmat tinandu-i haina presedintelui, in noapte in care s-au anuntat rezultatele alegerilor prezidentiale, care nu face un secret din relatia de amicitie pe care o are cu Elena Basescu.
In incheiere, trebuie totusi sa precizez scopul prezentei Elenei Udrea la Braila si care sunt proiectele finantate: “Restaurarea si consolidarea Teatrului Maria Filotti Braila” din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană; inaugurarea obiectivului “Reabiliare si consolidare Scoala cu clasele I –VIII, Nr. 18, “Mihu Dragomir” finanatat prin POR Axa 3; semnarea a trei contracte din cadrul  Planului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU), Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1: Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor, Domeniul de intervenţie 1.1: Planuri integrate de dezvoltare urbană (“Modernizarea  si reabilitarea Strazii Calea Galati din Municipiul Braila pe tronsonul cuprins intre Bulevardul Dorobantilor si Strada Mircea Malaeru colt cu Strada Costache Negruzzi"; “Modernizarea  si reabilitarea Strazii Calea Calarasilor din Municipiul Braila pe tronsonul cuprins intre Bulevardul Dorobantilor si Bulevardul Independentei”; “Sistem de supraveghere in vederea cresterii sigurantei si prevenirii criminalitatii in Municipiul Braila”)

15 comentarii:

  1. Cine a stiut de venirea dnei udrea la Braila a org. si gruparea pensionarilor pusi pe rele.Ierau intelectuali,pe cel cufes care macanea ca o capra de cracin il cunosc,ochelarii si fesul le avea de camunflaj,este profesor,cellalt cu sapca la fel,sunt membrii PSD, frecventeaza clubul PSD din dorobanti,unul din ei cel cu caciula gri de astrahan a lucrat la IMB la ADT.Au fost recompensati pentru tampenia facuta, marca PSD ,Bunea Stancu.Oameni cu carte sau comportat ca niste terchea-berchea,pacat de cartea care au invatato degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dl Silviu Radu este un personaj agreabil,un bun politician, cred ca este onorant pentru dsa ca a facut un gest elegant, de om bine educat, ajutand presedintele sa imbrace haina.Toti membrii PDL sunt oameni pe care te poti baza in orice situatie.Avem tinerii politicieni care pot face cu adevarat cariera politica de anvergura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta da articol documentat, sa vezi stirile de pe Youtube, sa speculezi pe zvonuri, sa nu ceri macar o confirmare, dar sa crezi ca ai gasit filonul de adevar absolut. Cat timp crezi ca va mai intra cineva sa citeasca pseudo-articolele tale de presa? si cel din urma membru pdl stie ca nu ai nici o informatie la prima mana si toate astea sunt doar supozitii subtiri. Sunt siderat de atitudinea asta si promit ca daca urmatorul articol este la fel de subiectiv pe pareri personale dintr-un telefon ,nu mai intru niciodata pe blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Una dintre cele trei femei aflate "intamplator" acolo si o imbratiseaza pe udrea este adela frigioiu, consilier local pdl si sefa de cabinet a deputatului badalan...:)))
    acum am inteles iubirea cetateneasca primita de madam ministru...:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Stimate pedelist anonim,
    Ma surprinde sa aflu din acest comentariu scris cu naduf, semn ca am pus degetul pe rana, ca articolele mele sunt o problema de partid. Adica ce sa inteleg, ca ati facut investigatii in randul membrilor sa aflati cine imi furinizeaza informatii si, negasind cartita, ati ajuns la concluzia ca tot ce scriu eu aici sunt doar supozitii? Chiar ma simt magulita.
    Problema e ca nu se intelege un lucru: presa are mai multe functii, printre care si aceea de interpretare.Articolul de mai sus raspunde acestei functii. Nu trebuie sa va dau un telefon sa-mi explicati voi ceea ce se vede in imagini. Am vazut cu totii cum s-au purtat cei implicati si, chiar daca deranjeaza pe unii ce s-a vazut, nu mi-am propus sa menajez pe nimeni.
    Te asigur ca e dificil sa fii pe placul tuturor iar eu nu oblig pe nimeni sa intre cu forta pe blog. Cei mai multi citesc si revin, altii participa activ, altii agreeaza sau nu agreeaza ideile mele, dar ramane la latitudinea fiecaruia sa stabileasca daca sunt sau nu valabile. Revenind la nemultumirea ta, nu-mi este prea clar motivul si il consider prea meschin ca sa merite sa fac efortul de a-l cauta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai vrea tu sa fie asa.doar esti rupta de realitate si cand ai sa intelegi asta va vi fff tarziu. I-ti doresc multa liniste sufleteasca !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Aici suntem de acord. Realitatea voastra nu este aceeasi cu a noastra, a celor pe care aplicati experimentele naziste. Nici drept de opinie nu mai putem avea, caci daca cumva nu coincide cu al vostru suntem idioti cu totii. Vai de noi daca nu veti intelege ca nu puteti guverna impotriva poporului. Daca atata lume va spune ca nu procedati bine si voi insistati in a face rau, ce mai e de spus?

    RăspundețiȘtergere
  8. nu-i lua in seama aura, nu mai pune la suflet rautatile pedeliste.
    ai vazut ce atitudine aveau fata de bietii oameni care-si plangeau saracia?
    uita-te atent la alde badalan, balcan, sau titiu. i-ar fi strans de gat pe saracii oameni.
    doar doamna frigioiu era multumita si implinita.
    ti se face greatza cand ii vezi...

    RăspundețiȘtergere
  9. ia zi ma talibanule care e realitatea
    ca ne luati dreptul sa traim si voi furati toti banii care ii imprumutati?
    de ce madam udrea vine sa aprobe pe axa prioritara sistem de supraveghere video? de asta are braila nevoie?nu de locuri de munca? e nevoie sa faceti atata tamtam cu bani europeni ca sa ne reparati niste bucati de starzi care trebuia platite cu bani de la bugetul local? HOTILOR SI ANIMALELOR

    RăspundețiȘtergere
  10. titilie dumitrici11 ianuarie 2011 la 12:06

    Atat l-a dus capu' pah Simi...
    Blonda le-a dat clasa la ghertzoi. Brava!
    Politicienii de Braila = maidanezi pripasiti; cand vine stapanu' se gudura si ei cum pot. Vai de capu' lor de paduchiosi.
    Pe Gina am vazut-o la munca. Tu? Ai fi putut sa-i soliciti un interviu viitorului presedinte...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce tampenii spune aici anonimul lui peste,protestatarii cica ierau oameni saraci,mincinosule, janghinosule PSD-ist,citeste un comentariu mai sus si vezi cine ierau macanitorii aia,exact o trupa de tigani cu capra de craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu-nteleg prea bine de doreau protestatari!.Nu era prezent nici prim-ministru si nici ministru muncii,care au puterede decizie asupra problemelor ridicate de cei cativa"oropsiti pensionari".Elena Udrea venea sa aloce fonduri pentru cateva obiective de un interes mai mare sau mai mic,dupa cum doreste fiecare sa-l aprecieze.Dar sa te porti ca niste docheri portuari,abrutizati, din perioada antebelica este prea mult, ne face de rusine.Braileni in numar covarsitor sunt educati si au bunul simt.Asa cum se vede din imaginile video ,sunt indivizi care n-au avut treaba cu munca in viata lor si nu ne reprezinta ca pensionari.Rusinos este atitudinea celor din PDL ,care in loc sa curme aceste injurii car-i se aduceau,taceau din gura.Erau multumiti.Aici se vede putregaiul din aceasta organizatie,grupurile de interese.Asa cum s-a purtat discutia intre E.Udrea si "protestatari" este clar ca erau aranjati de PSD,sefii lor stateau in umbra,au nevoie de fonduri care in guvernarea PSD-sta nu le-au primit si Braila a ajuns asa cum o vedem acum.Si inca ceva,pe pensionari nu-i intereseaza cine este Balcan si multi nici nu stiu ce hram a purtat sau poarta!.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vad ca uni acrediteaza ideia inutilitati unor materiale publicate de Aura Costea,in functie de orientarile politice,afinitati personale sau de starea psihica de moment.Nu face decat sa preia din diverse surse unele informatii,sa le prelucreze dupa personalitatea ei sa le publice si sa astepte comentariile care nu sunt restrictionate,fiecare-si spune parerea.Dar nu poti spune ca face o munca inutila!.A cauta,selecta si publica este o munca care trebuie s-o respectam ,indiferent de opiniile personale.Daca materialele publicate ar corespunde mereu cu opiniile noastre proprii,cred ca n-ar mai prezenta interes.Diversitatea si contrarietatea ideilor noastre,ale cititorilor, face ca acest blog sa existe.Nimic nu-i inutil in activitatea desfasurata de d-na Costea,sa-i respectam munca,sa ne respecte opiniile si sa tinem cont de urmatorul moto:
    " Numai spiritele infirme cred că „Mitul lui Sisif” este expresia autentică a inutilității. Câtă eroare! Cel mai superb poem al speranței: credința că bolovanul nu se va mai rostogoli, împietrându-se cândva acolo sus, pentru eternitate.
    Nu sunt aparatorul d-nei Aura Costea,nu intodeauna sunt de parere cu materialele prelucrate sau stirile transmise,dar e la latitudinea mea sa raspund cu un punct de vedere sau sa le ignor,dar nu-mi permit sa jignesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Daţi-ne legi clare şi precise, de neschimbat; a interpreta legile este aproape acelaşi lucru cu a le corupe.Voltaire

    RăspundețiȘtergere
  15. Pensionarii au fost prost informati de catre trusturile Opozitiei si au inceput sa tipe la Elena Udrea care nu are nicio treaba cu pensiile.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.