sâmbătă, 30 aprilie 2011

Bursa zvonurilor: Chivu a parasit Braila, iar Voda moare de ciuda ca a facut o investitie proasta

UP DATE: Catalin Chivu si-a facut aparitia la nunta Aurorei Simionescu, fiica primarului, insotit de sotia sa, Cleopatra.  El s-a aflat in compania celor doua personaje nelipsite din anturaj: notarul si prim-procurorul.

Problemele in care a intrat fostul inspector sef al IPJ l-au determinat sa ia calea bejeniei. Pentru ca de cateva zile nu a mai fost zarit prin oras, nici macar la volanul Bentley-ului apartinand fostului subprefect, care obsinuia sa-i imprumute masina ori de cate ori seful Politiei o solicita, au aparut zvonuri cum ca acesta ar fi parasit orasul. Disparitia sa vine dupa ce ar fi facut o deplasare la Bucuresti, insotit de celebrul notar, care si-ar fi pus in miscare relatiile pentru a-i salva pielea personajului. Cand a auzit Voda de deplasarea celor doi, ar fi scos o injuratura, completand cu: "si am bagat o groaza de bani in asta". In ce anume a bagat el o groza de bani putem doar sa speculam, pana la aparitia unor informatii suplimentare.

8 comentarii:

  1. astia toti parca sunt din piesele lui Caragiale... hai Aura sa le dam o sansa: a fost omul plecat in perioada asta sa sarbatoreasca 1 mai. de luni va fi la serviciu...dar daca nu va fi? abia atunci sa ne ingrijoram... hi, hi, hi...esti super tare, pe cuvant!

    RăspundețiȘtergere
  2. la care notar te referi? e din braila?

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonimul diversionist
    adica tu intri pe blogul meu, te intereseaza in mod evident subiectul si pretinzi ca nu stii cine e notarul. Daca atat te-a dus capul sa scrii, incercand sa muti accentul, iti mai confirm o data: e exact ala de unde iei lumina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Petre Nemteanu1 mai 2011 la 10:48

    Ce sa ne mai dam dupa cires,renumitul notar este ......V.Vasile ok?Draga Aura esti o adevarata jurnalista,tine-o tot asa.Felicitari pt cum informezi cititorii.Restul este can can.Traim vremuriile lui nenea Iancu.Curat murdar.

    RăspundețiȘtergere
  5. O fi fugit omu' in munti sa se calugareasca!O fi avand remuscari si regrete.Noi ii transmitem...regretele noastre eterne!

    RăspundețiȘtergere
  6. dar ce te-ai ofuscat mah aura asa? poate nu stia omu' la ce notar te referi. era asa greu sa-i spui?
    ori ti-e teama sa-i pronunti numele?

    RăspundețiȘtergere
  7. @anonim(comentariul 6)
    mah comentatorule,de unde nu stii tu ca, poate, i-e scarba sa-i transcrie numele.

    RăspundețiȘtergere
  8. cu siguranta e tot in braila...amandoi au activitati zilnice in niste locuri...pe care continua sa le faca...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.