vineri, 6 mai 2011

USL si PDL imping Braicar spre faliment, in timp ce mafia transportului prospera

Primaria Braila si Consiliul Local ignora cu o iresponsabilitate uluitoare problemele cu care se confrunta Braicar. Desi exista documente publice in care se mentioneaza ca dificultatile serviciului public de transport in comun sunt determinate de existenta unei mafii a transportatorilor privati, cei care iau decizii in acest oras nu fac nimic pentru sustinerea Braicarului si inlaturarea concurentei neloiale. Dimpotriva! La ultima sedinta a CLM, unde votul este controlat de alianta de televizor a lui Felix (PSD-PNL-PC), s-a aprobat, si cu sprijinul consilierilor PDL, un program denumit  impropriu de "restructurare si redresare financiara". Documentul arata doar incapacitatea de a gasi solutii eficiente si recunoaste haosul creat ca urmarea a lucrarilor incepute simultan pe principalele artere si organizate fara cap. Citez din raportul privind programul de restructurare sa vedeti si dvs. ce pot oamenii acestia sa scrie si cum voteaza, fara sa se sinchiseasca unul: ”Urmare a organizarii lucrarilor, se constata o suprapunere a acestora, ceea ce va avea un impact negativ important asupra societatii si de asemenea asupra numarului de personal necesar a fi in activitate”. Decat sa constate asa ceva dupa ce s-au apucat de treaba, nu era mai bine sa fi gandit inainte? Probabil ca era, dar cine sa gandeasca? Poate Camaelia Gusatu, in calitate de sfatuitoare principala a primarului.
Masurile ce vor fi luate vor avea ca efect cert doar concedierea a 120 de salariati. Daca primarul Aurel Simionescu si intregul CLM considera ca redreseaza financiar Braicar-ul, odata cu trimiterea in somaj a angajatilor, dar in acealasi timp continua sa nu vada adevaratele probleme, inseamna ca cetatenii acestui oras sunt ultimii pe lista de prioritati a edililor. Pentru minunatele conditii de transport urban pe care ni le asigura primaria pesedistului Simionescu, brailenii trebuie sa le multumeasca si consilierilor Sorin Bosneag si  Alexandru Coada (PSD), Vasile Broasca (PNL), Necula Nicusor si Daniel Mitrofan (PDL), reprezentantii mandatati ai CLM in CA Braicar.

5 comentarii:

  1. Braicar-ul nu are nici o problema,brailenii au!Ei sunt cei ignorati...E bine si cu transportatorii privati,unde in microbuzele supraaglomerate,cetatenii stau precum sardelele in conserve.Dar,omul se multumeste cu ce are in lipsa unui transport civilizat pe care ar putea sa-l asigure primaria brailei.Mafie...!?Ce mafie,ati vazut pistoale,lupte martiale si altele specifice mafiotilor?Luptele se dau intre cetatenii ce incomod calatoresc in acest oras.Fiecare dintre noi dam primariei taxele si impozitele aferente vietii pe care o traim.Fiecare vot contaza daca e in interesul cetateanului.Numai ca aici votul lor a contat si nu a contat de ce coloratura politica este.La ultima sedinta a CLM a fost un talmes-balmes,probleme si responsabilitati multe,si de aceea si textul raportului cu privire la programul de restructurare a iesit tare incurcat.Cine l-a gandit se pare ca e un agramat,pardon complexat!Ca si guvernul romaniei,Braicar aplica aceleasi metode de redresare a societatilor de stat:restructurarea si eficientizarea prin trimiterea in somaj a bietilor muncitori.Dar sa ne fereasca Dumnezeu de vorba populara :,,Da Doamne romanului mintea de pe urma''!Eu zica asa,tot din popor:masoara de mai multe ori inainte de a taia o data!Si,de ce sa nu o spunem pe cea dreapta:e buna si o femeie la usa casei,scuze,la usa cabinetului tovarasului primar.Dar ce mai tura-vura,e bine ca totusi CLM-ul isi propune sa imbunatateasca transportul urban din Braila,sa creeze conditii minunate pentru cetatenii concediati de la Braicar.Eu unul,ii multumesc sincer lui Simionesc pentru grija ce ne-o poarta!Iar noi...cersim de lucru din poarta-n poarta,cu C.V.-ul atarnat de gat precum cainele cu jujaul.Sus mafia,jos patria!Braicar-ul sa traiasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Petre Nemteanu6 mai 2011 la 11:53

    Este incredibil cat de iresponsabili sunt,CLM si consilierii locali de toate culoriile.La o discutie avuta ieri cu d-ul consilier Bosneag,a incercat sa ma abureasca lucru pe care am insistat de la inceputul discutiei.Prea sa potrivit demararea lucrarilor simultan,pe Dorobanti,calea Galati,Calarasilor.Motivatia distinsului domn consilier USL,este ca sau contestat si uite asa sa ajuns in situatia de"rasu-plansul".De ce nu este diponibilizat si d-ul Director economic?fiind consilier PSD?ARE TOATE FLORARIILE UNDE SUNT STATII BRAICAR,SI NU ESTE STRAIN DE SITUATIA LASATA MOSTENIRE DE [E TIMPUL LUI TATAIA DUMNEZEU SA-LODIHNESCA.AM INTREBAT DACA PRIVATII PLATESC REDEVENTA RASPUNSUL DUPA CIRES.Asta este mai sunt ciocoflenderi cum ar fi familia Rusinoiuel ing DOAMNA JURISTA NU FAC ABSOLUT NIMC DAR INCASEAZA BANI GREI DE ANI DE ZILE.Ing Cireasa un zero barat director tehnic nu face nimic,cele doua secretare fara studii superioare angajate ca frezoi si lacaus incaseaza bani grei.Alo d-le Sandulescu datii repede afara ca vine tsunamii si va ia pe toti si pe primar si CLM .

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca Ionica Gusatu ( nu o mai alinta Camelia ca daca-i spui asa nu responsabila pentru ca nu se numeste asa , e doar numele de tiitoare a unuia sau altuia din PRIMARIE) gandeste sa-i spuna pacaliciului din fruntea CLM ca douazeci sipatru de salarii compensatorii le plateste bietilor oameni din banii mei si ai rudelor mele , fapt cu care nu sunt de acord si pentru care il voi actiona in instanta. Sa le dea alte locuri de munca 24 de luni si sa-i plateasca apoi sa-i treaca in somaj. SE AUDE STANCULE? ca tu conduci primaria ....

    RăspundețiȘtergere
  4. golanii de la psd si pnl au pus ochii si pe terenurile braicar. de aia vor sa falimenteze
    in loc sa accepte sa fie dati afara dupa o viata de munca angajatii mai bine se duc peste ei in birouri sa-i dea cu capul de pereti pana le piere cheful de distrus. clica pesedista asta face de 20 de ani. nu va e de ajuns mai mamaligilor de oameni?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce pot sa faca comisarii politici(consilierii) PDL, nu au nici un program,viziune,interes,inteligenta,sunt parvenitii acestui partid,dinu paturica brailean,ei sunt intr-o eclipsa politica de 20 de ani.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.