luni, 22 februarie 2010

PDL Brăila ar putea avea de azi un preşedinte de la Galaţi

Democrat-liberalii se întâlnesc azi în Biroul Permanent Naţional, unde vor lua decizii în pregătirea Congresului programat la jumătatea acestui an. Pentru că mai întâi vor avea loc alegeri în teritoriu, aripa reformatoare din filiala braileană speră că  Giana Pătraşcu să fie înlocuită de la şefia PDL Brăila, astfel încât de organizarea conferinţei judeţene să se ocupe alt preşedinte interimar. Surse din PDL spun că cele mai mari şanse de a prelua şefia la PDL Brăila le are Constantin Dumitriu, fost viceprimar al Galaţiului şi preşedinte interimar al organizaţiei municipale a PDL Galaţi. De sâmbătă, Dumitriu este noul preşedinte al Federaţiei Române de Şah, el fiind ales în cadrul Adunării Generale ordinare ce a avut loc la Bucureşti.
Aşteptările democrat-liberalilor brăileni de la preşedintele filialei sunt legate de poziţionarea neechivocă faţă de PSD Brăila şi liderul său care, în ultimii ani, a reuşit să devină cel mai influent personaj la nivel local, cu complicitatea tuturor celorlalţi politicieni, indiferent de partidul din care provin. Numai că nici Dumitriu nu este în afara suspiciunilor legate de un oarecare grad de subordonarea faţă de Vodă, întrucât sunt bine cunoscute relaţiile sale foarte apropiate cu cel mai important beneficiar al contractelor cu CJ Braila. Dar despre asta, într-o postare viitoare.

11 comentarii:

  1. foarte bine le faci. ti-am citit toate postarile. metoda ta este picatura chinezeasca si cred ca da roade. esti o surpriya foarte placuta pentru mine. felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  2. rare as vrea sa stiu daca daniela face parte din echipa lui titi.

    RăspundețiȘtergere
  3. numai minciuni aruncate de oameni aserviti psd

    RăspundețiȘtergere
  4. Posibil sa fie intoxicari, de aceea astept sa se confirme venirea lui la PDL, apoi voi monitoriza activitatea ca sa putem trage concluzii in cunostinta de cauza. Aplicam pricipiul prezumtiei de nevinovatie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai, oameni buni! Dar brailenii atat de hanicapati sunt incat trebuie sa-i duca galatzenii de manutza ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e chiar galatean acest Constantin Dumitriu. S-a nascut in Braila si a facut liceul la Balcescu. La Galati s-a mutat, probabil, cand s-a casatorit.

    RăspundețiȘtergere
  7. adica galatenii ne dau lumina:))
    sau multa ....ue

    RăspundețiȘtergere
  8. daca o schimba pe giana ce se intampla cu cei trei crai din prefectura ca ei sunt mai vinovati decat ea de slugarnicie fata de gbs. ar trebui schimbati cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu cred ca vor reusi sa o inlature pe Giana. Cine ar putea face asta? Toti sunt niste papagali motati, iar Giana are proptea la Gabi Sandu. Una e sa spera ca o schimba, alta e sa se intample, Toata filiala PDL e plina de potai schelalaitoare doar pe la colturi.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu mai zici nimic de giana?

    RăspundețiȘtergere
  11. Putina rabdare, va rog. Inca nu sunt facute cartile. Se pare ca echipa reformatoare e subtire rau de tot. Giana este inca la Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.