marți, 2 noiembrie 2010

Fiecare cu durerea lui, dar Stancu si-o striga in gura mare

"Ma doare-n p...a, ma!"
Dupa ce Voda ne-a comunicat, la ora de maxima audienta, ca il doare organul reproducator, de cate plicuri si contracte ridica, institutiile de control ale statului, ingrijoarate ca durerea presedintelui CJ ar putea sa-i afecteze capacitatea de munca, s-au autosesizat si l-au programat la consultatii. Prima comisie de investigatori paraclinici e formata din inspectorii Corpului de Control al premierului, cel care zilele trecute se intretinea la Parlament cu deputatii Mihai Tudose, Cristian Rizea si Ionut Bazac.Acestia, si mai ales, cel din urma, in calitate de fost ministru al Sanatatii, il puneau probabil pe Boc la curent cu fisa pacientului.
Mai pe seara, avea sa confirme si Stancu problema pe care o are: "Ma doare-n p...a, ma, poate sa zica ce vrea ei, ma ! Bai, stiu foarte bine ce fac, stii, stii care-i crezul meu ? Ca...stiu foarte bine ce fac si dorm foarte linistit !", a declarat Stancu reporterului ProTV, nestiind ca e filmat.
Cu durerea particulara a lui Stancu si cu durerea in cot a parlamentarilor PSD fata de cei care i-au ales sa voteze legi pe timp de criza, nu sa traga chiulul, in  mod cert, si pe Victor Ponta l-au apucat durerile de cap.

9 comentarii:

  1. hai sa nu-i mai zicem VODA,poate ZEUS DE BRAILA,suna mai bine....astept voturi

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt de acord. Zeus e numai unul si sta in Olimp sau.... la Cotroceni, unde-i stiu toti de frica. Asta nu-i decat un parvenit jalnic, cu toate tarele fanariotilor, de la care a imprumutat si modul de viata. De aceea i-am si spus Voda.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Aura Costea
    Poate omul o fi vreun fan de-al harciogului, de ce-l contrazici ?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Poppy
    Daca tot a supus la vot schimbarea , ma simt datoare sa apar apelativul pe care i l-am atribuit personajului, si care a prins. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. dupa cum se poarta ar trebui sa-i spunem tarzan

    RăspundețiȘtergere
  6. Stii , chiar ma numesc VODA , dar nu am ajuns la nivelul eroului dvs. Deci ? Ce vina am eu ? Cred ca nu va apare in vreun manual de istorie , deci ... hai sa il lasam acolo unde ii este locul , traind pe spatele Brailei , ok ?

    RăspundețiȘtergere
  7. n-are nimeni nimic cu numele dumitale domnule. stancu s-a ales cu porecla asta din cauza apucaturilor lui de stapan absolut. ca si ioan voda cel cumplit, de pilda....

    RăspundețiȘtergere
  8. DERBEDEI ORDINARI!!
    Acestia sunt oamenii de baza ai partidelor din Romania de ieri, de azi si de maine care se perinda cu nerusinare la conducerea tarii. Hoti fara pereche dar cu puterea in mana si putred de bogati din afaceri cu bani publici. Caci de altceva nu au fost in stare. Nu-i duce capul decat la furat, aici sunt multilicentiati.....
    Au transformat Romania intr-un infern, pe toate planurile!
    Iar oamenii valorosi si de bun simt stau deoparte si nu au niciodata loc de prapaditi ca ei!
    Cu aceste creaturi sinistre se pot "mandri" autoritatile din Romania.
    RUSINE SA VA FIE IN VEAC, GUVERNANTI AI ULTIMILOR 20 DE ANI!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. extraordinar ati descoperit acum ce hram poarta bunea stancu

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.