marți, 17 august 2010

Boc si Blaga- tacere complice in ceea ce-l priveste pe baronul Stancu

Un cititor al BrailaNews a sesizat organismele de control ale statului pentru a verifica modul in care CJ Braila a atribuit cateva contracte despre care am scris pe blog. Degeaba, il informam noi, pentru ca atat ministrul Blaga cat si premierul Boc cunosc ce face Stancu cu banii statului. Dupa cum vedeti, pana la acest moment nu au luat nicio masura,ceea ce duce la o singura concluzie: stiu cu totii problema de la Braila, dar din motive lesne de inteles o tolereaza. Asta pana intr-o zi. Mai multe, aici.

5 comentarii:

  1. stiu ei de ce nu se ating de stancu. firmele cu care lucreaza de ani de zile maimutele lui zeus au luat crema contractelor la braila.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vine o zi .... vine o zi cand totul se va sfarsi.... Iti recomand asculta melodia O poveste de o zi cantata de Florin Piersic.
    Poate iti vei schimba perceptia privind pe cei din jur . Cu stima .....

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt curios daca Stancu va candida la alegerile locale din 2012 ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa sforile care se trag in acest moment, e foarte posibil sa se retraga, evident lasand omul potrivit in locul sau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va trece in final ca ...Voda prin loboda.Insa sa vedem daca isi mai poate incheia si actualul mandat.Ceea ce i se pregateste din zona..sanatate ii este total nefavorabil.Cred ca si-a semnat "demisia", adica sfarsitul, cu Spitalul Judetean.Noi mai asteptam...Pe cand un proces gen "baronul local Sechelariu"?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.