joi, 19 august 2010

Ziarul Obiectiv isi insuseste anchetele publicate de BrailaNews

Impostura in presa a inceput sa imbrace forme din cele mai jenante. Pe langa vuvuzelele penibile ale lui Stancu, o alta specie de pseudo-jurnalisti isi bate joc de meseria asta. In ziarul de azi, colega Mihaela Anghel isi insuseste fara nicio jena ancheta BrailaNews cu privire la contractele atribuite de Stancu firmei Service Guard pentru paza aeroportului din Ianca, dar si continutul unei scrisori pe care am primit-o de la un cititor al blogului si am publicat-o zilele trecute. Dovada imposturii o gasiti aici.

6 comentarii:

  1. E bine si rau in acelasi timp. Este regretabil ca o domnisoara jurnalist se deda la astfel de furtishaguri intelectuale. Asta arata calitatea umana si profesionala a jurnalistului...
    E si bine fiindca o astfel de stire trebuie sa ajunga la cat mai multi oameni. Braila nu mai suporta sa fie feuda d-lui Stancu. Brailenii merita mai mult decat un personaj abject precum presedintele CJ.
    Era mai elegant si deontologic ca prea putin cunoscuta domnisoara Mihaela Anghel sa citeze sursa informatiilor sale. Se vede ca nu are experienta fiindca in eventualitatea unui proces din partea satrapului de Tichilesti ar avea necazuri cu probarea sursei. Nici macar nu poate invoca faptul ca are dreptul sa protejeze sursa fiindca... nu o are.

    RăspundețiȘtergere
  2. acum doua saptamini parca te solidarizai cu cei pe care i-ai mai acuzat si ii acuzi si acum ca nu au deonotologie profesionala...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand ziarul a avut o atitudine corecta am apreciat public si m-am solidarizat cu autorul articolului. De data asta Mihaela Anghel au fost parsiva, lipsita profesionalism si de colegialitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. am citit un articol recent in care lui stancu ii spuneau cum l-ai botezat tu, adica voda. deci se inspira la greu de aici. pana la urma ii inteleg si pe bietii oameni. bonuri de masa nu mai au, abonamentele de telefon sunt limitate, transportul nu li se deconteaza si e complicat sa-ti mai arda de munca pe criza asta. cand scriau despre gbs ca e frumos si destept nu aveau problemele astea, acuma intelege si tu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai bine ai invata pro bono cativa >>scriitori >>de la ziarul obiectiv. Faci si tu un act de caritate , mai citim si noi niste stiri mai virulente cu viata fara teama de a scrie ! Asa fac adevaratii profesionisti. Dar nu toti sunt ca tine >> sa simta stirea tu esti nascuta pentru asa ceva. Nascut pentru a fi jurnalist !

    RăspundețiȘtergere
  6. La ce a ajuns presa din Romania, mie imi este rusine sa ma mai numesc jurnalist. A fi jurnalist in ziua de azi inseamna a fi propagandist, vuvuzea, orice mai putin un om liber sa spuna ceea ce gandeste.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.