miercuri, 25 august 2010

Criza ii aduce Danielei Vasioiu un post-cheie la Prefectura Braila

Potrivit unor surse din cadrul MAI, de astazi, Daniela Vasioiu este noua sefa de cabinet a prefectului Dumitru Popa. Profitand de valul de restructurari din administratia publica, prefectul si-a indeplinit dorinta pe care a manifestat-o inca de la inceputul anului: aceea de a o avea alaturi pe fosta sustinatoare a lui Constantin Cibu,  din perioada de ratacire liberala a familiei Vasioiu. Asa ca, dupa ce a angajat-o ca secretara, a gasit momentul protrivit sa o avanseze. Popa a lasat sa se inteleaga faptul ca numirea Danielei ar fi fost recomandata de Vasile Blaga, personajul care l-a impus pe galateanul Dumitriu la sefia PDL Braila. Aceleasi surse sustin insa ca ministrul nu are nicio legatura, de data aceasta, cu revenirea Danielei Vasioiu, care a tradat PDL, in anul 2008, in plina batalie electorala.
Ar mai fi de spus ca Daniela Vasioiu, despre care gurile rele afirma ca a obtinut "binecuvantarea" lui Voda, dupa ce s-ar fi angajat ca nu-i va da idei sefului sau, prefectul, sa-si ia mai in serios rolul- acela de a reprezenta guvernul in plan local- a si facut prima victima printre salariatii Prefecturii. Este vorba de Luiza Pricop, care nu mai are loc in organigrama, odata ce postul sau a fost ocupat in urma sforilor trase de prefect, starnind nemultumiri in randul portocaliilor braileni, care nu pot uita ca familia Vasioiu s-a aliat cu "inamicii" liberali in plina campanie.

8 comentarii:

  1. Tot ce pot spune este un singur cuvat: vipera. Dar jignesc taratoarea care imprsatie veninul doar pentru a se apara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am gasit blogul tau dintr-o intamplare. Recunosc ca am fost implicat si eu in urma cu ani de zile in politica. Acum nu ma mai intereseaza. La Braila exista aceiasi oameni care isi schimba posturile intre ei fara sa ii intereseze cetateanul nici cat negrul sub unghie.Mie ziarele si ziaristii mi-au lasat un gust amar. Totusi, am citit articolele tale de pe aces blog si am inteles ca se poate face presa de calitate fara atacuri la persoana si la Braila. Singura conditie este ca oamenii care scriu sa aiba educatie si caracater. Te apreciez pentru faptul ca resusesti sa fii critica fara sa fii vulgara si nedreapta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mereu am caracterizat omul dupa fapte si mai ales daca am avut ocazia sa-l intalnesc fata in fata.
    Chiar daca acest articol se vrea un atac la adresa d-nei Vasioiu eu nu pot decat sa-mi spun parerea mea despre dansa.Este o persoana foarte inteligenta,foarte pregatita si care ar fi reusit sa faca multe pentru acest oras si cetatenidaca ar fi fost aleasa.Eu am intalnit-o pe d-na Vasioiu ca simplu cetatean,care s-a adresat cu cateva probleme viceprimarului.Si mi-a castigat respectul cum stie sa vorbeasca cu cetateanul,prin gandirea ordonata,prin cunoasterea legislatiei,prin forta caracterului si prin punctualitatea in ceea ce promite.Si nimeni nu v-a putea sa-mi schimbe parerea.D-na Vasioiu si d-na Draghincescu ar fi fost doua viceprimarite foarte bune,daca primarul ar fi stiut cu cine sa faca echipa.Si noi cetatenii am fi simtit cum e sa ai si altfel de edili.Din pacate,d-na Vasioiu cat a fost viceprimar a fost complet izolata de ceilalti consilieri,chiar si de cei de la PDL pentru ca le incurca jocurile si nu a fost lasata sa faca nimic.
    Mentionez ca ma refer strict la d-na Vasioiu. Este o profesionista.Si eu stiu ce inseamna profesionist.Cernat Aurelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AM VAZUT O SINGURA DATA FEMEIA ASTA ACUM VREO 10 ANI SI M-A BLOCAT ! RAR INTALNESTI FEMEI SI INTELIGENTE SI FRUMOASE !DACA A RAMAS LA FEL,SINCER VA ZIC,M-AS INTOARCE PENTRU EA !

      Ștergere
  4. Este dreptul dvs de a va exprima opinia in legatura cu activitatea Danielei Vasioiu. Imi pare rau ca, desi sunteti o sustinatoare ferventa a drepturilor pe care le avem, inclusiv acela de a avea opinii, considerati acest articol un atat la persoana. Ca si dvs, cred ca am si eu dreptul de a-mi exprima civilizat opinia, iar in cazul de fata ceea ce critic la Daniela Vasioiu este oportunismul. Cat priveste izolarea despre care vorbiti, va pot asigura ca este responsabila suta la suta. A avut inabilitatatea de porni razboaie cu toata lumea simultan, de pe pozitia unei instante morale, ceea ce chiar nu era cazul.

    RăspundețiȘtergere
  5. madam cernat lasa-ne bre
    si pe aici apari?
    n-ai treaba sa pui gogosari sa faci zacusca
    auzi la ea. vasioaica si draghinceasca. te-ai gasit pe cine sa dai exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa ce a plecat de la PD si a trecut de partea lui Cibu uitand circul pe care l-a facut tot mandatul acum cere loc de munca tot de la partid.Aura are dreptate numai pe jumatate cand spune ca e oportunista. Ar mai trebui sa adauge si faptul ca Daniele Vasioiu nu se deosebste cu nimic de cei pe care i-a criticat, dar de pe urma carora a profitat si ea si Horia din plin.

    RăspundețiȘtergere
  7. D-na Aura Costea,cred ca experienta prin care ati trecut personal ar trebui sa va faca sa analizati mai profund lucrurile.Chiar nu ati mancat painea aceea "de a vrea sa faci ceva ,fara sa calci legeasi cei din jur sa se repeada ,toti,asupra ta"?Eu cred ca da,dovada fiind modul in care faceti acum jurnalism.Va amintiti cum v-au atacat ,inclusiv colegi?Eu am mancat painea d-nei Vasioiu,de aceea nu arunc asa usor "cu pietre".Eu,in cele multe pe care le-am facut,ca simplu cetatean(si v-am trimis cateva dovezi)in acesti multi ani,din 1989 pana astazi ,am avut ocazia sa intalnesc multi oameni,in functii.Unora le port respect in continuare pentru modul cum au reactionat iar pe altii ii stiu ca nu valoreaza mare lucru.In Braila d-nele Vasioiu si Draghincescu mi-au placut.Si eu nu le-am testat la o sueta la cafea cvi in rezolvarea unor probleme pentru oras si cetateni.Si au reactionat admirabil.Si pot fi obiectiva pentru ca nu mia-u rezolvat probleme personale.Si nu am relatii de amicitie.cernat Aurelia

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.