vineri, 20 august 2010

Hingherul Vasile Horez, mai smecher decat primarul Aurel Simionescu

*De doi ani, Horez nu si-a mai platit taxele si impozitele in valoare de 3,7 miliarde de lei vechi* Contractul lui expira peste zece zile si exista sanse de a fi prelungit, fara a fi puse conditii favorabile brailenilor* Primaria nu da semne ca va eficientiza serviciul de gestionare a maidanezilor*

Desi contractul privind concesionarea serviciului de gestionare a cainilor comunitari expira la 1 septembrie, Primaria Braila nu are solutii pentru organizarea unei activitati eficiente. Armata de incompetenti cu ochelari de cal platita din bani publici sa administreze orasul Braila, in fruntea careia se situeaza insusi primarul Aurel Simionescu, nu a facut nimic pana acum pentru a-l aduce pe Horez in legalitate si a gasi metodele sa ne scape de cainii de pe strazi. Mai mult, ia in calcul prelungirea contractului cu acesta, desi APAM Horez inregistreaza
datorii catre stat de 3,7 mld lei vechi (vezi facsimil), deoarece omul s-a razgandit cu privire la natura obligatiilor fiscale pe care le are si nu si-a mai platit taxele si impozitele.
In aceste conditii, brailenii au de asteptat mult si bine masurile coerente si eficiente din punct de vedere financiar, deoarece  Primaria are doar interesul de a asigura circuitul controlat al banilor publici. Mama Omida a si ghicit ce se urmareste: "cumpararea adapostului lui Horez, desi 'investitiile' concesionarului in acest asa zis adapost, unde ciinii se maninca intre ei de foame, s-au facut tot din banii cetatenilor. Si nu din banii ONG-ului, asa cum prevedea hotarirea de consiliu. Asa-zisul adapost a fost suspendat si interzis de DSV in 2010 pentru ca nu indeplineste normele legale.daca primaria da banii, va fi o mare teapa. In plus, contribuabilii braileni vor avea ocazia sa acopere din taxe si impozite inclusiv datoriile catre stat ale concesionarului. Ca sa nu iasa pe 0, probabil vor plati  concesionarului si un 'mic' profit pentru 'eforturile' sale. Asta in vreme de criza, cind se taie salarii, lefuri, medicamente, doctori, profesori, politisti si toti se pling toata ziua ca nu sint bani!"

2 comentarii:

  1. da de ce crezi tu ca pe simi il intereseaza sa ne scape de caini. pai mai e putin si vin alegerile. nu prea cred ca-i mai da stancu bani de costume si pantofi, asa ca trebuie sa faca singurel rost de bani pentru campanie. daca baga la horez sute de mii de euro, nomal ca se intoarce si la el "parandaratul".

    RăspundețiȘtergere
  2. primarul si presa mincinoasa din Braila se fac ca ... ploua ..... oare ce-i intereseaza pe Simionescu & Ciocan despre orasul asta? probabil horez ii are la mina, si nu pot sa zica: stop!
    inca o precizare, prefectul, primarul si CLM au primit si oficial acest document la inceputul saptaminii trecute, fara vreo reactie.
    Interesant de urmarit cum il va executa fiscul, si cind.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.