marți, 10 august 2010

Primaria Braila nu vrea si pace sa trateze cu responsabilitate problema maidanezilor

Batandu-si joc de bugetul public, dar si de brailenii care asteapta degeaba rezolvarea problemei maidanezilor, Primaria Braila a demarat o falsa campanie de sterilizare. Aceasta insa se rezuma tot la irosirea banului public prin activitati greu de controlat si la torturarea animalelor care se infecteaza pe mana medicului veterinar cu care Primaria are contract- fostul director al DSVSA Braila. Acesta factureaza sterilizarea cu 100 de lei/ femela si  cu 50 de lei/ mascul, dar si deparazitari fictive si uite asa se toaca ineficient banii brailenilor, dar foarte profitabil pentru intregul lant administrativ care incepe de la primar si se termina la Horez si hingherii lui care, ca intr-un banc prost, aduna cainii programati pentru sterilizare de la adresele lasate de braileni la Primarie. Vezi aici filmuletul cu cainele incaput pe mana unui casap cu diploma de medic veterinar.

3 comentarii:

  1. Trebuia impuscat stapanu Atata timp cat a fost crotat inseamna ca a fost gasit singur pe strada Conform legilor in vigoare proprietarul trebuia amendat pentru abandon de animale pe domeniul public ALO "iubitori de animale" pe stapanii iresponsabili nu i vede nimeni ?????

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,azi m-a sunat o doamna iubitoare de animale care a aflat de la cineva de incredere ca acei caini luati de hingheri inainte sa fie sterilizati ar fi de fapt sterilizati la adapost si crotaliati de dr.Popescu,stiam tot de la dinsa ca i-ar fi zis altcineva ca Sandu Gheorghe ar fi fost dat afara de acolo,deci ar putea fi adevarat.I-am promis ca va scriu poate aflati mai multe,de returnare nu am auzit,in concordiei luasera una sterilizata cu crotaliu care nu a fost returnata .Si inca ceva f.grav,pe care mi l-a spus tot acea doamna,in zona Concordiei sint niste baieti cu caini de lupta,pitbuli si rotwaileri care umbla noaptea cu ei si ii pun pe caini,si banuie ca unul cheama hingherii sa ii ia pe cei raniti,mi-a lasat si nr.dinsei daca doriti sa va implicati,

    RăspundețiȘtergere
  3. Va rog sa fotografiati si sa filmati tot ce e in neregula si sa-mi trimiteti materialele pentru a le posta pe BrailaNews. Este singurul mod in care ma pot implica in nebunia asta care va exploda mai devreme sau mai tarziu in capul primarului si a celor care gestioneaza fraudulos problema maidanezilor.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.