marți, 10 august 2010

Stancu si Simionescu culeg de la presa ceea ce au semanat

Liderii locali ai PSD, presedintele CJ Gheorghe Bunea Stancu si primarul Aurel Simionescu, tandemul cu efect de tsunami pentru viitorului Brailei, au iesit in conferinta de presa, condamnand prestatia deontologica si profesionala pe care unicul cotidian local o are fata de uluitoarele lor performante vizionare si administrative, dincolo de orice suspiciuni si meschinarii clientelare.
Din declaratiile lor citate de publicatia cu pricina, am retinut ca cei doi, aflati la varful ierarhiei decizionale in spatiul nostru existential, reproseaza jurnalistilor slujbasi la ziar, grei de cap, care nu au vrut sa invete cum sa-si contorsioneze constiintele, cum au reusit alti colegi de-ai lor, tonul si expresiile folosite pentru a le descrie minunatele realizari.
Pai bine, stimati domni, in special, domnule primar! Cand indignatul de azi, Voda, se adresa ziaristilor, tot in conferintele de presa, cu expresiile pe care acum le vede reproduse pe hartie, va amuza pe toti de la PSD. Desi in fata presei locale, formate in mare proportie din femei, stateau atatia insi cu functii de raspundere si in partid, si in administratie, nu-mi amintesc sa va fi aratat atunci intrigati de tonul pe care seful PSD il avea in sediul de partid si nici de cuvintele nepotrivite adresate de acesta jurnalistelor. Cel mult, cand nu va mai amuza, lasati privirea in jos, de jena. Si nici nu-mi amintesc ca vreodata vreun pesedist sa fi condamnat expresiile pe care acelasi Voda le folosea si in fata delegatiilor straine, semn al educatiei alese si al manierelor elegante pe care acesta le are. Atunci nu mai erati atat de demni!
A te arata acum oripilat ca un ziar, satul sa scrie in van despre matrapazlacurile voastre, sare calul lingvistic este o ipocrizie fara margini. Abia acum culegeti ce ati semanat. Si pentru ca va e imposibil sa intelegeti ca ati adus lumea la disperare iar opiniile din ziar nu sunt numai ale jurnalsitilor, ci ele reflecta mare parte din opinia publica, incercati sa dati vina pe extraterestri. Nu e nicio exagerare in ceea ce spun, caci galateanul Constantin Dumitriu este si el un fel de extraterestru in politica braileana. V-ati obisnuit sa cumparati cu bani tacerea presei, iar acum, cand aceasta nu mai tace pentru ca ranile pe care le are sunt prea dureroase, credeti ca v-au luat-o altii inainte. Ceee ce e absolut fals si stie orice tanc din oras: singurul care are bani sa inchida orice gura vrea, si chiar o face daca priviti cu atentie prestatia altui tandem devastator, de data aceasta jurnalistic, ar fi Voda in loboda. Inlocuiti loboda cu bugetul public si veti intelege de ce. Numai ca Voda e balzat, zgarcit si mai ales orgolios. Un fel de Becali, care incercand sa explice neintelegerea cu Piturca, a spus ca nu vrea sa-si cumpere stapan pe banii lui. Si daca tot am facut comparatia cu Becali, sa o duc pana la capat- Voda a ajuns pentru presa locala ceea ce Razboinicul Luminii, cu obieciurile sale de a cumpara meciuri si fotbalisti, a ajuns pentru fotbalul romanesc: groparul ei. Atentie, domnule Stancu, caci uneori si fantomele se intorc!

6 comentarii:

  1. lasati oamenii sa decida ,la vot ,daca ii mai vor pe Simi si Stancu,tu aura costea ce urmaresti de fapt ??

    RăspundețiȘtergere
  2. In niciun caz sa le dau satisfactie celor care ar fi fericiti sa nu-i critice nimeni, stimabile anonim!

    RăspundețiȘtergere
  3. oamenii decid la vot in functie de faptele lor. dupa cate observa fiecare brailean cu putin creier ei vor sa tina ascunse aceste fapte pentru ca ele nu le fac cinste aratand cat de marunti sunt si bolnavi dupa avantaje materiale de pe urma functiilor publice. binenteles ca nu le convine acest adevar. dumneata, care comentezi mai sus, faci parte din categoria celor care profita de pe urma regimului patronat de stancu si simi? orice om normal vrea sa stie ce fac astia care ii cer votul si nu arata acuzator pe cei care au curajul sa-si exprime opiniile asa cum face autoarea acestui blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. calmeaza-te tovarase ca are cine sa-i laude. daca nu iti convine ce citesti pe logul Aurei, merg de gusta te rugam frumos din "delicatesele" lui Ciordache. sa speram ca nu ti se apleaca :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. virtiolant condei mai ai, dar ai si dreptate

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce fete de lingai blestemati au!!
    Zilnic isi bat joc de un oras intreg, cum poftesc....
    Ce mai asteapta brailenii de la aceste "scursuri"
    ale societatii romanesti??
    Ei sunt doar o veriga dintr-un "lant greu" care a sugrumat deja Romania!
    La urmatoarele alegeri aruncati-i la groapa de gunoi a omenirii!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.