joi, 19 august 2010

Informatiile BrailaNews au fost preluate in mod onest de agentia de presa Prompt Media

"Bucuresti: Baronul de Braila, pesedistul Bunea Stancu, are sustinere puternica la Guvern"- acesta este titlul sub care agentia de presa Prompt Media face cunoscute matrapazlacurile de la Braila despre care am scris pe acest blog.
In timp ce ziarul Obiectiv si-a insusit astazi cu nerusinare ancheta BrailaNews despre contractul de paza atribuit de CJ Braila firmei Service Guard, agentia de presa Prompt Media a preluat informatiile de pe acest blog, cu precizarea sursei, reparand in mod colegial parsivenia cu care au actionat semnatara articolului din Obiectiv, Mihaela Anghel, si cei care au aprobat publicarea textului respectiv. Multumesc agentiei bucurestene pentru promptitudinea cu care a publicat informatiile BrailaNews si sursa reala a acestora.
Aici puteti citi articolul publicat de Prompt Media.

4 comentarii:

  1. si cine crezi ca e veriga de legatura?
    nu cumva celebrul Nelu Sterian, secratar de stat la ministerul lui Udrea?
    Este braileanul cu cea mai inalta functie in actualul guvern, deci primul pe lista suspectilor de manarii impreuna cu GBS.

    RăspundețiȘtergere
  2. NU SE MAI SATURA IMBUIBATUL

    RăspundețiȘtergere
  3. Te felicit sincer pentru consecventa si pentru curaj. Ce scrii pe blog ar trebui sa fie la vedere in presa, nu sa-ti fure altii munca.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte pertinenta observatia primului comentator. nu m-am gandit la aspectul acesta, dar e plauzibil ca stancu isi mentine influenta cu sprijin de la guvern si cum sterian e acolo, el e il ajuta.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.