vineri, 27 august 2010

Constantin Dumitriu are zilele numarate la PDL Braila ?

*PNL si PSD s-au inteles sa-i schimbe pe Necula si Giana Patrascu* Sprijinit si de PNL, si de PSD, Catalin Boboc devine un fel de Mircea Geoana local*

Marti, 31 august, vor avea loc sedintele CJ si CLM, ambele avand pe ordinea de zi doua proiecte de hotarare care confirma ceea ce BrailaNews scria in urma cu doua luni. Liberalii si pesedistii s-au inteles sa-i scoata din functiile publice pe pedelisti, ca sa oficializeze faptul ca Braila a fost condusa dintotdeauna de acelasi grup de interese, in fruntea caruia se afla, momentan, Voda. Ca sa reiau ce am scris aici, liberalii vor sa-si puna marionetele in locul vicepresedintelui CJ Giana Patrascu si al viceprimarului Stanel Necula si au trecut la actiune. Din informatiile pe care le am, trocul politic e facut la un nivel foarte inalt si vizeaza sustinerea reciproca PNL-PSD, dar si o serie de tradari, de care unii habar nu au. Altii s-ar putea sa stie si sa consimta. Cand spun asta ma refer la primarul Aurel Simionescu, care se comporta fata de alegatori ca si cum nu ar mai dori sa candideze, ceea ce da mai multa credibilitate speculatiei potrivit careia PSD il va sprijin la alegerile din 2012 pe nimeni altul decat "presedintele de mana a doua" al PNL Braila, Catalin Boboc, cel pentru care marti se pune in discutie pe ordinea de zi schimbarea Gianei Patrascu. Si ca scenariul sa fie complet, se poarta discutii asupra persoanei care va candida din partea PSD, astfel incat sa nu atraga atentia ca e o cacealma.(Despre combinatiile pentru alegerile presedintelui CJ in 2012 voi scrie, separat, intr-un alt articol).
Pentru ca tot vorbim de tradari, la PDL s-a ivit o problema. Eugen Badalan este persoana care ar putea abandona corabia pentru a candida in numele PSD, lasandu-i locul liber la portocalii prietenului Viorel Balcan, fost pesedist, care isi doreste sa devina si el primarul Brailei. Niciunul dintre ei nu-si da seama insa ca sunt pe post de iepurasi, sefii laboratorului de experimente politice la Braila avand grija sa creasca puiutul de sarpe boa.
Urmarim cu mare inters cum isi va face digestia bobocul dupa sacrificarea Gianei Patrascu, dar avem convingerea ca unora li se va apleca doar asistand. Cei care sunt atenti la ce se intampla pe scena politica, probabil au aflat ca la PDL s-a dat liber la alegerile interne. Cum galateanul Constantin Dumitriu este interimar la organizatia braileana, si cum nu a confirmat asteptarile celor de la centru, el confirmandu-le doar pe ale BrailaNews, care nu-i sunt deloc favorabile, in functie de ce se va intampla marti la sedintele CJ si CLM, el ar putea avea zilele numarate in PDL Braila. PDL e decis sa scoata artileria grea, iar cel care ar putea prelua organizatia braileana va fi o surpriza pentru toata lumea.

24 de comentarii:

  1. parca ai fi mafalda. cun naiba reusesti sa le intuiesti asa?

    RăspundețiȘtergere
  2. A.C,d-ta traiesti din drepturi de autor,mergi sa stai la coada !

    RăspundețiȘtergere
  3. bunea stancu este vinovat pentru tot ce se intampla rau in orasul braila. daca a pus oamenii lui in consiliul de administratie in spitalul judetean isi permite acum sa ameninte lumea ca daca nu pleaca de bunavoie aduce moldoveni care lucreaza pe cateva milioane de lei.
    nu-i mai lastai sa-si faca mendrele pe seama noastra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumneata, care invoci drepturile de autor, ai idee cata evaziune se facea prin sistemul acesta? Eu nu am nicio problema cu acest impozit, cu atat mai mult cu cat el este in favoarea jurnalistilor cinstiti, carora nu le erau inregistrate in cartile de munca aceste venituri, prin urmare erau dezavantajati la pensie si la somaj.
    Astia care tipa la televizor au o problema: acum sunt obligati sa recunoasca TOATE veniturile, iar in cazul vuvuzelelor, pe drepturi de autor au luat sume despre care nu vreti sa stiti. Daca ati sti, va garantez eu ca v-ati indigna.
    Repet, jurnalistii cinstiti nu au motive sa se planga de aceste noi reglementari.

    RăspundețiȘtergere
  5. A.C.,sunt de acord cu impozitarea veniturilor rezultate din drepturile de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. si ce legatura are varga cu asta? :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu. Am gresit poza :)) :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  8. AC,cum comentati situatia de la Teatrul Maria Filotti ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu cunosc detalii despre ce se intampla cu adevarat la Teatrul Maria Filotti si nu am incredere in modul in care au pus problema cei de la Obiectiv. Ca jurnalist, am cateva rezerve in ceea ce priveste modul in care au actionat colegii mei: avand in vedere ca exista un conflict acolo, deontologia ii obliga sa prezinte in ACELASI articol toate punctele de vedere. Din motive stiute numai de ei, l-au pus pe regizor intr-o situatie jenanta, publicand ieri un interviu si transformandu-l intr-un barfitor, desi puteau proceda fara sa se supere numeni in felul urmator: plecand de la nemultumirile regizorului il abordau pe primar, apoi pe Rodica Antonescu, dar si personalul Teatrului.
    In felul acesta, intelegeam cu totii ce vrea fiecare. Asa, nu pot formula un punct de vedere pentru ca subiectul imi e complet strain.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu poza nu este o greseala:"la acest domn se fac actele,se strabilesc tradatorii,iepurasii si asii din maneca".Dansul este"patronul stabilimentului".Dar eu cred ca au inceput"curvele politice"sa se bata pe camere prea devreme.Si mai cred ca ,chiar daca-si cumpara "mobila noua"stabilimentul lor e pe duca.Apare un jucator nou pe piata,cu"fete "proaspete si cu aspect de "cinstite".Si o sa-i bage in faliment.Cernat Aurelia

    RăspundețiȘtergere
  11. De acord cu tine,cu observația ca nu cred ca Badalan va candida din partea PDL.PSD va caștiga alegerile la Braila iar PNL se va mulțumi sa fie vioara a doua,oricum e mai bine decat nimic....Iar PDL e pierdut,indiferent cine va fi candidatul lor....

    RăspundețiȘtergere
  12. @cristy: in acest articol imi exprin opinia ca Badalan NU va candida din partea PDL, lasandu-i locul lui Balcan. Am avansat ipoteza ca Badalan va candida formal pentru PSD, dar ca PSD va acorda sprijin candidatlui PNL. Cel putin, asa am semnale ca s-au inteles. Parerea mea e ca daca VV si GBS si-au facut socoteala sa-l sprijine pe BOBOC, vor pati cum au patit liberalii si pesedistii cu GEOANA. Adica s-au facut de ras! Boboc e infatuat, nesincer si lipsit de charisma necesara unui lider politic.

    RăspundețiȘtergere
  13. ce ma bucur ca intre timp ai ajuns si tu la concluzia ca pnl a incaput pe mana cui nu trebuie. daca nu era magaria cu ciordache l-ai fi crezut.

    RăspundețiȘtergere
  14. Scuzele mele,am scris greșit.Rectific,cred ca Badalan nu va candida din partea PSD.Nu vad de ce Stancu și-ar pune in cap toata organizația PSD,cand ar putea avea un candidat propriu(Doinița Ciocan de exemplu)in ipoteza ca Simionescu nu ar mai avea sprijin sau nu ar mai dori sa intre in cursa electorala.Totuși in PSD nu sunt toți niște marionete precum cei din PNL și PDL.Week-end placut iți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc si eu pentru opinie. Week-end placut si tie!

    RăspundețiȘtergere
  16. Stancu nu tine cont decat de interesul lui. Nu a luat nicio decizie pana acum gandindu-se la binele partidului. Dimpotriva, as zice, a reusit sa-i penibilizeze pe toti, sa-i transforme in niste caraghiosi. Doinita Ciocan este stearsa iar prestatia ei la primarie, alaturi de Simionescu, este catastrofala. Parerea mea este ca nu va castiga primaria un partid, ci un om. Sa vedem cine ar putea fi acela pentru ca in acest moment oferta e subtire.

    RăspundețiȘtergere
  17. faci o treaba excelenta postand astfel de comentarii
    combinagii despre care scrii scapa din vedere un lucru- desi in mintea lor nu incape decat sa pacaleasca alegatorii, cei care consuma informatia si o raspnadesc sunt niste animale cu simturile foarte ascutite
    din acest motiv tanarul boboc incepe sa aiba mai probleme de perceptie
    daca i s-a pus eticheta de baiatul mamei si marioneta a lui stancu si varga, ii va fi foarte greu sa o dezlipeasca
    daca o tine tot asa sa vedem cate voturi o sa numere cu toata frauda pe care ar pune-o la socoteala

    RăspundețiȘtergere
  18. si cine va fi noul sef la pdl braila? vreun nume cunoscut?

    RăspundețiȘtergere
  19. toate indiciile duc la cel a carui fotografie o ai si tu pe site. ai face bine sa-l intrebi daca are de gand sa preia sefia filialei Brailene sa vedem ce raspunde.

    RăspundețiȘtergere
  20. by the way...daca iti raspunde, atentioneaza-ma si pe mine, te rog. iti raman datoare :)

    RăspundețiȘtergere
  21. @liberalul
    Eu le-am admirat vigilenta, numai ca au fost indusi in eroare, dupa ce s-au holbat 4 ani la pozele alea. Nu Cibu era indragostit lulea, ci Stancu. Noroc ca nu si-au dat seama. :)) :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  22. hahaha, mai ales stancu. stiu eu ca te iubeste. ca sarea in ochi!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.