miercuri, 24 noiembrie 2010

Igas ii cere lui Fatuloiu sa clarifice scurgerea de informatii; Chivu, in pericol?

*El zice ca nu*
Ziarul Gandul a mai realizat o harta a corputiei din politie. Contrazicandu-l pe fostul secretar de stat, Dan Valentin Fatuloiu, care l-a indicat pe seful IPJ Braila ca fiind unul dintre "informatorii" lui Chelu, publicatia scoate Braila de pe aceasta harta.Cu toate acestea, ministrul Internelor, Traian Igas, a cerut lamurirea situatiei.Cum este greu de crezut ca Fatuloiu a vorbit fara acoperire si tinand cont de reclamatiile tot mai numeroase impotriva lui Catalin Chivu, e de asteptat ca inspectorul sef al IPJ Braila sa aiba de dat multe explicatii.
Intr-o declaratie data exclusiv nevestei purtatorului de cuvant al IPJ Braila, Jenel Sogor, Chivu precizeaza ca nu se simte vizat: "Comisarul şef Cătălin Chivu, inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, susţine că a luat act de declaraţia chestorului Dan Valentin Fătuloiu, cum că şefi din IGP Vrancea, Brăila, Vaslui şi Galaţi l-ar fi trădat, dar precizează că Dan Valentin Fătuloiu nu s-a referit strict la şefi ai inspectoratelor. Comisarul şef Cătălin Chivu, unul dintre puţinii ofiţeri români cu atestat de agent FBI, este de părere că Dan Valentin Fătuloiu s-a referit la o "trădare" a unor "şefi din IGP": "A se citi corect: şefi din IGP. Nu s-a referit la şefi de inspectorate. Deocamdată, domnul Fătuloiu nu a spus numele meu acolo, dar am convingerea că se referea la persoane direct implicate, iar nu la şefii inspectoratelor!"

7 comentarii:

  1. sa spuna si daca a ajuns duminica la sedinta MAI si ce s-a discutat acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Intr-o declaratie data exclusiv nevestei purtatorului de cuvant al IPJ Braila".
    Excelenta precizare. magnifica. geniala.:)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. seful vamii galati batut si sechestrat de chelu
    http://www.adevarul.ro/locale/galati/Investigatie-Seful-Galati-Catalin-Chelu_0_377962265.html?utm_term=nl-link&utm_source=nl-general&utm_content=305712%40yahoo.com&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Adevarul-Newsletter-20101124

    RăspundețiȘtergere
  4. Poi asta de veni in locu' fatalaului e fratili kivului, legionar kosovar, scolit la fbi. Mai ramane sa-l vedem pe kiv detasat pe langa london eye si dupa alegeri poate fi si el fatalau, eventual sa se autodenunte cand isi da o spaga in derect.
    'r-ati ai draq de castori-ghinarari!

    RăspundețiȘtergere
  5. moldoveanu zice bine, dascalu e "fratili" lu chivu

    Dascălu a absolvit mai multe cursuri de specialitate, printre care şi unele organizate de FBI.
    Între anii 2000 şi 2002, a lucrat în Kosovo, ca şi comandant adjunct al Contigentului de poliţişti români în cadrul misiunii de menţinere a păcii. Potrivit declaraţiei de avere de anul trecut, Ioan Dascălu deţinea un apartament şi o casă de vacanţă în Arad, dar şi două maşini. În conturi avea 8400 de euro şi douăsprezece mii de lire sterline.

    RăspundețiȘtergere
  6. pe bocaniala de la galati l-a schimbat fatuloiu ca era pesedist. a adus un om de incredere de la braila. de asemenea, procurorul marian asandu a fost inlocuit la sefia DIICOT Galati, care acopera judetele Braila, Vrancea si Galati, cu sotia lui Chivu. nu-i asa ca se face lumina? fatuloiu sfarseste mancat de balaurii crescuti chiar de el.

    RăspundețiȘtergere
  7. PROIECT AL ORDINII DE ZI A ŞEDINŢEI ORDINARE A CONSILIULUI LOCAL MUNICIPAL BRĂILA DIN DATA DE 29.11.2010 SALA COMPANIEI DE UTILITĂŢI PUBLICE „DUNĂREA” S.A., ORA 10
    . Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Aprobarea desfăşurării activităţii de „autogară”, de către  S.C. „GEBAMY TRANS IMPEX” S.R.L. Brăila, în locaţia situată în Brăila, Calea Galaţi, nr.261.

    EI!!! AICI SA VEDEM ROLUL POLITIEI... Spalatorie auto pe post de "autogara", spalatorie care mai spala si bani, si priamrul si consilerii locali legalizeaza adapostul. So pe ei !

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.