duminică, 21 noiembrie 2010

Catalin Chivu, printre informatorii lui Chelu?

Din articolul de fond al ziarului Gandul aflam ca omul de afaceri galatean Catalin Chelu avea informatori in politie, care l-ar fi avertizat despre autodenuntul lui Fatuloiu. Printre acestia s-ar fi aflat si seful IPJ Braila, a carui sotie este procuror la DIICOT....Galati.

Fragment din articolul publicatiei centrale, care trebuie tratat cu circumspectie, intrucat intr-un asemenea conflict apar si multe intoxicari, chiar daca informatiile care sunt furnizate intr-un ritm uluitor par sa aiba noima.

Fătuloiu vorbeşte despre "trădările" din Poliţie
<"Am fost trădat de unii ofiţeri de la Economic, dar şi de unii şefi din IGP, Vrancea, Vaslui, Brăila şi Galaţi", a precizat Fătuloiu pentru Gândul. "Nu ştiu data la care am făcut denunţul - 7 iulie sau 7 august. Între fiul meu şi Chelu nu este nicio legătură. El a fost după ce m-au trădat ofiţerii de la Economic, cărora le-am cerut să facă o hartă relaţională cu toate clanurile financiare din ţară. Printr-un interpus, Chelu l-a sunat pe fiul meu ca să-i dea telefonul pentru a discuta cu mine să cădem la pace, pentru că altfel mă face praf pe televiziuni", a mai declarat Fătuloiu.>>

5 comentarii:

  1. Oricum pe nimeni nu mai intereseaza !!!!!!Ei cu lumea lor noi cu a noastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gresiti. Este atitudinea celui care se resemneaza in postura de invins inainte de intra in lupta. Lumea lor e construita pe abuzurile asupra lumii noastre. Cine accepta nu are dreptul sa se lamenteze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare ca este vorba de o cooperativa, bine organizata, cu reguli precise. Prin targ se vorbeste ca fiecare are norma impusa, corelata cu activitatea pe care o desfasoara, iar procentele culese jos urca pana la primul nivel central. Selectia cooperatorilor s-ar face ab initio avand in vedere tarifele practicate in vederea angajarii...
    Ar fi interesant punctul de vedere al serviciilor. Daca exista aceasta cooperativa, este imposibil sa nu se lucreze la ea. Sa spuna macar atat: fratilor se lucreaza! Daca nu, sa iasa si sa zica: fratilor, nu va agitati, nu avem pe ce sa lucram!
    Chestia e ca trebuie sa-i si intrebe cineva...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca Arbunea ar avea multe de spus pe tema asta, vorba ta numai sa fie intrebat.

    RăspundețiȘtergere
  5. dar cred ca cel mai bine ar fi ca chivu sa nu plece singur la pensie, ar fi indicat sal ia si pe silion de la jandarmi, desigur pe colonel, nu pe xxxx de plutonier. ar face o pereche buna in parcul monument pe o banca jucind table si aducindusi aminte de vremurile bune de altadata. ha, ha, ha, ce bine ar fi !

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.