miercuri, 30 martie 2011

PNL Braila este in cadere libera in sondaje: de la 21% in urma cu patru ani, a ajuns la 9%

Alianta cu PSD, un partid de numele caruia se leaga cele mai multe scandaluri de coruptie si care dezvaluie un tip de organizare identica cu cea a structurilor mafiote, nu este de bun augur pentru PNL. In plan local, in anul 2011, PNL se confrunta cu o involutie spectaculoasa. Daca in 2008, brailenii au avut incredere in liberali, astfel incat a fost posibil, chiar si in baza unei legi electorale strambe, sa trimita in Parlamentul Romaniei un senator (pe care intre timp l-au dat afara) si un deputat (care e preocupat mai mult de aparitiile sterile la tv decat de starea locuitorilor din colegiul unde a primit voturile), un sondaj recent arata ca PNL Braila a ajuns la 9 la suta din increderea electoratului si niciun lider cunoscut sau care sa se bucure de incredere. In acest context, exista riscul ca pana in 2012, cel putin la Braila, cifrele sa arate cu adevarat dramatic pentru Catalin Boboc, care se incapataneaza sa ramana in pozitia de vasal fata de tartorul PSD, Gheorghe Bunea Stancu. El cunoaste cu siguranta cifrele reale din sondajele de opinie realizate recent la Braila, care nu au fost date publicitatii pentru ca ele ar arata ca o parte din ce pierde PNL se regaseste la PSD. Fara nicio exagerare, Boboc a reusit performanta sa predea partidul unei structuri politice despre care aflam in fiecare zi de ce ar trebui sa se mute cu totul la DNA.

10 comentarii:

  1. Interesante rezultate.
    Dar pentru credibilitate ar fin interesant sa ne spuneti cine a comandat sondajul respectiv si mai ales cine l-a realizat.
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) ar vrea multi sa stie, dar am avut acces la date doar cu promisiunea ca nu fac cunoscute tocmai ceea ce solictitati. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. daca ai acces la date, banuiesc ca nu ai curaj sa arunci pe piata procentajul f mare al PSD si rezultatele modeste ale PD-L, asta daca nu ti s-a interzis sa furnizezi astfel de informatii. un articol echilibrat, coerent si profesionist ar fi trecut in revista toate partidele...asta daca sondajul este credibil...ceea ce ma indoiesc...sincer, fara suparare.

    RăspundețiȘtergere
  4. PSD castiga ceea ce pierde PNL. E cea mai spectaculoasa infromatie care, de altfel, sta la baza acestui articol. Restul putem specula, dar nu-mi cereti sa-mi dezvalui sursele si nici sa-mi incalc cuvantul dat.
    Si inca ceva: daca n-as fi vazut cu ochii mei sondajul, n-as fi scris un rand.

    RăspundețiȘtergere
  5. toti stim ca pnl sta cel mai prost in sondaje. de asta se bucura stancu. boboc nu intelege ca alaturi de psd pune cruce partidului. sondajul e real.

    RăspundețiȘtergere
  6. sincer, nu imi explic cresterea psd...de aceea nu cred in cifrele astea. pe ce se bazeaza respondentii cind crediteaza cu mai multe procente psdul ca pina acum; capitalul de imagine vine de la nivel central sau se datoreaza "realizarilor" administratiei social-democrate locale, care sunt "marete" dar nu prea se vad. ca si acum trei ani, la inceputul mandatului actualului edil, era mizerie, multi maidanezi, putin investitori...da poate sunt mai putine gropi in asfalt,s-au inceput investitii acolo unde exista interes, ceva schimbare in bine...cred ca sondajul , daca e bun, e facut in mediul rural. si sa nu spui ca partidul poporului cistiga procente de la pd-l si de la png - asta care chiar ca nu mai apare in sondaje.

    RăspundețiȘtergere
  7. alianta asta penala a fost impusa de la centru si ii alimenteaza lui crin antonescu iluzia ca va iesi presedinte. omul insa nu mai traieste decat in realitatea pe care i-o arata trustul lui voiculescu. cand cifrele vor arata ca acest partid abia mai intra in parlament psd o sa-l arunce din carca. liberalii adevarati discuta acest lucru si pun la cale un plan sa nu ajunga in aceasta situatie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Aura, datele pe care dvs le aveti sunt probabil din interiorul partidului, pentru ca recent s-a efectuat un sondaj, atat in municipiu cat si in judet, iar liderii de care vorbiti sunt intr-adevar zero! Totusi nu cred ca PNL, ca structura politica poate sa aiba chiar atat de putin, desi nu as fi surprins daca ar fi adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sondajul pare credibil! De ce?
    Pai:
    1.Cate formatiuni politice sunt active in Braila? Trei: PSD, PNL si PDL. UNPR, PRM , PC fac umbra de pomana esicherului politic ( adica cine ? Visinel Ganea? Sa fim seroiosi cu toti analfabetii! Cibone... Moisescu si nuntile sale tiganesti? Sictir! Ghiorghi Obreja, razbunatorul si vejnicul perdanta? Aferim!), PNG a disparut, Ecologistii vor apare la alegeri...
    2. Pai daca PNL pierde constant, electoratul nu va pleca la PDL nici sa-i dea pahare de cristal, si se indreapta spre PSD, dar ATENTIE, NU SPRE BUNEA STANCU!PSDul daca nu s e gandeste serios la alte persoane in afara lui Simi si piticului bortos si inganfat , va pierde pe ultima suta, in fata unui alt candidat, cine stie care , ivit de unde te astepti mai putin. Si poate faca o figura interesenata PNL daca se va hotara sa mearga singur in batalia electorala locala.
    3. Sunt convins ca Boboc, sfatuit de altii in afara de Vasile V si Cortez, va constientiza pericolul pe care-l prezinta individul libidinos din CJ Braila, afurisit si spucat de toti angajatii si subalternii sai ( economici, sociali si politici). Boboc trebuie scuturat putin de garda tanara a partidului si trezit la realitate. Prea are impresia ca a ajuns pe cai mari. Nu ei sunt inca ponei, mai are pana la armasari!

    RăspundețiȘtergere
  10. pnl-ul nu a avut niciodata membrii foarte multi, ei au avut probleme cu membrii si in sectiile de votare in loc de pnl-isti se complecta cu cei de la pc sau prm dupa pile, am fost la sectii de votare si am vazut cum in locul pnl-ul a complectat de la alt partid.S-a facut sedinta la pnl si din cauza de lipsa de membrii dl. caruza a adus salariatii lui de la porci era sala plina, asa ca au slabe sperante de a ocupa vre-un post.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.