marți, 15 martie 2011

Emil Boc pedepseste Braila pentru ca filiala PDL este in tabara lui Blaga

Harta realizata de Evenimenul Zilei
In articolul "Cum intra bugetul in jocurile PDL", cotidianul Romania Libera ofera o explicatie asupra modului de repartizare a fondurilor guvernamentale in teritoriu. Judetele in care filialele sunt de partea lui Emil Boc au primit fonduri mai consistente decat cele apropiate de Vasile Blaga. Iata paragraful care face comparatie intre Braila si Galati, aratand de ce judetului invecinat i-au fost alocate mai multe fonduri. BrailaNews a remarcat inca de bun inceput pozitia pe care o ocupa PDL Braila in raport cu conducerea centrala, iar modul in care s-au dat acesti bani confirma faptul ca filiala este perceputa ca facand parte din alta echipa decat a celor care decid alocarile bugetare.
"Că primarii PDL au ieşit iar avantajaţi din împărţeala de la Palatul Victoria nu mai surprinde pe nimeni, dar o nouă perspectivă apare în contextul războiului pentru şefia partidului. Concret, este vorba de faptul că, din postura de premier, Emil Boc are posibilitatea, faţă de contracandidatul său, Vasile Blaga, să-i convingă pe neho-tă-râţi inclusiv prin pârghia alocărilor bugetare. De pildă, Galaţiul condus de liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a primit 10,91 milioane lei pentru infrastructură şi baze sportive. Aceasta în condiţiile în care Mircea Toader, liderul PDL Galaţi, spune că nu s-ar fi hotărât încă pe cine susţine la Convenţia din 14 mai. În contrapartidă, judeţe precum Brăila şi Sibiu, unde filialele au fost deja indexate ca susţinându-l pe Vasile Blaga, au primit 3,31 milioane lei şi, respectiv, 5,51 milioane lei".

Recomandari:
http://brailanews.blogspot.com/2010/11/cum-se-vede-pdl-braila-de-la-centru-una.html

http://brailanews.blogspot.com/2011/01/pdl-istii-braileni-au-lasat-o-pe-elena.html

http://brailanews.blogspot.com/2010/12/deputatul-pdl-eugen-badalan-face-jocul.html 

http://brailanews.blogspot.com/2010/12/deputatul-badalan-critica-guvernul-pdl.html

12 comentarii:

  1. de ce sa mai dea bani? sa ajunga tot la concivia tancrad confort 2000 si de aici in campania psd? foarte bine le face. poate scapam odata de gasca mafioto-comunista care ne-a mancat zilele de la revolutie incoace. sa se duca sa nu-i mai vedem. nici bani de salarii sa nu le mai dea, poate se dezmeticesc prostii.

    RăspundețiȘtergere
  2. in obiectiv de azi titiu zice ca el sprijina pe toata lumea sa castige cel mai bun. sa-i spuna si lui cineva ca un articol platit intr-un ziar care cand e cu stancu cand cu simi cand cu boboc dupa cum plateste fiecare nu inseamna ca lumea chiar crede

    RăspundețiȘtergere
  3. badalan la fiecare declaratie a fost impotriva lui boc. cum poate sa sustina dumitriu ca e egal in afacerea asta? pdl braila este cu blaga pentru ca blaga a patronat facatura de alegeri de la braila. si tot blaga esta bagat pana in gat in combinatiile cu pesede si stancu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Filiala Braila este, dpdv electoral, piatra de moara legata de picioarele PDL. Stancu n-are cu cine se bate aici. PNL i-a cedat Braila PSD-ului si se si bat intre ei pentru viitoarele farame de la ciolan, UNPR-ul incape intr-un autobuz gata s-o ia in directia celui care da mai mult (si mai mult ca Stancu nu poate da nimeni).
    Un tur de forta a lui Basescu si infrangerea acolitilor lui Ponta in PSD e singura mare sansa a noastra sa ajungem aliati ai puterii centrale si sa scapam de ciocoi. PNL nu are alternativa la Antonescu si, din cauza asta, e deja pe tobogan. Pentru ca PDL-ul lui Blaga, cel pe care mizeaza Crin pentru viitor, nu va avea castig de cauza.

    RăspundețiȘtergere
  5. din pacate comentatorul de mai sus are dreptate. stancu nu are cu cine sa se bata dar blaga este vinovat. cu ajutorul lui s-au aranjat asa lucrurile in judet si basescu stie ce stie cand il sprijina pe boc. pe blaga il sprijina toti baronii care nu au culoare politica desi unii sunt pe psd sau la pdl. trebuie sa scapam de golanii astia care nu se mai satura de cat au furat. pdl braila sa-i fie rusine pentru ca s-a dat de partea taranului din tichuilesti in loc sa lupte impotriva lui.

    RăspundețiȘtergere
  6. ar fi interesat un articol de culise cu liderii PD-L de la Braila, Titiu BB, Cauciuc si Balcan; fiecare pe cine ar sustine si din ce considerente. eu cred ca, pina la urma, vor merge cu Boc, asta desi din harta prezentata par a fi mai multe filiale "neindreptatite", dar e f posibil ca unele din ele sa meraga cu Boc, cum ar fi Suceava lui Flutur care chiar nu cred ca a primit putini bani. Interesanta si pozitia ambigua din ziarul de astazi a lui Titiu BB, care pare ca habar nu are de jocurile care se fac la centru...ori asa reise din articolul ala lipsit de incisivitate si prost scris.

    RăspundețiȘtergere
  7. articolul acesta l-ai scris tot din cauza atacului marsav venit de la staicu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu. L-am scris din simpatie pentru Staicu.

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) asa aura! da-le la temelie! normal ca se oftica. articolul in care titiu bate campii in obiectiv are la ora asta 521 de afisari, la tine sunt 798. au motive baietii sa fie nervosi.

    RăspundețiȘtergere
  10. 1.Eroare : Toader a semnat printre primii lista lui Blaga.
    2. Titiu stie ce face. E baiat destept.El nu joaca deloc cu parsivul de Tichilesti, Bunea Stancu.
    3.Banii vin la Braila, multi(vezi fondurile europene) dar nu vin la Bunea Stancu, deoarece el a aranjat toate licitatiile. El ar fi fost beneficiarul principal al banilor.
    4. Aura nu stie sa se documenteze. Are monitoare oficiale la dispozitie. Banii, de care ea vorbeste, sunt dintr-un program guvernamental de pe timpul psd-ului si pnl-ului iar pdl-ul atunci nu prea a avut loc.
    Deci : SUNT RESTANTE LA PROGRAME DIN 2007 SI 2008.
    5.Te rugam,Aura, sa fii corecta, de bun simt.

    RăspundețiȘtergere
  11. bai "anonimulr", de unde stii tu ca sunt 728? aaa, pt ca de fapt esti Costea, care are acces la datele astea... iar iti scrii singura comentariile? :)::::::::::::::::::::))))00

    RăspundețiȘtergere
  12. Cat de frustrat trebuie sa fii? E un contoar la vedere pe acest blog. Daca tu iti postezi singur comentariile pe unde scrii, nu inseamna ca toti fac la fel. De aceea te deranjeaza si dialogurile cu persoanele publice care posteaza aici.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.