vineri, 25 martie 2011

Stancu si Boboc viseaza ca o "greseala politica" le va aduce 70 de procente :))

FOTO: Obiectiv
Ce minte intortocheata considera ca o "greseala politica" i-ar putea aduce 60-70 de procente la viitoarele alegeri? Evident, cea a lui Voda, care a semnat cu Boboc protocolul USL, pe care amandoi l-au umplut anterior de flegma ! Atlfel spus, daca separat nu valoreaza nimic, gresind impreuna vor reusi! Genial! 
Declarand initial ca PNL are propria strategie pentru 2012, la presiunea membrilor de partid, carora nu le surade in niciun fel ideea de a munci pentru PSD, Catalin Boboc se imbratiseaza cu Voda intr-un tablou  numai bun de impresionat conservele securistului Felix, care, culmea! au lipsit tocmai de la ceremonia menita sa le asigure si lor un loc in galeria viitoarelor exponate in muzeul coruptozaurilor. Ca unul se simte relaxat inchipuindu-se deja in cel de-al treilea mandat de baron, iar celalalt se gandeste ca in cadru se potrivea mai bine Varga sau poate chiar Costin, se vede cu ochiul liber din poza celor de la Obiectiv. Daca Boboc nu impartaseste entuziasmul lui Stancu (Voda are motive sa se bucure, doar i se mareste lotul de lipitori de afise), cum ar face-o ceilalti doi, este probabil din cauza ca intuieste la ce se expune, el si partidul, continuand sa-i alimenteze grandomania si lacomia lui Voda. Necrezand in USL, Boboc stie ca singura sansa pentru candidatii PNL in 2012 ar fi sa se rupa de PSD si sa se dezica de jaful pe care social-democratii l-au facut in bugetul public local, insa din pacate pentru el, un simplu executant lipsit de decizie, politica se dicteaza de la centru.

Interpretare foto: Un protocol rupt inainte de a fi semnat sau mana stanga ridicata in unghi mai mare de 90 de grade l-ar fi trimis pe Boboc in  liga I a politicii :))

Recomandari:
http://brailanews.blogspot.com/2011/03/ghe-bunea-stancu-despre-udl-o-greseala.html
http://brailanews.blogspot.com/2011/02/usl-exista-numai-la-televizor-liberalii.html
http://brailanews.blogspot.com/2010/12/deputatul-pdl-viorel-blacan-ii-propune.html

3 comentarii:

  1. E adevarat ca vor pleca doi importanti directori (culturali , Cicasu si Gusatu) din institutia Primarului? Se aude ca sunt in negocieri cu un trust de presa…..si ca unul va conduce o televiziune si altul un ziar?

    RăspundețiȘtergere
  2. naparcile stau bine pe langa prostalaul lustrabil sau poate s-aor fi saturat de supt...banul public si tradarea are un pret

    RăspundețiȘtergere
  3. ce mistO o sa fie mirchiulica pregateste proiectoarele pentru a difuza filmele in care protagonista e cameluta cand cu simi cand cu satanail :)si ea scrie textele :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.