joi, 31 martie 2011

Stancu, un ipocrit lacom cocotat in fruntea unui Consiliu Judetean amorf

Din toata sedinta Consiliului Judetean, ziarul de astazi a retinut ca Voda nu a vrut sa valideze mandatele noilor consilieri judeteni PDL (tripleta a propus pe cine a vrut, nu pe cine urma pe lista de partid) pe motiv ca nu a vazut demisiile celorlalti trei: Patrascu, Adetu si Sarbu. E adevarat ca presedintele Gheorghe Bunea Stancu mai are scapari de memorie uneori (pe liderul partidului ajuns la 9 la suta l-a  numit Andronescu), dar chiar sa-si fi sters din memorie continutul demisiei lui Sorin Sarbu e prea de tot, fie si pentru ca a fost numit sef peste o menajerie. Cum prea de tot este si spalarea creierelor tuturor consilierilor judeteni, care au trecut sub tacere documentul depus la CJ de Sarbu si facut public, initial de BrailaNews, si doua luni mai tarziu de catre ziarul Obiectiv.
Pentru ca nepasarea si complicitatea celor care s-au pus in serviciul tartorului PSD sunt maxime, le reamintesc prin intermediul lui Sarbu, ceea ce reprezinta toata aceasta masa amorfa de indivizi asupra carora actioneaza o singura vointa: cea a lui Voda.
Redau mai jos textul intregral al demisiei lui Sarbu pe care ipocritul Stancu prefera sa o treaca sub tacere:

"Către Consiliul Judeţean Brăila,
Domnului Secretar
Modul în care resursele publice sunt spoliate si transferate, într-o forma sau alta, în favoarea unor firme private în care şeful pesediştilor din Brăila, totodată şi preşedinte al C.J. Brăila are interese, iar Consiliul Judeţean Brăila se transformă tot mai mult într-o „menajerie” de la o sedinţă la alta, face imposibilă exercitarea în parametri legali a mandatului de Consilier judeţean.
Atitudinea inadmisibilă a personajului funambulesc cocoţat la prezidiul C.J., ale cărui maniere cu greu mai pot fi întâlnite chiar şi la grăjdari analfabeţi, reprezintă o probă indubitabilă a lipsei de respect faţă de orice, dar mai ales faţă de proceduri şi faţă de regulamente. Dincolo de aceasta, slugărnicia fanariotă de care dau dovadă unii salariaţi ai Consiliului Judeţean, în a executa orice aberaţie cerută de personajul menţionat anterior, este oripilantă.
La fel de culpabilă sau, poate, mult mai culpabilă este şi lipsa de demnitate a multora dintre cei care au fost aleşi de cetăţeni să reprezinte interesul public, nicidecum să contribuie la sporirea averii personale a şefului lor. Chiar faptul că aproape niciun consilier judeţean nu a luat atitudine formal, măcar, împotriva derapajelor ce se produc în cadrul acestei instituţii, dovedeşte că nu există niciun temei pentru a considera că instituţia Consiliul Judeţean Brăila are vreo legătura cu democraţia reală, a cărei expresie ar trebui sa fie la nivel local.
Din nefericire, în realitate, există doar o maşină de vot, gata oricând să satisfacă orice solicitare ar veni de la prezidiu, dispusă şi interesată în întelegeri deloc onorabile, intra sau transpartinice, „pe sub masă”.
În această stare de lucruri, renunţ la demnitatea publică de Consilier judeţean şi, implicit, de Preşedinte a Comisiei de Sănătate şi Protecţie Socială, începând cu data prezentei.
20 decembrie 2010
Domnului Secretar al Consiliului Judeţean Brăila"


Recomandari:
http://brailanews.blogspot.com/2010/12/cj-braila-se-transforma-tot-mai-mult.html
http://brailanews.blogspot.com/2010/12/varza-din-presa-si-patrunjelul-din.html
http://brailanews.blogspot.com/2010/11/in-cj-ca-pe-maidan-ghe-bunea-stancu.html
http://brailanews.blogspot.com/2010/12/pdl-invins-de-minciuna-si-dorinta-de.htmlhttp://brailanews.blogspot.com/2010/12/pdl-onoare-salvata-prin-demisie.html

2 comentarii:

  1. Eu as fi spus asa: ,,Stancu, un ipocrit lacom cocotat in fruntea unui Consiliu Judetean ZOOMORF'',caci de asta e vorba in acest articol.Si cred ca le-ar fi locul in alta parte decat in CJ sau CL.

    RăspundețiȘtergere
  2. la care ziaristi te referi ? la aia despre care chiar tu scrii ca sant cozile de topor ale lui stancu?
    foarte bine le face. titi nici nu ar trebui sa mai primeasca in conferintele lui de presa pe slujbasii cu norma intreaga la psd mihaela dan si iordache stefan catalin zis chiorul. pacat ca tu nu vii sa vezi cum vorbesc cei doi si orice ar zice titi ei stiu dinainte ca e o prostie. si apoi scriu ce-i duce capul, de regula nu prea mult. in fond ce face chiorul este doar EXCECUTAREA UNOR COMENZI POLITICE, cum a facut tot timpul. mai intai le-a fost stapan varga acum latra ca sa nu moara de foame la comanda lui stancu. nu le-ar fi rusine......

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.