joi, 24 martie 2011

Ce face primarul Aurel Simionescu cu banii nostri?

De cand Aurel Simionescu este primarul Brailei, fara nicio exagerare, Braila e un oras pur si simplu mizerabil. Gunoaiele si praful sunt peste tot, chiar si sub nasul celor din Palatul Administrativ. Ca sa nu mai amintesc gheata ramasa pe strazi pana a iesit soarele si muntii de zapada abandonati de-a lungul arterelor de circulatie, asa cum nu s-a mai intalnit in niciun oras resedinta de judet. Cu toate acestea, Primaria a decontat sume uluitoare pe servicii de care platitorul de taxe si impozite nu a beneficiat. Ca sa ne dam seama de proportiile jafului, facem o comparatie cu municipiul Galati, la capitolul deszapezire, unde chiar a existat asa ceva :

Galati: 246,8 kmp si 44 de cartiere; suma platita de primaria Galati si anuntata publicului: 850.000 de lei;

Braila: 33 kmp si 12 cartiere; facturi trimise la primarie pentru decontare: 6.000.000 lei si tacere pe toate fronturile.
Recomandari:
http://brailanews.blogspot.com/2011/02/nesimtirea-nu-are-limite-la-braila-60.html
 http://brailanews.blogspot.com/2011/02/proba-de-gospodarire-locala-mormanele.html

Un comentariu:

  1. Durdulie Fur'aici24 martie 2011 la 13:21

    C U R T E A D E C O N T U R I
    De-atâția ani comuniștii de la curtea de conturi acoperă, pe bani grași, fără nicio îndoiala, jaful otrepelor care administrează banii publici. Toti impostorii se dau mari doctori în administrație da' ei și-au luat doar doctoratul in furaciuni inca de pe vremea când erau mari mahări în PCR!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.