luni, 21 martie 2011

Gheorghe Bunea Stancu, parasit de Gabi Ioan- unul din oamenii de incredere

Surse din CJ Braila dau ca sigura demisia lui Gabi Ioan, directorul Directiei de Strategii, Integrare Europeana si Relatii Internationale, omul de incredere al presedintelui Ghe. Bunea Stancu. Desi Gabi Ioan a coordonat realizarea tuturor proiectelor cu finantari spectaculoase, dar si discutabile (ultimul fiind aceala prin care Stancu si-a propus sa faca din Biblioteca Judeteana pol de dezvoltare a turismului cultural, consilierii judeteni acceptand alocarea a 100 de miliarde de lei vechi, fara discernamant), el a decis totusi ca nu mai poate continua sa lucreze pentru Voda.
Deoarece discutiile importante intre Stancu si Gabi Ioan s-au purtat intotdeauna fara martori, este greu de aflat care sunt motivele concrete de nemultumire ale lui Gabi. Totusi, sunt martori care afirma ca in ultima perioada relatiile dintre cei doi devenisera tensionate.
Recomandari:
http://brailanews.blogspot.com/2010/11/voda-si-sfintii.html
http://brailanews.blogspot.com/2010/11/fiecare-cu-durerea-lui-dar-lui-stancu-e.html
http://brailanews.blogspot.com/2010/10/brailanews-avut-dreptate-protv-confirma.html

13 comentarii:

  1. Ca l-a parasit nu-i bai. Se mai gasesc oameni destepti si chiar chipesi! Problema este sa nu-l dea in gat la DNA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adik iubitica lu individul ala care a fost pana mai ieri director si o tot ...lungeau prin Lacu sarat? Pai...rusinica bre. asta invatati voi acolo unde Vasioiu avertiza ca e bordel? Ha, ha, ha , ca si lu gbs ii place!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai ala a si papat niste bani pe la CJ si ciaca a facut 3.000 de albume si 3.000 de DVD-uri de promovare turistica, 10.000 de pliante, 1.000 de postere, 1.500 de foi volante, 5.000 de carti postale, un film turistic, 5 panouri luminoase si un portal de informatii turistice. A vazut cineva aceste panouri, carti postale si pliante? Pai ce nu stim noi cum se factureaza? faci 100 si facturezi 1000 , ai si tu , am si eu , mai ia si GBSul , ca de... el e jupanul.
    Gabita nu e strain nici de faptul ca CJ Braila a virat mii de euro degeaba catre „Euroregiunea Marii Negre", evident la propunerea lui Voda Stancu.

    Cat despre Asociatia "Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila" Braila,sdin Statiunea Lacu Sarat, proiectul cu titlul "Centrul Europe Direct" Braila, nu fiti rautaciosi, acolo era
    locul unde meditau, pe rand:
    Gheorghe Bunea Stancu
    Gabriel Ioan
    Simona Basuc
    Acu , darcu stie , cine cu cine ....hai noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aura ia verifica tu ce voia sa faca satanail cu asociatia aia si o sa ai mari surprize....

    RăspundețiȘtergere
  5. he! he! h e!
    se scufunda vaporul si sobolanii au luat-o la fuga................

    RăspundețiȘtergere
  6. Hei, fi atenta la cifre si bani ...100 miliarde lei??? e jumate din Pib?

    RăspundețiȘtergere
  7. E vorba de 100 de miliarde de lei vechi. Daca nu scrie in text, adaug acum. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest gaBi Ioan a plecat de la ADR SE pentu ca nu i-a putut lua locul lui Luminita Mihailov, dupa care si-a facut singur firma si a ratat proiecte de 120 mil. Euro pentru judet. De destept mare ce era...si inca este... ca deh daca te uiti in declaratia lui de avere ii vezi "valoarea".Castiga chiar mai mult si decat secretarul judetului.Fluturasul lui de salariu era "incarcat" de sume fabuloase: premieri de 20.000 lei noi, venituri nete de aprox. 7.000 lei lunar si multe alte "facilitati" din proiecte. Acum pleaca ca nu-i convine sa scada salariul cu atat de multe zerouri (mai mult de 2.000 lei nu prea mai ia). Sufera rau de sefie si de marlanie... se poarta execrabil cu toti colegii, ii toarna sistematic la sefu' GBS. Asta este "calitatea" lui cea mai de pret. Pentru el cea mai valoroasa colega, Adelina Nicolaie, o fata eminenta, singura care scria proiecte cu finantare externa era doar "mamaie". Nu se dadea in laturi niciodata sa o jignesca chiar in public. "Mamaia" l-a lasat si a plecat la Bruxelles si i-a demonstrat ca este de o mie de ori mai buna decat el si putea conduce directia in locul lui, pentru ca de fapt i se si cuvenea un post de sef. Dar nici ea si nici alti colegi nu au putut sa fie atat de "diabolici" incat sa poata calca pe cadavre in dorinta de face rau si de a-si incarca buzunarele. Acum regretele sunt zadarnice...se va intoarce roata si sigur cineva.. acolo... undeva... va avea grija de toate!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai sunt cateva "cozi de topor" din CJ care trebuie sa-l insoteasca: Moisiu de la achizitii, Lupoaie Vlad de la Arhitectul sef , Antoniu de la Integrare , Economu cu patrimoniu ............

    RăspundețiȘtergere
  10. Moisiu e atat de distept ca sare la bataie la femei. Omul nu are toata tigla pe casa. Vorbeste in numele lui gbs. despre Lupoaie aflati mai multe daca va interesati pe la Tecuci de unde a plecat sa nu fie dus la mititica. Despre acest "destept" de gabi ioan si amanta lui luminita care este acum director au tocat-o pe ADELINA pana a determinat-o sa plece . Adelina era ea cu capul in nori dar nici 100 de gabi ioan si 500 de luminita stoica nu ii ajungeau nici la degetul mic de la picior.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru Bibicu: mai draga, Moisiu sare la bataie ca numa' asta mai poate cu femeile sa faca, ca de atata bautura....nu mai poate altceva..."neputinta" nu s-a putut trata la spitalul 1, acolo unde a fost internat dupa ce a vrut sa se sinucida...de asta data nu din cauza femeilor...din cauza de copaci...au stat in calea fericirii lui cand gonea cu masina, in bratele lu' Bachus...mai draga si sa mai stii ca omu' este atat de abil in fata lui GBS ca ii face pe plac aranjandu-i toate afacerile prin achizitii trucate, atata timp cat si lui ii pica de fiecare data cate un "osicior" din "marea prada".Se pune fireasca intrebare: ce te faci dom'le Ghio a lu' "Moise" cand jupan' Stancu va trebui sa dea cu subsemnatu la DNA? te duci dupa dansu, sau te lasa jupanul se mergi singurel? cred ca mai degraba a doua varianta este valabila...vai de aia... a dumitale! ce mai distractie...HA.HA.HA

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.