vineri, 15 aprilie 2011

Blaga vine la Braila sa-i convinga pe deputatii Balcan si Badalan sa-i sustina motiunea

*Intalnirea lui Blaga cu pedelistii braileni va avea loc la localul de nunti si botezuri din incinta fostului cinematograf Bulevard*
Vasile Blaga si-a anuntat vizita in aceasta dupa-amiaza la Braila, dupa ce protejatul sau, Constantin Dumitriu, si-a pus semnatura, alaturi de alti 35 de pedelisti, pe motiunea sa, intitulata "O Romanie Dreapta, O Romanie Europeana". Dumitriu a semnat alaturi de Cezar Preda, Sorin Frunzaverde, Costica Canacheu si altii, in timp ce deputatii PDL de Braila nu si-au pus semnatura inca pe aceasta motiune, contrar celor vehiculate in presa locala. Insa Balcan si Badalan nu au semnat nici motiunea lui Emil Boc, "Romania Dreapta. Romania Puternica". Ce-i drept, Boc nu ar mai avea nevoie si de sustinerea celor doi pentru ca motiunea lui este semnata de150 dintre cele mai influente personaje din PDL. Tinand cont de avantajul pe care il are Boc si de agitatia care l-a cuprins pe Dumitriu in pregatirea programului de azi, este posibil ca vizita lui Blaga sa fie determinata de ingrijorarea ca nu are suficienti sustinatori.
Dumitriu a semnat motiunea lui Blaga; Badalan si Balcan nu au semnat-o

13 comentarii:

  1. Brăila se află în target, ca dealtfel în toți acești ultimi 21 de ani: ”se pișă-n bătaia vântului” sau ”este împotriva valului”.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Poppy,
    este inca o dovada ca acesti oameni sunt orbiti de interesele personale. Ei nu mai au ce cauta in viata publica, brailenii trebuie facuti sa inteleaga ca nu au ce sa mai astepte de la indivizii astia.

    RăspundețiȘtergere
  3. titiu e dator la buldog ca stim cu totii cum a ajuns presedinte teleportat de la galati. ghinion lui ca javrele batrane nu mai asculta comenzile.
    blaga it-ai luat teapa la braila.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa fim seriosi. nu se incurca nimeni cu generalul cauciuc si cu piticul. se cunoastea (non)valoarea lor. titiu e in criza de autoritate iar blaga isi face programul in filialele pe care le-a nasit.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Aura Costea

    Îți confirm cele scrise printr-un dialog purtat recent.

    După mai multe încercări alaltăieri mi-am cunoscut și eu office-girl-ul, o tânără frumoasă de 22 de ani cu toate avantajele ce-i sunt oferite de tinerețe dar și cu prezența dezagreabilă a naivității, superficialității și a lenei. Lene în sensul de a câștiga cât mai mult și dacă se poate doar datorită prezenței ei luminate la job. Știi tu, generația educată în spiritul ultimilor două decenii de a sta cu mâna-ntinsă, ”omul nou” asistat social.

    Ce-mi spune fata asta care dacă o aterizezi în Obor habar n-are unde se află:
    - Ce șapcă roșie aveți pe cap ! Declară ea admirativ.
    - Păi sunt PSD-ist ! Ca să nu creez confuzie pe blog, pe posterior se afla înscris logo-ul unui cunoscut producător.
    - A, da, am vrut și eu să intru în politică !
    Rămân mut și continuă:
    - Dar nici nu mai știi cine câștigă alegerile în orașul ăsta !
    - Cum să nu se știe, PSD-ul !
    - Păi am vrut să intru în PDL dar p-ăștia n-o să-i mai aleagă nimeni, de-aia am zis, până la urmă mai bine mă inscriu în PSD !
    M-am uitat lung la ea și mi-am spus convingător: ”Dacă-i tai capul o să arate și mai bine !”

    Cu cine să schimbi porcăriile din clasa politică românească, Aura ? Pe cine vezi tu în jurul tău căruia dându-i putere n-o să-ți dea în cap cu ea mai târziu ? Chiar și bine intenționată de-ar fi persoana, ”rețeaua” monstruoasă țesută de Ilici cu ajutor rusesc în anii '90 a sugrumat definitiv speranța.

    Ți-am mai scris, am o construcție de individ optimist dar în fața evidenței îmi permit îndrăzneala unui pesimism dur, anul viitor România, partea formată din bugetari pomanagii și impertinenți, pensionari nostalgici și șomeri certați cu munca, o să se-ntoarcă la proastele obiceiuri, cele din zorii lui '90, preferințe care ne-au adus unde ne aflăm acum. Unele masochiste.

    RăspundețiȘtergere
  6. :))
    sunt curioasa ce-o vota fatuca asta, daca se va duce la vot.
    Ce pot sa mai spun, decat ca trag nadejde ca specimenul face parte dintr-o minoritate (a blondelor)!?
    In rest, sa gandim pozitiv! Nici americanii de rand nu stau mai bine cu IQ-ul dar, mimand democratia, au ajuns sa dea ora exacta in lume. Acolo s-a inventat expresia "nu conteaza pe cine votezi, conteaza cine numara voturile".

    RăspundețiȘtergere
  7. Adicătelea afirmi că bugetarii își fac anul ăsta mea culpa, or să-nțeleagă cum stă treaba cu eficiența posturilor în Administrație, cu echitatea salarizării funcție de PIB și că trei contribuabili din privat trebuie să ”țină” unul din segmentul bugetar și nu invers.
    Mizezi pe dispariția biologică a multor pensionari în perioada scursă de la ultimile alegeri ? Proaspăt pensionații le-au luat locul.

    Speranța pe care o invoci se leagă strict de prezența la vot a celorlalți. IQ-ul invocat nu este străin de rating-ul televiziunilor manipulatoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Constanta l-a invitat la Teatrul Oleg Danovski, Titiu il duce la carciuma. Asta spune totul despre ce hal de oameni sunt cei care conduc PDL BRAILA.

    RăspundețiȘtergere
  9. blaga e facut pe el. daca a ajuns la mana tradatorilor e naspa. boc o sa castige, se retrage la partid si chiorul o sa puna alt fraier. daca boc ramene premier si va ramane premier daca blaga iese presedinte pdl nu mai pupa parlamentul.

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.surse.org/2011/04/dezvaluiri-asa-se-fura-alegerile-in.html

    Dezvăluiri: Aşa se fură alegerile în România!


    NOTĂ SPECIALĂ. Maşinăria PDL de fraudare a alegerilor a folosit toate mecanismele posibile: Poliţie, Jandarmerie, SRI, SIE, Prefecturi, servicii deconcentrate şi agenţi economici de stat. Şi, nu în ultimul rînd, ambasade străine. În campania prezidenţială, Traian Băsescu a folosit Centrul SECI şi proiectul militar MONSAT pentru a-şi vedea visul cu ochii.

    RăspundețiȘtergere
  11. hahahaaa... abia acuma s-a convins buldogul ce bine era daca ii mai avea la braila pe "horica si daniela".
    cu actualele scursuri nu o sa faca nimic.
    asta e, vasile tu ti-ai facut-o cu mana ta.
    ai alungat pedisti adevarati, ai umplut golul cu traseistii de la pld, apoi ai zis ca faci o shmekerie cu ramasitele din vechiu pede.
    tarziu tata, tarziu...

    RăspundețiȘtergere
  12. @Anonim (penultimul)
    Să ne rugăm să funcționeze ”Mașinăria PDL” în continuare, numai așa se poate evita luarea puterii de pro-moscoviții Ponta, Năstase, Hrebenciuc și ”ultimul pe listă” Iliescu. Nu există personaje mai odioase și nocive pentru istoria recentă a noastră. De ce n-am beneficiat de o așa ”mașină” și-n '90 ? Forțați un exercițiu de imaginație cu Rațiu și Coposu la frâiele neamului, unul care n-a mâncat salam cu soia iar celălalt nici atât.

    La Brăila e mai greu, ce poți să alegi între Baldan/Băcălan și GBS ?

    M-am săturat să aleagă babele kamikaze pentru mine !

    RăspundețiȘtergere
  13. Voda a zis: faceti-i pe fraieri sa puna botul si sa creada ca sunt alegeri democratice in PDL.Asa ca dictez: Blaga iei cativa fraieri , ocazie cu care delimitam tradatorii si turnatorii, adica cateva filiale care ma enerveaza, iar tu Boc mergi dincolo.De cine trebuie sa iasa ma ocup eu. Hai , la treaba!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.