vineri, 26 martie 2010

Antena 1 Galaţi- Brăila nu mai emite

Deşi Mihaela Mirică, reprezentantă a departamentului de vânzări, a susţinut că întreruperea emisiei se datorează mutării Antenei 1 Galaţi-Brăila  în imobilul de pe strada Transilvaniei, deţinut de firma liberalului brăilean Cătălin Boboc, angajaţii au fost sfătuiţi să-şi caute alte slujbe. De altfel, ei nu şi-au mai luat salariile încă din luna decembrie a anului trecut, iar mulţi şi-au dat demisiile. Cărţile de muncă ale celor care au rămas vor fi închise începând cu data de 31 martie. Antena 1 îşi va păstra o echipă de evenimente formată din Vasilică Popescu, cameraman, şi Gabi Voiculeţ, reporter.
Cătălin Boboc neagă însă că ar găzui sediul televiziunii şi spune că a pus la dispoziţie un spaţiu firmei de producţie publicitară a lui Mihai Crăciun, şeful departamentului tehnic al Antenei 1 Brăila.
O echipă a departamentului tehnic de la Bucureşti a preluat deja toată aparatura existentă în staţia locală, de la masa de mixaj şi camerele de filmare, la reflectoare si cabluri.
La fel ca toate proiectele media locale, declinul staţiei Antena 1 Brăila a început în momentul în care aceasta  a ajuns sub controlul gălăţenilor, devenind Antena 1 Galaţi-Brăila, în urmă cu trei ani.
Până în acest moment, a mai tras obloanele Antena Suceava, iar Antena1 Oltenia s-a închis înainte de a emite.

6 comentarii:

  1. asta chiar e tare. pai fraierica ala i-a cerut voie lu masa sa-si ia jucarie noua? auzi la el....cu cine sa faca combinatii, cu pupincuristii care au ingropat antena? daca lui ii flutura mintea masa e ii da una dupa ceafa de nu se vede. pe tine te stiu mai isteata cum poti sa crezi asa ceva.. asta ar vrea ala cu codita si cu amanta lui care divorteaza care si-au facut o firma cu care cred ei ca prostesc pe cineva. sa le dea stancu ca pe el l-au pupat in cur.

    RăspundețiȘtergere
  2. si asa era vai de capul lor

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Aura !
    UPU Braila este recunoscut in tara a fi cel mai dotat, bine condus si foarte organizat din tara, de catre angajati UPU si nu de catre "fosile" din cadrul Spitalului Judetean, asta o confirma de fiecare data insusi Raed Arafat ! Zilele acestea se coace o demitere a celor care au adus acest UPU la un nivel profesional inalt (deloc putin pentru un grup "bugetar") din motivul de a face loc incompetentilor ce urmeaza a fi dati jos din functii o data cu plecarea lui Mihailescu de la conducerea Spitalului Judetean. Clasic romanesc !
    Intrebare: este capabila presa sa ajute cu interventia sa un grup nesprijinit politic, voluntar si inimos in demascarea nedreptatii ce urmeaza a i se produce ? Nu numai lui, insusi brailenilor, cetateni nu prea gratulati cu succese ale semenilor sai.
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu la ce mai este pregatita presa. Dupa cum vedeti, ca in orice domeniu, si breasla asta trece printr-un grav proces de deprofesionalizare. In ceea ce ma priveste, eu pot doar sa va asigur ca va stau la dispozitie cu acest bolg pentru demascarea tuturor nedreptatilor. Din pacate, stiu cum se produc acestea si, ca toti oamenii care nu vor decat sa-si vada de munca lor, am constatat ca nu e suficient ca sa ne putem apara. Va multumesc pentru incredere si va asigur de discretie.

    RăspundețiȘtergere
  5. aoleu bine ca ai adus in discutie antena 1 braila-galati. ma mare fraieri angajatii de acolo. auzi sa stai patru luni de zile fara salariu. mare fraieri. si unde mai pui ca l-au avut sef pe un moldovean imputit. florin popescu care el saracu uite ca dumnezeu ia dat o palma era sa crape intr-un accident rutier. si apropo de ultimul director, cel cu coada. si-a batut joc de colegii lui. rusine sai fie. oamenii din interior imi spuneau ca se mai si dadea mare cand colo el se vede este un circar de nota zece.

    RăspundețiȘtergere
  6. toti judeca. degeaba judeca. toti ataca. degeaba ataca. sunt frustrari multe. dar never say never. oricum atacuri la persoana se pot face usor. caracterizam usor persoane si le putem face rau. dc ? pentru ca suntem unii cu anumite probleme. am citit comentariile si constat ca multi oameni pot vorbi foarte urat, mai ales despre alti oameni. este pacat ca nu mai exista acest post sau altele care au mai existat. si bine a zis cineva intr un comentariu, dar pe alt site, tot despre acest subiect: " Da, din pacate Braila nu mai are nici presa scrisa si nici TV, decat un post de radio si un ziar, cum de multi ani nu s-a mai intamplat. pai poate ne intoarcem la comunism." . parerea mea este ca cele mai multe lucruri urate despre acest post au spus oamenii din interior. am vazut o caracterizare a personalului : de doi bani. sunt oameni care au familii si care pot avea probleme in urma unor comentarii postate de niste frustrati. am lucrat acolo o perioada buna de timp si cunosc multi din acel colectiv si nu vad de ce ar scrie cineva asa ceva despre acei oameni care oricum erau cei mai buni din zona in domeniul lor si de la care am invatat multe. antena 1 este un brand si va ramane.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.