luni, 1 martie 2010

Poliţiştii rutieri nu s-au lăsat intimidaţi de tupeul subprefectului Stoianovici. Felicitări!

Eu cand spun că Brăila pare oraşul blestemat să fie reprezentat doar de cozile de topor, se uită lumea stramb la mine. Să ne explice şi nouă Giana Pătraşcu , şefa de la PDL, cum a ajuns Dorian Stoianovici subprefect, ca să înţelegem pe ce criterii sunt promovaţi toţi indivizii care, odată instalaţi în posturi, încep să confunde judeţul cu tarlaua personală!
Dacă Stoianovici nu a învăţat pană la varsta lui pe ce lume tăieşte, nu i-a explicat nimeni la partid şi la prefectură care sunt sarcinile lui de serviciu şi de unde încep abuzul in funcţie şi traficul de influenţă!?
Chiar dacă există şi un alt substrat al reacţiei lor, îi felicit pe poliţiştii de la Serviciul Rutier care au avut curajul să-l reclame la Vasile Blaga, ministrul Administraţiei şi Internelor, după ce individul şi-a permis să invoce calitatea oficială pentru a recupera un permis de conducere al unui prieten care a încălcat regulile de circulaţie.

8 comentarii:

  1. eu cred ca e lucratura Gianei.

    RăspundețiȘtergere
  2. astuia i-au facut-o fostii lui colegi de la Romania Libera. stiu ei de ce!

    RăspundețiȘtergere
  3. politistii nu faceau o miscare fara chivu. deci, chivu ii poarta sambete si le-a aratat baietilor din prefectura ca ii face daca isi pune mintea cu ei. una peste alta, chivu joaca tare si brabo lui ca poate!

    RăspundețiȘtergere
  4. SA NE TRAIESTI, AURICO, BINE LE MAI SPUI! CAND VEZI CE PAPAGALI AJUNG BASTANI TE INTREBI CUM SUNT CEILALTI BRAILENI..

    RăspundețiȘtergere
  5. tanti costea felicitari la partid nu se stia nimic giana pune palma si nu stiu cit ! o sa mai tina dar remarc ca nu le stii chiar pe toate cineva te mai baga si in ceata nici cu balcan n a iesit din prima oricum esti mai OBIECTIVA

    RăspundețiȘtergere
  6. Normal ca nu le stiu pe toate, ca doar nu sunt Mafalda. Incerc insa sa fiu in pas cu evenimentele si uneori mai primesc si cate un pont-doua. Cu Balcan a iesit chiar foarte bine. Am intuit ca pleaca si nu am dat gres. Nu m-am hazardat sa spun unde pentru ca una e ce vrea el impreuna cu prietenul Badalan, alta e ce pot cei doi. Eu nu il vad pe Balcan candidatul PDL la Primarie. Asta cred eu dar, evident, ma pot insela.

    RăspundețiȘtergere
  7. In locul tau, n-as aproba comentariile ciobanului care se adreseaza astfel si nici n-as intra in dialog cu el. Lasa sa se inteleaga ca e din PDL. Astia nu au oare cei 7 ani de acasa? Numai unu' si unu' la partidul asta.....

    RăspundețiȘtergere
  8. Incerc sa fiu o gazda buna. Daca le-am refuza acestor oameni dialogul, s-ar pierde orice speranta de recuperare a lor. Trag nadejde ca, vorbind civilizat cu ei, vor observa intr-un final diferenta si isi vor adapta limbajul si modul de adresare.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.