miercuri, 17 martie 2010

Diana Tuşa, preşedinte interimar la PNL Brăila

Crin Antonescu a numit-o astăzi pe deputata Diana Tuşa preşedinte interimar la organizaţia judeţeană PNL Brăila, după ce senatorul Constantin Cibu şi-a dat demisia din această funcţie, cu câteva zile înaintea Congresului Naţional. Demisia lui Cibu a fost motivată de imposibilitatea de a schimba componenţa Biroului Teritorial, Ludovic Orban blocându-i sistematic orice tentativă de a-şi face o echipă la partid. Diana Tuşa are misiunea de a organiza alegerile interne din cadrul filialei, cel mai probabil la sfârşitul acestei luni, dar nu are intenţia de a candida la preşedinţia acesteia. Deoarece nici Constantin Cibu nu mai doreşte un nou mandat, Cătălin Boboc, preşedintele organizaţiei municipale rămâne deocamdată singurul interesat.

2 comentarii:

  1. ha ha ha

    pe tusa n-o intereseaza
    boboc presedinte la pnl
    asta e cea mai mare aberatie politica, sa-si manace grisul mai intai. nu pupa el ca nici propteaua cu tidula nu mai are vv..vlaga, daca intelegi ce vreau sa spun. mi-a soptit mie o pasarica (nu aia a lui basescu) ca boboc va fi borat la infanterie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Boboc e presedinte la municipiu si secretar zonal. Chiar daca vor fi surprize la alegeri, ceea ce este posibil dar putin probabil, el sta bine la partid. In plus, conducerea centrala il apreciaza, deci nu prea vad cum ar putea sa dea rateuri, doar daca nu face vreo boacana in perioada asta.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.