vineri, 12 martie 2010

Autorităţile de mediu sunt obligate să spună de unde provine pulberea toxică

   Un inspector curajos de la Agenţia de Protecţie a Mediului Constanţa a făcut publice rezultatele prelevării unor probe suspecte, sub formă de pulbere argintie care s-a depus după ploile de săptămâna trecută . O scurtă ştire în Adevarul, şi despre ploaia toxică nu a mai zis nimeni nimic.  Ploaia conţinea o pulbere ,în a cărei compoziţie s-au găsit: fier, cupru, plumb, nichel, cadmiu şi zinc.
 
Fenomenul a fost semnalat în judeţul Constanţa, în Câmpia Bărăganului (de plouat, a plouat şi la Brăila dar nu ştim dacă pulberea s-a depus şi la noi,  nu există sesizări despre care să avem cunoştinţă) dar şi în Bucureşti. Probabil vă mai amintiţi ştirea despre zăpada toxică. De asemenea, in aerul respirat de cei din Dobrogea s-a regăsit si crom, plumb, nichel, arsen şi cadmiu. Specialistii declară ca aceste metale grele se regasesc în mod normal doar în sol şi că periculozitatea pulberilor este dată nu doar de compozitţa chimică, ci şi de dimensiunile particulelor. Prin inhalare, acestea ajung în plămâni.
   Cine ar împrăştia şi prin ce mijloace şi, mai ales, de ce? Scandalul din SUA despre aceste publeri spreiate cu ajutorul avioanelor, numite chemtrails, care lasă pe cer urme persistente, altceva decât condensul natural care dispare imediat, a fost celebru.  În urma unor anchete jurnalistice, guvernul american a fost acuzat direct că face experimente la scară extinsă.Un fost primar belgian are explicaţii destul de alarmante asupra acestor chemtrails.

Un comentariu:

  1. Buna,

    Se poate un schimb de link cu www.carieremedia.ro ?

    contact: carieremedia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.