joi, 11 martie 2010

Comisarul Alimănescu şi echipa "Fulger" sau cum au lichidat ruşii curajul şi spiritul justiţiar al românilor

Nu v-aţi săturat să vi se spună că suntem un neam de nevolnici? Nu v-aţi săturat de liota de infractori care îşi bat joc de noi şi de copiii noştri? De minciunile sfruntate din cărţile de istorie, de seria de compromisuri care împovărează conştiinţe? Cei mai mulţi dintre noi suntem oameni cu credinţă în Dumnezeu, cum de am ajuns să ne coordoneze vieţile cei vânduţi răului absolut? Nu ne lipsesc nici voinţa, nici modelele, deşi gaşca de bolşevici care a pătruns ca o gelatină în toate structurile statului lucrează de jumătate de secol la desfiinţarea fiinţei naţionale a poporului român. Site-ul descopera.ro are un serial interesant despre istoria şi figurile emblematice ale românilor, pe care vi-l recomand să-l cititţi pentru că merită acest efort.
Redau mai jos un fragmente dintr-un articol care îl evocă pe comisarul Eugen Alimănescu, omul care, apelând la recruţi, tineri aflaţi încă pe băncile Academiei de Poliţie, şi aspiranţi la un post in Poliţia Bucureştiului, pentru a înfiinţa organizaţia "Fulger", a făcut, până l-au lichidat ruşii, linişte printre mafioţi. Despre el şi despre mulţi alţi români asemenea lui, nu se vorbeşte în carţile noastre de istorie. Mă întreb, când va veni timpul şi Academiei Române să se cureţe de bolşevici?
"Coruptia atinsese cote inimaginabile, timidele tentative ale politiei de a prinde unii dintre criminali finalizandu-se rapid cu eliberarea acestora sub pretexte care mai de care mai ridicole. In schimbul unor sume de bani, a unor bunuri sau favoruri, avocatii, judecatorii, procurorii, medicii sau politistii faceau scapat aproape orice raufacator. Probele incriminatoare dispareau fara urma, martorii erau ucisi inainte de a putea depune marturie in fata justitiei iar cei care scapau cu viata isi retrageau subit afirmatiile. In rarele situatii in care un gangster ajungea in spatele gratiilor, acesta era eliberat din cauza "gravelor probleme medicale", "pentru buna purtare" sau, pur si simplu, pentru ca pedeapsa data era prea mica in comparatie cu gravitatea faptelor. Va suna cunoscut?
Parea ca nimic nu se mai poate face dar, totusi, in Romania acelor vremuri existau inca oameni care nu puteau fi cumparati. Iar unul dintre ei a fost comisarul Eugen Alimanescu". Citiţi articolul complet aici pentru că merită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.