duminică, 23 mai 2010

Blogul Brailanews, apreciat de Polimedia

Br--ilanews- Paza aeroportului din Ianca- extrem-- urgen---- de 81-000 de lei

http://polimedia.us/fain/activism/br-ilanews-paza-aeroportului-din-ianca-extrem-urgen--de-81-000-de-lei/ Adaugat de mircea_popescu 1 zi 1 ora 55 minute in urma (http://brailanews.blogspot.com)
Un blog interesant, cum ar fi frumos sa se gaseasca in fiecare judet macar unul, si-n fiecare asezare cu pretentii de oras.

Astazi despre false urgente si cum pot fi ele folosite in a delapida banul public. (Apropo, ala cu firma de securitate nu era ceva fin de ministru ?)

Cine a votat acest articol

  1. Avatar iguana
  2. Avatar lisandru
  3. Avatar fln
  4. Avatar redandblue
  5. Avatar Aura
 SC Polimedia SRL este o societate comerciala Romano-Americana in plina ascensiune, ce se remarca prin aceea ca ofera clientilor sai servicii de care au cu adevarat nevoie la preturi pe care isi pot permite sa le plateasca.

Directorul general, dl. Mircea Popescu (CV) si Directorul tehnic, Dna. Martha McCuller (CV) au acumulat decade de experienta in domenii cheie, precum :

  • Managementul corporatiilor
  • Proiectarea sistemelor de productie
  • Analiza fluxurilor tehnologice
  • Dezvoltarea de solutii software
  • Burse de hartii de valoare, analiza tehnica, and statistica pietei de capital.
  • Probleme juridice si de contabilitate

3 comentarii:

  1. Ca doar nu ar trebui sa astept sa ma laude dusmanii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu eu un idiot betiv care isi taie venele ca datorita tie nimeni nu da doi bani pe bazaconiile lui. O da de gard zi de zi. Prin comparatie cu ceea ce face el, tu chiar meriti sa fii apreciata. Din pacate pentru tine, o fac altii, caci Braila e plina de lichele precum chiorul si dobitoci precum aia de il folosesc.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.