luni, 24 mai 2010

Pichetare la Primaria Braila

Duminica, 30 mai, Federatia Romana pentru Protectia si Controlul Animalelor organizeaza pichetarea Primariei Braila impotriva eutanasierii maidanezilor. "Cu mic si mare, cu catei, pancarde vom picheta Primaria Braila, in Piata Independentei, in fata statuii Al.I.Cuza, intre orele 10-12. Organizatiile si iubitorii de animale vor manifesta impotriva tendintei autoritatilor de a aproba o lege proasta, care prevede eutanasierea cainilor fara stapan", precizeaza Daniela Dragomir, reprezentanta FRPCA la Braila.
 Astfel de pichetari vor avea loc si alte localitati din tara, participantii cerand legea sterilizarii.

2 comentarii:

  1. ca le scad pesniile si salariile nu protesteaza.
    as vrea sa-i vad pe acesti iubitori de jivine tarandu-se de foame in fata primariei si luandu-l la pietre pe stancu care nu se mai satura. numai el si firmele lui sa aiba, restul sa crape.
    astia sunt oamenii, de aia isi bati joc de noi toti analfabetii ci coruptii.

    RăspundețiȘtergere
  2. O femei de 86 de ani din Iasi a ajuns in stare critica la spital, dupa ce a fost atacata si muscata, pe strada, de o haita de caini maidanezi. O echipa formata din sase medici a intervenit, vineri, pentru a-i salva viata femeii, care a ajuns la spital in soc traumatic, cu multiple plagi muscate la nivelul scalpului si fetei, toracelui, antebratelor si gambelor.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.