joi, 6 mai 2010

Secretomania din jurul discuţiilor cu FMI, incompatibilă cu democraţia şi statul de drept

Libertatea şi independenţa României au ajuns vorbe în vânt. Ne resemnăm cu statutul de sclavi? Ce vor aceşti oameni de la noi şi de ce guvernul Boc şi preşedintele Traian Băsescu par incapabili să ne apăre interesele? Poate că discursul lui J.F. Kennedy, singurul preşedinte nemason al SUA, cu puţin timp înainte de a fi asasinat, ne oferă un răspuns.  
"Doamnelor şi Domnilor,
Cuvântul „secret” în sine este incompatibil cu societatea liberă şi transparentă. Şi noi, ca naţiune, prin moştenire şi prin istorie, luptăm împotriva societăţilor secrete, jurămintelor secrete şi faptelor secrete. Şi asta, pentru că ni se opune, la scară mondială, o conspiraţie monolitică şi nemiloasă care se bazează, cu prioritate, pe mijloace subversive pentru a-şi extinde sfera de influenţă, pe infiltrare în locul invaziei, pe subversiune în locul alegerilor libere, pe intimidare în locul voinţei libere. Este un sistem care a reunit vaste resurse materiale şi umane în construirea unei maşini foarte eficiente şi strâns sudate ce combină acţiuni militare, diplomatice, informaţionale, economice, ştiinţifice şi politice. Activităţile ei pregătiroare sunt ascunse, nu publicate. Greşelile ei sunt îngropate, nu afişate ca ştire de primă pagină. Dizidenţii ei sunt reduşi la tăcere, nu preţuiţi. Nicio cheltuială nu este contestată, niciun discurs nu este dezvăluit.Din acest motiv, legiuitorul atenian Solon a decretat că săvârşeşte o crimă orice cetăţean care se retrage din controversă. Vă cer ajutorul în datoria uriaşă pe care o am de a informa şi alerta poporul american, cu credinţa că, datorită ajutorului vostru, omul va fi ceea ce s-a născut să fie: liber şi independent".        
Judecând însă după ignoranţa şi pasivitatea celor mai mulţi dintre noi, în mod cert nu ne mai pasă de libertate şi independenţă. Iar dacă libertate şi independenţă nu mai există, ghici ce? intervine sclavia. Când a vorbit despre o conspiraţie "monolitică şi nemiloasă", Kennedy nu a fost nebun. Şi nici ceilalţi şefi de state asasinaţi pentru că au refuzat să facă jocurile ocultei internaţionale (dacă de Ceauşescu am uitat, cazul preşedintelui Poloniei şi al întregii elite a statutului polonez este recent). 

3 comentarii:

  1. banii de la fmi au fost luati si cu acordul psd. erau la guvernare si s-au gandit ca primesc si ei ceva la campania electorala. sunt niste tradatori cu totii. au luat plasa si acum vor sa se razbune scotand prostimea in strada.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu par incapabili. asa sunt. de fapt, ei sunt niste slugi umile si ne asteapta vremuri carncene.

    RăspundețiȘtergere
  3. legile FEMOSAN ..... pe SPATELE cui au fost facute averile ? cati le pot JUSTIFICA in INTREGIME ??? cati Bani iesa afara din TARA ??? daca nu intra fiscul BINE in TOTI cu averi DUBIOASE atunci … 0 treime din averi sa fie folosite minim 2 ani de GUVERNUL COMPETENT … dupa care se da banii inapoi numai la cei care au AVERI justificate pana la ultimul leut…. voi conduceti RO … asa ca… primul pas- CREDINTA si PRUDENTA … si evitati sa cumparati alimente din market…ci mai mult de la TARANI … pasul 2 – circulati mai putin cu Masina personala Vaporul si Avionul … veti vedea niste REZULTATE

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.