joi, 20 mai 2010

Paza aeroportului din Ianca, extremă urgenţă de 81.000 de lei


Consiliul Judeţean Brăila continuă să facă cu bugetul ce vrea şeful. De data aceasta, Vodă a dorit să atribuie contractul de pază a aeroportului din Ianca firmei SC SERVICE GUARD SRL BRAILA.
Valoarea totala finala a contractului , fara anunt de participare, este de 80,812.8 RON.   In anunt se precizeza ca a fost selectata firma pentru ca a oferit cel mai mic pret, insa tot acolo se recunoaste ca aceasta a fost singura oferta. Atunci, cum au stabilit ca e cel mai mic pret daca doar SC Service Guard a facut oferta?
Justificarea alegerii procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare a fost :
“Situatie de urgenta extrema survenita in urma unor evenimente care nu puteau fi prevazute de autoritatea contractanta, in conformitate cu conditiile stricte stabilite in directive”.
Evident, nu se precizează care a fost urgenta extrema survenita care a impiedicat CJ Braila sa organizeze licitatie. Probabil n-au stiut ca aeroportul trebuie pazit, la fel ca iarna trecuta când nu si-au dat seama că iarna ninge şi au invocat urgenţa extremă pentru atribuirea lucrărilor de deszăpezire, ignorând cu desăvărşire avertizările meteo cu multe luni inainte. 
Precizez că acest contract, atribuit din nou fară licitaţie, este un mizilic faţă de precedentul, din luna aprilie, în valoare de 6,67 milioane de lei, beneficiare fiind firmele Max Boegl şi Tancrad.

4 comentarii:

  1. off topic...la profil,muzica preferata ai scris air suplly..se scrie cu dublu P nu cu dublu L

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru atentionare. Am remediat problema.

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant ca tu, care ai ramas cam singura care mai scrie despre jafurile de la cj, ai ajuns o tinta a atacurilor derbedeului de iordache.
    il loc sa scrie si el despre magariile lui stancu, il pupa catifelat in dos.
    sa speram ca nu te dai batuta. te asigur ca sunt multi care apreciaza ce scrii pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa vedeti cate licitatii prin atribuire directa vor urma......................

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.