luni, 6 decembrie 2010

Badalan isi critica guvernul ca nu-i da mai multi bani lui Stancu, PDL Braila il critica pe Stancu

La PDL Braila, gafele se tin lant. Actionand la plesneala, comunicatorii partidului se incurca unii pe altii si distrug impreuna credibilitatea noii conduceri. Dupa ce deputatul Eugen Badalan a criticat in presa locala faptul ca guvernul Boc defavorizeaza judetul Braila, situandu-se in felul acesta de partea social-democratului Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ, biroul de presa al PDL a transmis un comunicat prin care Stancu si Simionescu se fac raspunzatori de involutia locala.Cititi aici textul Biroului de presa al PDL Braila, de fapt o scrisoare deschisa adresata lui Stancu, text al carui rol ar fi acela de a repara gafa lui Badalan. In realitate, comunicatul (ce contine scapari de logica, dar si de gramatica) nu face decat sa atraga atentia, inca o data, ca Stancu si Simionescu au girul tuturor consilierilor PDL pentru toate actiunile lor.
Sub conducerea lui Constantin Dumitriu, PDL Braila se afla acum in situatia in care ii reproseaza lui Voda tot ceea ce BrailaNews scrie inca de la aparitie, desi portocaliii nu au contestat niciodata deciziile meschine si clientelare ale liderului PSD. Pe de alta parte, PDL, dezicandu-se de opinia propriului deputat si prim-vicepresedinte, redacteaza comunicate de presa in care il demonizeaza pe Voda, in conditiile in care inclusiv firmele liderilor democrat-liberali beneficiaza de contracte pe banii publici. Parafrazandu-l pe Caragiale, nu putem spune decat: "Curat murdar, coane Dumitriu".

3 comentarii:

  1. ce panarama la astia... da cine semneaza comunicatul de presa ca nu e clar? ca sa stim si noi cum s-au impartit. badalan si cu titiu untr-o tabara si balcan in alta sau badalan cu a lui balcan cu a lui si titiu a picat de fazan si de data asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cititi aici povestea unui baiat ucis de Badalan: http://old.banateanul.ro/articol/ziar/timisoara/ma rtir-de-arad/4158/

    RăspundețiȘtergere
  3. ai ma aura umbli la fineturi destea. deputatu cauciuc nu cred ca s-a gandit ca scoate porumbelul. incepand cu titiu toti umbla cu limba scoasa dupa ciolan. el chiar e suparat ca nu sunt mai multe parale pentru ca asa le zice taranoiul din tichilesti cand se dus la pomana. nu le da si ii imbarliga ca e vinovat guvernul si ei trebuie sa ceara ca sa primeasca o ciozvarta de contract. ca deaia a dat-o pe geana din drum.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.