marți, 21 decembrie 2010

Revolutia vazuta dupa 21 de ani; Romania, devorata de "Corbi"

Ceea ce vedeti in aceasta fotografie este capul desprins de trup si infipt intr-o osie al colonelului Trosca, cel care i-a deconspirat pe agentii KGB infiltrati la varf in structurile Statului Roman. Dosarul "Corbii" i-a neutralizat pe agentii sovietici de pe teritoriul tarii, toti recrutati in timpul studiilor la Moscova. Ei s-au reactivat la Revolutia din '89, au preluat puterea, dar s-au si razbunat crunt pe cei care aparau interesele Romaniei.Generalul (r)Nicolae Militaru (caruia Stanculescu i-a cedat comanda Armatei) a fost cel care a dat ordinul ca Trosca, ajuns seful uslasilor (unitatea speciala de luptatori antiteroristi), sa-si faca echipa si sa vina personal in sprijinul MApN cu  trei TAB-uri, in timp ce diviziei de militari inarmati pana in dinti care aparau ministerul li s-a spus ca vor fi atacati de teroristi. Echipa lui Trosca a fost macelarita, iar cadavrele bietilor luptatori au fost profanate zile intregi. Mesajul pentru cei care ar fi fost tentati sa-i impiedice pe emanati sa preia puterea? "Iata ce veti pati daca va puneti cu noi!" Pentru ca probabil il mustra constiinta, Ion Iliescu i-a reabilitat pe uslasi, declarandu-i eroi post mortem (UP DATE: in martie 2011, presedintele Traian Basescu face o noua nedreptate memoriei celor ucisi in fata MApN si le retrage titul de eroi celor macelariti in urma diversiunii lui Militaru).
Priviti cu atentie fotografia acestui om, colonelul Trosca, cititi raportul de mai jos semnat de Iulian Vlad, seful Securitatii, care impreuna cu generalul Gusa, au facut eforturi supraomenesti sa-i impiedice pe emanati sa cheme trupele rusesti, si poate va va starni revolta uriasa minciuna care ni se serveste de 21 de ani. Lista celor carora trebuie sa le multumim pentru dezastrul ireparabil pe care il traim azi  incepe cu  Iliescu, Militaru, Brucan, Roman, Gelu Voican Voiculescu si generalul Stanculescu si se termina la Basescu&comp.Acesti oameni si gastile lor, ca niste adevratai corbi, se infrupta si azi din cadavrul tarii.
Daca regimul lui Ceausescu a fost odios, noul regim care a debutat cu ororile din fata MApN si de la Otopeni, cand au fost macelariti adevaratii patrioti, luptatorii de la USLA (Unitatea Speciala de Lupta Antiterorista), pentru "vina" ca seful acestei unitati i-a demascat pe "Corbi", acest regim, care a destructurat Romania,  construit pe razbunare, pe morti inutile si pe executia a doi batrani in ziua de Craciun cum poate fi el numit? Romani!  "Corbii", adevaratii ucigasi ai tinerilor din decembrie '89, si urmasii lor formeaza azi elita conducatoare. Mortii acestia se vor razbuna.Ne mai prefacem mult ca nu stim asta? (N.n-ziarul Curentul, care a publicat fotografia de mai sus, a scris ca victima acestei orori este Ghe. Trosca, insa Teodor Filip, fost comandant la trupei de elita, scrie in "Secretele USLA" ca trupul dezmembrat apartine de fapt altui uslas- Ion Muicaru).

Un comentariu:

  1. “Cand am luat calea muntilor, stiam destule despre partea cea ascunsa a istoriei. Nu ne-am facut niciodata iluzii. Nu ne-am bazat ca ni se vor alatura si ca vom fi intelesi de toata suflarea din Tara Fagarasului. Cand am spus ca in 1949-1950 s-ar fi ridicat satele de la munte sau ca eram primiti si ajutati de oamenii din partea locului, nu m-am referit niciodata la cine stie ce multime de oameni... Or fi fost o suta, doua, o mie? Dar restul locuitorilor? Unii n-au venit de frica. Si ei trebuiesc intelesi. Pe altii nu-i intereseaza decat propriul lor interes. Orice pas fac in viata, il fac numai din calcul. Regimurile se schimba, profitorii raman. Pleaca ai nostri, vin ai nostri. N-au niciodata principii si mustrari de constiinta. Nu se pot schimba regimurile si ideologiile, pe cat is in stare ei sa se schimbe de repede. Unii se leaga strans de regim, devenind una cu el si trec de la avere si de la satisfacerea tuturor dorintelor si poftelor la delirul puterii si al trufiei. Incep a crede ca fac parte din alta lume decat a noastra. Ramane apoi marea masa a trudnicilor, a caror viata se reduce la munca si hrana, intr-un ciclu etern, si ale caror constiinte nu se ridica mai sus de blidul de mancare de dinaintea nasului. Sunt atat de apasati si dresati in apasarea spre pamant, ca nu pot, nu gandesc si nu vor sa priveasca mai departe. Li-s ochii atrofiati ca ai sobolilor de sub pamant. Urasc pe oricine vrea sa-i scoata din existenta lor de sclavi. Cu ei face orice stapanire ce vrea. In primul rand, sa gandeasca in locul lor”

    Ion Gavrila Ogoranu (1923-2006), luptător în munti împotriva comunismului

    Citind istoria romanilor din ultimii 100 de ani constati ca actuala forma este data de un ciclu de lungi si perpetue tradari, "...se datoreaza faptului ca in societatea romaneasca s-au gasit atâatea suflete negre în stare de orice josnicie. Oamenii politici și de cultura, fara coloana vertebrala, au dezertat repede, milogindu-se în fata noilor stapanitori, devenindu-le tovarasi de drum, lasand descoperiti pe cei ce nu si-au aplecat capul si care au fost trimisi în temnita sau la moarte. Pustiul, deznadejdea si lasitatea s-au întins peste tot cuprinsul tarii.". Acelasi erou, Ion Gavrila Ogoranu.

    Cati dintre noi sunt dispusi astazi la acte de eroism cu tot ce tot ce incumba ele ?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.