joi, 16 decembrie 2010

Gheorghe Bunea Stancu face tocanita de PDL la mogulul din coltul blocului

    Voda si-a facut aparitia la TV. Nu va ganditi ca a avut chef de chef si voie buna sau de karaoke, ca in sezonul estival. Au cam trecut vremurile alea, acum e criza. Cum nu isi face nimeni griji de conturile lui Voda, criza la el a aparut sub forma de ...opozitie. Si, ca orice stapan care se respecta, a iesit in fata gloatei sa-i  traga de urechi pe cei care vocifereaza, caci iesirile din CJ se pare ca nu mai sunt de ajuns.Omul si-a luat morga de tip serios si, facand slalom printre naivitatile moderatoarei si eforturi vizibile sa-si pastreze calmul in asteptarea mingilor la fileu, Voda a reusit sa-si spuna, pana la final, of-ul. Ce-i drept, cu jumatate de gura, dar asta a facut deliciul emisiunii!
    La intrebarea nevinovata (inca) a fetei din sudio referitoare la solutiile pentru supra-aglomerarea mijlocelor de transport care asigura legatura cu localitatile judetului, ce credeti ca raspunde Stancu? "Facem apel la cei abilitati sa-si faca datoria. Nu se poate asa, au fost pusi oameni pe functii si n-au ce cauta acolo.La Salvare l-au numit pe Silviu Radu care are facultatea la Resita, au venit altii care se ocupa cu altceva, dincolo la DSP, ARR  nu prea avem ce aprecia "...si asa mai departe. Noi te credem domnu' presedinte, dar, ne scuzati, care e legatura? N-ar mai sta oamenii in rata ca sardelele daca ar avea directorul de la Ambulanta facultatea la Oxford? Sau trecea emisiunea si fatuca nu reusea sa ruleze programul?
    Emisiunea curge, Voda devine si primar si le spune celor care au primit teren pe legea 15 cum vor avea ei apa curenta si canalizare, da din nou asigurari ca nu a plecat cu Sala Polivalenta acasa, se jura ca-i un presedinte de CJ responsabil si eficient (corect! stim si fata de cine), se mai supara pe un anomin care ii cere un spatiu pentru asociatia bolnavilor de SIDA (impulsivul "ce sa faca cu un spatiu" -n.n. bine ca n-am mai spus si "daca tot e pe duca"- va fi inlocuit pe parcurs cu "sa vina la mine, unde scrie presedinte  pe usa, vede el, sa ne lamurim care e treaba").Deci, am aflat si ce scrie pe usa lui, ca-i presedinte! Si inca de sase ani!
    Dupa acest puseu pe care il explica bine tratatele despre criza la barbatii trecuti de o anumita varsta, ajunge iar unde-l doare. Zice fatuca, de data asta cu directie: "Sunteti multumit de activitatea vicepresedintilor CJ"? La care vine si raspunsul, de o "abilitatate" specIfica lui Voda: "Sigur, domnul Florin Mija nu are o problema cu partidul, dar Giana Patrascu, care are niste probleme, ce chef de munca sa mai aiba? Nu cred ca partidul i-a facut bine in aceasta balacareala" (n.n. - cu siguranta, nici dumneata ca i-ai luat apararea!). Si continua razboiul cu "caracterele care se afla in asa-zisa opozitie la Braila, care n-au nicio legatura cu o gandire sanatoasa" (consilierii PDL-n.n.); cu "unu' care zice ca traieste la Braila, dar el de fapt traieste in alta parte" (Constantin Dumitriu-n.n.); cu "un grup de consilieri Gigi-Contra care se leaga de fel si fel de lucruri care nu au legatura cu realitatea"; "unii se plimba, intra- ies, nu le mai facem noi educatia la varsta lor" (aluzie stravezie la Sorin Sarbu, care nu a mai stat in sala de sedinte  sa-i asculte insultele). Apoi isi aduce subit aminte de fostul sau vicepresedinte, Gheorghe Chiru,  si de prietenul acestuia, Adrian Zamfirache, Lolek si Bolek de la partidul OTV, (pe care il boteaza Zamfirescu, dupa ce saptamana trecuta pe Crin Antonescu l-a numit Andronescu): "astia ar trebui sa-si scoata certificate medicale". (N.n.- educatie si certificat medical! look who's talking! De parca nu el striga in sedinta trecuta la consilieri ca-s nesimtiti fara minte si-i invita sa se duca la furat).
    Finalul, in schimb, ar trebui sa le dea frisoane lui Dumitriu si compania: "o sa se obisnuiasca telespectatorii cu noi, vom avea teme interesante",  s-a adresat el moderatoarei care s-a taiat ca maioneza si  impreuna au iesit din emisie. Asadar, stimati pedelisti, tineti-va bine: Stancu v-a anuntat oficial ca si-a facut program pentru tocanita televizata, la care ingredientele veti fi dumneavoastra, pe postul mogulului de Insuratei, antamat de Voda, inca de cand a deschis filiala cu antena a PSD in locul aprozarului de la C1. Daca painea tot ne-ati luat-o, sa vedem unde ajungeti cu abureala si circul!

3 comentarii:

  1. astia fac circ separat si fura impreuna. mama lor, ce scaltoalca vor lua in campanie. o sa se duca cu BGS-ul dupa ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)Dvs confirmati faptul ca cititorii BrailaNews sunt oameni inteligenti.

    RăspundețiȘtergere
  3. deci stancu nu maraie la tripleta balcan-badalan-titiu si latra la silviu radu..... interesant. daca asta nu e blat atunci ce e?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.