miercuri, 8 decembrie 2010

Gheorghe Bunea Stancu, de la "du-te, bai, la furat" la "bai, nesimtitilor!"

Hotarat lucru, pe Voda l-au lasat nervii de tot, desi nu pare a avea motive: firmele lui o duc bine pe timp de criza; prietenii, de asemnea, au parte de contracte grase de la CJ; institutiile de control ale statului nu-l deranjeaza; in plan politic, cardasia cu sefii celorlalte partide il face sa se simta cel mai important om. Si totusi, pentru a doua oara consecutiv, in plina sedinta a CJ Braila, presedintele Ghe. Bunea Stancu si-a pierdut din nou cumpatul in fata unui consilier. Nedumerit de criteriile dupa care s-a facut repartizarea sumelor pe unitati administrativ-teritoriale, Ion Stefan, noul lider de grup al consilierilor PDL, in locul lui Nicoale Mitroi, a indraznit sa ceara lamuriri de la seful CJ, in conditiile in care exista discrepante intre primarii, la alocarile de fonduri. Si, dupa parerea lui Stefan, aceste discrepante ar fi in defavoarea primariilor PDL. Atat i-a trebuit lui Voda, care s-a dezlantuit, de fata cu atatia consilieri si reprezentanti ai presei (care par surzi si orbi la aceste derapaje ale sefului CJ), impotriva lui Stefan si a consilierilor PDL, care au votat impotriva proiectului de hotarare discriminatoriu: "asta-i culmea tupeului" si "bai, nesimtitilor" au fost cele mai blande expresii folosite de Stancu, in in fata audientei, in mod evident anesteziate la excesele comportamentale ale stapanului feudei Braila. Dupa spusele martorilor, celalalt consilier care a cazut victima furiei lui Voda, la sedinta trecuta, Sorin Sarbu, la auzul noilor sudalme prezidentiale, a parasit sala de sedinta, trantind usa.

8 comentarii:

  1. Badarania d-lui Bunea Stancu ,asa cum arata masmedia,este cunoscuta si acceptata de consilieri din opozitie.Daca n-ar accepta asemenea mitocanii,consilieri PDL,la intrarea d-lui Bunea Stancu in sala de sedinte,l-ar anunta in plenul consiliului,ca nu sunt obligati sa-i asculte mitocaniile si ar parasi sala de sedinte toti consilieri PDL,dupa modelul deputatilor PSD din camera deputatilor, atunci cand conduce sedinta Roberta Anastase.

    RăspundețiȘtergere
  2. @bigbad
    Pentru o asemenea atitudine a consilierilor, doua chestiuni sunt absolut obligatorii: demnitatea si responsabilitatea fata de cei care i-au trimis acolo, prin votul lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Număr unic dosar: 4851/196/2009
    Înregistrat în data de: 25.05.2009
    Obiect dosar: înşelăciunea (art. 215 C.p.) art.215 Cp, art.288 Cp, art.288 Cp, art.290 Cp, art.291 Cp
    Materia juridică: Penal
    Stadiu procesual: Fond
    Părţi:
    GÎRBĂCEA DUMITRU : Inculpat
    BANCA TRANSILVANIA - SUCURSALA BRĂILA : Parte civilă
    SC GENERAL MANAGEMENT DEVELOPMENT SRL : Parte responsabilă civilmente

    16/02/2010 condamnă inculpatul la o pedepssă rezultantă de 3 ani inchisoare cu suspendare sub supraveghere





    Număr unic dosar: 11312/196/2010
    Înregistrat în data de: 03.09.2010
    Obiect dosar: înşelăciunea (art. 215 C.p.)
    Materia juridică: Penal
    Stadiu procesual: Fond
    Părţi:
    Gîrbăcea Dumitru : Inculpat
    SC EOS KSI ROMÂNIA SRL : Parte civilă
    BANCA ROMÂNEASCĂ SA : Parte civilă
    BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ -SUCURSALA BRĂILA : Parte vătămată
    BANCA ROMÂNĂ PENTRU DEZVOLTARE-SUCURSALA BRĂILA : Parte vătămată

    15/10/2010În vederea administrării probei testimoniale şi a ataşarării fişei de cazier judiciar, amână judecarea cauzei la 10.12.2010.


    In 16/02/2010 este condamnat la o pedeapsa de 3 ani inchisoare cu suspendare sub supraveghere. DACA-L CONDAMNA SI ACUM I SE VOR ADAUGA SI CEI 3 ANI? Si tot cu suspendare va fi condamnat?

    ca mai are ......
    Număr unic dosar: 7484/196/2010
    Înregistrat în data de: 08.06.2010

    Părţi:
    ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI NR. 377 : Reclamant
    Gîrbâcea Dumitru : Pârât
    Termen 26/01/2011

    RăspundețiȘtergere
  4. bine ai face sa mai si vii pe la sedintze, nu sa scrii doar "dupa spusele martorilor".
    atunci ai si intelege ce se intampla cu adevarat pe aici
    succesuri

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca de prezenta mea la sedinta depinde ca Stancu sa-i respecte pe ceilalti si sa se comporte potrivit functiei, ar fi o idee. Si cum tot insinuezi ca eu nu inteleg ca Voda e de fapt un gentelman, ca e un stalp al corectitudinii si onoarei si ca doar mi se pare mie ca i-a transformat pe toti din jurul sau in niste slugi umile, te invit sa argumentezi unde anume gresesc eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bai anonimule, tu ori esti sluga lui Stancu ori esti prost deabinelea. Uita ca mai scriu si altii si zic acelasi lucru. Pentru ca nu pot sa te acuz ca nu intlegei te acuz ca esti un lingau.
    Ziarul Obiectiv, 9 decembrie:

    Scandal în CJ Brăila pe tema împărţirii banilor la comune

    * PDL-istul Ion Ştefan l-a acuzat pe preşedintele CJ că a lăsat intenţionat "pe afară" majoritatea comunelor cu primari PDL * replica lui Stancu - "Băi, da' ce tupeu aveţi, ce tupeu... Ce tupeişti..."

    Iata unu care nu accepta sa stearga taranul pe jos cu el. Nu am eu o impresie grozava despre Ion Stefan, dar cel putin dovedeste ca e barbat. Din pacate ailanti sant doar niste curci famande.

    RăspundețiȘtergere
  7. De acord ca remarca d-nei Aura Costea.Sa parasesti sedinta iti trebuie demnitate.Poate ar avea-o daca n-ar fi mai puternic interesul in afaceri decat demnitaea.Nu-mi fac griji ca alesii locali sunt atat de morali,dar sa nu se mai planga cand sunt tavaliti pe jos de Bunea Stancu.Cainele se repede la stapan cand osul aruncat este prea mic.

    RăspundețiȘtergere
  8. LASA-NE , LASA-NE , Stancule, ca ne-am saturat

    Pe ziarul blog nu s permite asa veva
    dar se publica abesratiile lui GBS. Dna Aura , a inceput campania electorala?


    Podul este un vis care prinde contur tot mai mult. Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Braila, Gheorghe Bunea Stancu spune ca realizarea acestuia ar duce la un trafic mai mare de oameni si la o dezvoltare a comertului local.
    “Acum este in faza in care se reface studiul de fezabilitate si studiul de trafic pe bani europeni, pe banii lui BERD, circa 200.000 de euro. S-au si prezentat pe 25 si 26 luna trecuta, in cateva luni va trebui sa fie gata. Avem o scrisoare din care reiese ca BERD-ul va finanta acest proiect. Ma intereseaza sa se faca podul, sper sa aiba ce sa vada pe aici daca trec si sa faca si ceva cumparaturi. Dupa mine raman mai multe lucruri din astea pe care poti pune mana, ceva concret si probabil ca vor fi si mai multe pana la sfarsitul mandatului meu”, a declarat Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.