marți, 7 decembrie 2010

PDL Braila, partidul familiilor Badalan si Balcan

Pe data de 25 noiembrie, la articolul "PDL are cai tineri la caruta, cu directia sta mai prost", un cititor al blogului BrailaNews a postat un comentariu premonitoriu. Insinuand ca alegerile la organizatia de tineret a PDL sunt aranjate, cititorul "ics" prevestea alegerea fiului lui Stefan Fusea, prietenul si partenerul de afaceri al deputatului Badalan, ca sef la tineretul portocaliu. Rezultatele alegerilor de la sfarsitul saptamanii confirma asteptarile comentatorului, dar si faptul ca PDL Braila a intrat intr-o noua zodie, a politicii de si pentru familie, odata cu alegerea lui Fusea jr. ca vicepresedinte si a lui Balcan jr. ca prim-vicepresedinte.

10 comentarii:

  1. PDL nu a intrat in zodia politicii de familie, ci a revenit. De familia Vasioiu ai uitat?

    RăspundețiȘtergere
  2. partidul famigliilor badalan si balcan

    RăspundețiȘtergere
  3. La Comisia de aparare, unde Eugen Badalan este secretar, a fost primit un memoriu din partea firmei prietenului sau stefan Fusea, prin care acesta se plangea ca MApN a intrerupt brusc contractul cu societatea Titan Edilitara din Braila. Dupa ce memoriul a fost discutat cu reprezentantii MApN, Armata si-a reluat comenzile.

    Deputatul PDL Eugen Badalan a recunoscut ca ii stie personal pe unii dintre patronii firmelor
    care castiga de obicei contracte de catering cu MApN si ca il cunoaste de multa vreme pe stefan Fusea, patronul firmei
    Titan Edilitara, care castiga de aproape 15 ani contracte profitabile cu Armata.

    RăspundețiȘtergere
  4. deci galateanul titi merge la gradinita de pe calarasi de manuta cu boboc. ei vad vor fi amri vor sa de faca sefi de partide. dar trebuie sa iasa la pensie colegii de la grupa mare

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru braila doar focul are rezolvare. stefan cel mare a incercat de trei ori sa starpeasca focarul de prostie si jigodism de aici. din pacate nu a reusit si iata cum ni se infatiseaza capetele de balaur in toata splendoarea lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. D-na Costea ala nu a fost "un comentariu premonitoriu" a fost o informatie pe care o avea orice membru PDL Braila. Nu cred ca alt tanar pdl-ist nu stia ca Fusea jr urma sa preia carma democrat liberalilor tineri la Braila. Sunt membru PDL si este normal sa stiu ce e in interiorul organizatiei. Deasemeni mentionez ca niciuna din alegerile INTERNE ALE PDL BRAILA NU AU FOST FACUTE IN MOD DEMOCRATIC(psd-isti care nu au muncit pt pdl si nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu doctrina partidului spre ex: BALCAN, Serghei-vicepres. PBL, ILINOIU A.psd, s.a.m.d. Nu vreau sa tac si sa accept actuala conducere deoarece sunt o adunatura de "oameni" veniti de la diverse partide dupa ciolan.
    Priviti si dvs sefii la municipiu din partea PDL:

    http://pdlbraila.wordpress.com/2010/10/06/noul-birou-permanent-municipal-al-pdl-braila-ales-prin-frauda/

    ics

    RăspundețiȘtergere
  7. D-na Aura Costea,poate aflati mai multe noutati din cine se compune noua conducere,la nivelul judetului a organizatiei de tineret PDL Braila,daca alegerile s-au desfasurat in spiritul "cumetriilor" cu care ne-au obisnuit partidele politice,s-au sunt simple speculatii.

    RăspundețiȘtergere
  8. problema e ca noua conducere duce pdl de rapa. pe badalan nu il intereseaza decat afacerile cu statul. acuma vrea si el sa construiasca si se duce cu miloaga la tatucul stancutu iar balcan vrea sa se razbune tot pr stancu. sa-i vedem cum si-or da la gioale mai incolo. ce distractie pe comunistii sefului de utc si pe bobocii lui varguta cand vad cum se mananca intre ei sclavii marinarului

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie sa spunem tuturor ca, alegerile interne la pdl Braila au fost corecte,democratice,candidatii au fost combativi,au castigat cei mai buni.De fiecare data dupa alegeri perdantii se cred inselati, castiga intotdeauna CALITATEA.Pot spune ca la PSD-PNL,sunt intotdeauna aranjate alegerile.Deputatul Balcan,Ilinoiu si toti ceilalti veniti de la PSD, sunt oameni de buna calitate,cotecti,onesti,muncitori.Speculatiile invidiosilor nu schimba cu nimic situatia PDL Braila.

    RăspundețiȘtergere
  10. Copii oamenilor de afaceri, copii demnitarilor dupa parerea unora nu ar trebui sa faca politica,este nedrept,gresit,sa critici oameni ca Fusea jr,Balcan jr,pentru faptul ca au fost alesi in structurile de conducere a unui partid, acesti tineri sunt poate foarte buni viitori politicieni.Orice cetatean are acces la orice optiune si functie politica, au fost alesi in mod democratic,nu li se poate imputa nimic acestor tineri.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.