miercuri, 15 decembrie 2010

Seful PNL Braila, Catalin Boboc, nu doreste sa-l supere pe seful PSD

*Presedintele PNL  tine sa-si reafirme vasalitatea fata de Ghe. Bunea Stancu* Totusi, el a purtat tratative cu PDL*
Catalin Boboc, presedintele PNL Braila, recunoaste indirect ca el este persoana care cu care Viorel Blacan spune ca a pus la cale un troc politic. Si nu o face in mod cinstit, asumandu-si scopul discutiilor cu deputatul PDL, ci printr-o declaratie grabita si insipida pe care o da ziarului Obiectiv, explicand ceea  ce ziarul nu a scris. Nici macar nu i-a pronuntat numele.  Pe scurt, din declaratiile date la la gazeta pe care o foloseste ca spalatorie, Boboc nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase.  Totusi, el raspunde, punctual, tuturor problemelor ridicate de BrailaNews in articolul "Deputatul PDL Viorel Blacan ii propune liberalului Catalin Boboc un troc".
Si pentru ca a-si asuma in acest moment trocul cu Balcan, care vizeaza sprijinul reciproc pentru Primarie si CJ, despre care am  scris in articolul de ieri, inseamna probleme serioase cu Voda, Boboc pronunta cuvintele magice: Ca în orice construcţie politică, am considerat util să creez un dialog cu ambele partide din Brăila, dialog pe care nu îl exclud nici în viitor, dar în final am ales această colaborare cu PSD, pentru că, şi în plan naţional şi în plan local, PDL are o problemă de consecvenţă în idei şi acţiuni". De parca Voda ar fi prost sa inghita o astfel de gogoasa! 
Pentru ca stiu ca citesti BrailaNews, imi permit sa ma adresez direct: Boboc, Stancu a aflat ca joci la doua capete! Prin aceasta atitudine duplicitara nu faci decat sa creezi un nou prejudiciu partidului. Daca obiectivul tau este  ca PNL Braila  sa nu mai aiba reprezentanti in viitoarea legislatura, te afli pe drumul cel bun: brailenii s-au saturat de oportunistii de la remorca PSD-ului. 

8 comentarii:

  1. bravo mai aura. cei de la ziar au scris trei insi dupa dictarea lui bobocel. doar tu ce le mai dai de treaba ca sa cam prins prostul cum e cu articole comandate. ei platesc ca sa se laude singuri si si imagineaza ca lumea chiar crede.

    RăspundețiȘtergere
  2. si tu esti figura...bagi strambe apoi te distrezi cat de botanisti sant. pai cu alde balcan dumitriu titi boboc si duetul bunea-simi la ce sa te astepti.... pe cibu si gigel de la otv nici nu mai pomenesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimate domn, ai inteles gresit!
    Nu ma ocup cu strambele, ci incerc sa inteleg ce vor oamenii astia si cum planuiesc ei sa mai pacaleasca alegatorii. Ca faptele lor contrazic ceea ce spun public, ii priveste. Eu doar subliniez neconcordantele. Abia aici e partea distractiva, cand le sunt descoperite inabilitatile si improvizatiile:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt off-topic dar sa ne mai descretim putin fruntile:

    "Podul peste Dunare este un vis care prinde contur tot mai mult. Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Braila, Gheorghe Bunea Stancu spune ca realizarea acestuia..."
    (www.xxxbraila.ro)

    RăspundețiȘtergere
  5. Poppy
    :)) acuma o fi vazut omul conturul unui pod si i-o fi zis Stancu ca e podul peste Dunare, ca el si asa nu nu vede prea bine de felul lui. Asta, daca nu-or fi visat amandoi podul :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Saracul naiv Boboc!.A intrat singur in malaxorul celor doi beligeranti,Bunea si Balcan, care se pandesc reciproc, cu satarul ascuns la spate, sa-si dea in cap,la cea mai mica greseala.Trebuie sa fii naiv ,daca nu imatur,sa nu analizezi pozitia celor doi fata de PNL.Si unul si celalat au acelasi embrion in caracterul lor:dublicitatea.

    RăspundețiȘtergere
  7. În ciuda discursului dur al lui Crin Antonescu la adresa PD-L, liberalii colaborează, fără nicio problemă, cu oamenii lui Traian Băsescu în mai mult de 10 judeţe ale ţării, fie că e vorba de blaturi, fie că sunt înţelegeri asumate public, în diverse localităţi. Pe de altă parte, există tatonări, la nivel central, între PNL şi PD-L pe tema legilor electorale şi a sistemului de vot pentru alegerile uninominale, unde PSD are o viziune total diferită de cea a liberalilor. Ca urmare, relaţia asta dintre PSD şi PNL nu e atât de simplă precum se vede dacă urmărim (doar) Antenele şi Realitatea TV…

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.