luni, 6 decembrie 2010

Deputatul PDL Eugen Badalan face jocul PSD Braila

*Dupa spusele lui Badalan, din cauza lui Boc, Voda nu a reusit sa prospere suficient*
La doar o luna de la alegerea ca presedinte al filialei brailene a PDL, fostul viceprimar al  Galatiului, Constantin Dumitriu, are  motive intemeiate sa se ia cu mainile de cap. Prima decizie importanta, de schimbare a strategiei politice, prin adoptarea unei opozitii fatise fata de PSD-ul local, este fie ignorata, fie inteleasa pe dos. Daca Giana Patrascu si Stanel Necula nu si-au abandonat functiile administrative, prin care perpetueaza concubinajul local PSD-PDL, deputatul Badalan ridica mingi neasteptate la fileul social-democratilor. In loc sa sanctioneze metodele prin care Voda face praf si pulbere banii publici, atribuind contractele publice propriei sale firme si celor clientelare, justificand astfel reticenta alocarii fondurilor guvernamentale, generalul in rezerva s-a apucat sa-si critice propriul guvern. Judecand dupa declaratiile sale, putem presupune ca deputatului Eugen Badalan nu-i mai place la PDL, el facand afirmatiile naucitoare, tocmai dupa ce Elena Udrea a declarat ca ar trebui sanctionati toti cei care critica public PDL-ul.
Badalan spune cu nonsalanta ca Braila a fost defavorizata de guvern la alocarea fondurilor, ca si cum ar face parte dintr-un partid de opozitie, si nu din cel aflat la putere. Aceasta este declaratia deputatului, citat de Obiectiv, din care nu se poate intelege decat ca Badalan face jocul PSD, dand din nou apa la moara celor care speculeaza ca el va fi candidatul PSD la Primaria Braila: "Am sesizat că în anul 2010 au fost zone ale ţării care au fost favorizate prin bugetare şi au fost zone care au fost defavorizate prin bugetare, Brăila făcând parte din ultima categorie".
Declaratia prim-vicepresedintelui Badalan arata cardasia cu PSD, dar si faptul ca PDL Braila nu a pregatit nicio strategie viabila pentru urmatoarele alegeri. Mai mult, aceste vorbe au efect de torpila asupra planurilor lui  Viorel Balcan, in calitate de viitor candidat PDL la Primarie, cat si ale lui Constantin Dumitriu, cel mai probabil, viitorul candidat la CJ. Daca Balcan are cel putin o posiblilitate de a schimba caruta care se rupe, lui Dumitriu nu-i ramane decat o singura optiune: aceea de se prabusi odata cu partidul, in situatia in care PDL nu va reusi sa impuna o politica coerenta si sa promoveze oameni credibili.

6 comentarii:

  1. HA!HA!HA!
    TU CHIAR CREZI CA DUMITRIU ARE CEVA DE SPUS? E DOAR UN ALT BOBOC DAR PENTRU CA VINE DE LA GALATI NU SE FACE LEGATURA CU VARGA DIRECT. VA ASIGUR CA SI EL TOT DIN GASCA E!

    RăspundețiȘtergere
  2. pai ce crezi... e normal ca acest individ care a facut numai nenorociri in armata sa ii planga de mila lui stancu. si-a facut firma de constructii si daca face presiuni sa primeasca stancu bani ii vine si lui o felie mare din cascaval.
    intreaba la ispectoratul de constructii sa vezi cui trebuie sa dea lucrarile si ai sa afli mai mullte despre firma lui iar titiu are tot interesul sa aiba si el partea lui....asta e braila si astia sunt hotii

    RăspundețiȘtergere
  3. sa fim seriosi!
    badalan si fusea fac frumos in fata lui stancu sa-i lase in continuare la spital. de ce ar dori badalan sa-l contreze pe stancu? mai crede cineva ca se gandesc ei la braileni? cata vreme firmele lor au contracte cu banii prostilor nu misca unu. balcan badala si galateanul dumitriu ia-u dat un sut la fraierii aia ca sa se bage eila ciolan.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eugen Badala sa fie judecat pentru ce a facut la Revoluite, nu sa fie la putere!

    În perioada Revoluţiei din 1989, maiorul Eugen Bădălan, era şef de Stat Major la Divizia 11 Mecanizată de la Oradea din cadrul Armatei a IV-a Transilvania. Divizia respectivă a trimis la Timişoara Batalionul de infanterie pe transportor auto blindat (TAB) din cadrul Regimentului Regimentul 19 Mecanizat Arad. Bădălan a fost acuzat ulterior ca, în perioada 17-22 decembrie 1989, s-a ocupat de coordonarea acţiunilor antirevolutionare ale regimentului dizlocat la Timişoara. În raza de acţiune a dispozitivelor în care se aflau militari din cadrul Regimentului 19 mecanizate Arad (Piaţa Libertăţii-Piata 700, Calea Aradului, Calea Girocului-Complexul studenţesc, Calea Şagului-Piaţa Maria-Tudor Vladimirescu) au murit împuşcaţi 20 de oameni, iar 47 au fost răniţi.

    Revoluţionarii, printre care si Valentin Voicilă, primul conducător arădean postdecembrist, spun ca: "Ce aş putea să-mi reproşez totuşi ar fi faptul că nu am fost mai categoric împotriva celor doi: Dumitru Marcu şi Eugen Bădălan. Trebuia să merg până la conflictul major, la nivel naţional. Aceşti oameni nu trebuiau să ajungă generali, să mănânce pâine din pensie de generali. Trebuiau să fie luaţi la întrebări pentru ceea ce au făcut la Arad.

    RăspundețiȘtergere
  5. SI NE MAI MIRAM DE CE NE MERGE PROST; INTERESELE PERSONALE SI CORUPTIA, NU VOR DISPAREA NICIODATA. CU OAMENI DE NIMIC, CUM AR FI BADALAN, N-O SA NE SCHIMBAM.
    VA DORESC MULT SUCCES !

    RăspundețiȘtergere
  6. Înregistrare video cu Valentin Voicilă, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Arad şi al CPUN Arad, vorbind despre faptele de arme din decembrie 1989 ale lui Eugen Bădălan: http://wp.me/pjejF-2sl

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.