luni, 7 iunie 2010

Catalin Boboc are impresia ca e presedintele PNL, numai ca partidul are centrul de comanda la PSD

*El pretinde ca PNL se afla in slujba binelui public si sprijina initiativa privata, cand voteaza cot la cot pentru prosperitatea unor firme din cercul de interese ale presedintelui PSD

Mult prea fragedul presedinte al PNL Braila, Catalin Boboc, a decis sa spuna si el ceva pe timp de criza ca sa nu taca, caci nu da bine sa-i vada electoratul la gazeta doar pe pesedistul Stancu si pedelistii Badalan sau Dumitriu. Cum se crede presedinte de partid       serios, a produs urmatoarea ineptie:   “Programul nostru, spre deosebire de al celorlalte partide politice parlamentare, nu-si propune sa scada veniturile populatiei, aşa cum propune PD-L, si nici sa creasca fiscalitatea, aşa cum doreste PSD. În aceste momente grele pentru Romania, PNL isi reafirma optiunile de dreapta care constau în stimularea initiativei private în slujba binelui public şi în aşezarea institutiei numite cetatean în centrul tuturor politicilor sale” a mai precizat Catalin Boboc.( Departamentul Comunicare al PNL Braila).
Pai bine, stimabile Boboc, doar atat lucru ai reusit mataluta sa produci? Numai cu aceasta bazaconie aduci PNL Braila prejudicii pe care nici nu le banuiesti. Ai impresia ca isi imagineaza cineva ca PNL are program politic sau ca te poti disocia atat de usor de tatucul Gheorghe Bunea Stancu, impreuna cu care aplici politica PSD la nivel local? Ce naiba, ai sapte consilieri judeteni liberali, inclusiv dumneata, care voteaza cot la cot cu pesedistii lui Stancu! Cum anume sprijini initiativa privata si te pui in slujba binelui public, ajutand firmele presedintelui CJ sa prospere? Asta, in timp ce firmele neclientelare dau faliment pe bada rulanta? Ati zis ceva despre transformarea muzeului in restaurant si casa de protocol, dupa ce Concivia a facut reabilitari de milioane de euro? Ati zis ceva despre contractele de alte milioane de euro atribuite ilegal fara licitatii, pe ochi frumosi si pe comisioane grase? Te-ai opus cumva transferului banilor publici in conturile firmelor despre care eu personal am scris pana mi s-a acrit?In calitate de consilier judetean si presedinte al PNL, esti la fel de responsabil pentru ce face Stancu in Braila, precum sunt si marionetele din PDL.A veni acum si a da vina numai pe PSD si PDL pentru rata crescuta a somajului si a preciza ca tu practici alta politica, dupa ce partidul condus de tine a a procedat identic cu cei pe care ii critici tu acum, apropo de clientela politica, este o jignire la adresa tuturor.Brailenii nu sunt nici uituci si nici atat de prosti precum ii cred unii.  Pentru ce a ajuns Braila in anul de gratie 2010, responsabilitatea o poarta, in primul rand, complicitatile PNL si PSD, implicit mataluta personal, in calitatile publice pe care le ai, stimate presedinte PNL!

Un comentariu:

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.