miercuri, 23 iunie 2010

O noua pichetare la Primaria Braila, duminica

Brailenii nemultumiti de modul in care functioneaza serviciul public de gestionare a cainilor comunitari si de atitudinea primarului Aurel Simionescu vor picheta Primaria Braila, duminica, 27 iunie, intre orele 9-11.
"Organizatiile si iubitorii animale vor manifesta impotriva modului de rezolvare a problemei cainilor fara stapan la Braila si impotriva tendintei autoritatilor de a aproba o lege proasta, care prevede eutanasierea cainilor fara stapan.Precizam ca la memoriul depus la Primaria Braila si Prefectura, dupa pichetarea din 30 mai 2010, nu am primit raspuns", spune Daniela Dragomir, reprezentanta FRPCA Braila.

Un comentariu:

  1. Sanda Capatina Bernazani26 iunie 2010 la 17:43

    OAMENI CIVILIZATI IUBITORI sau NEIUBITORI DE ANIMALE mergeti impreuna la mitigul de duminica din fata primariei "lui Simionescu" si a hoardei sale de hoti obraznici si criminali inraiti care va fac orasul si pe voi insiva de rusine, pana peste mari si tari!!!
    Daca NU IUBITI animalele si vreti sa scapati de ele din strazi, dovediti-va inteligenta si omenia, alaturandu-va celor care sustin programul de sterilizare in masa a cainilor comunitari NU UCIDEREA IN NUMELE FURTULUI BANULUI PUBLIC pe care aceasta hoarda nesimtita o practica de atatia ani in defavoarea voastra iar voi ramaneti tot cu cainii in strada!! Vedeti si voi de atatia ani ca uciderea nu a avut si nu va avea niciodata rezultat.
    Desteptati-va odata!!
    Toate tarile civilizate au scapat de caini stopandu-le inmultirea necontrolata si avand legi aspre pentru abandon si cruzimi.
    Voi ce aveti? .....Aveti desigur sfidarea zilnica, pe toate planurile, a acestor hoti lacomi si deja bogati pe banii vostri desigur si palma peste obraz in bataie de joc....
    SA AVETI SUCCES si LUMINA !!
    ~ Sanda si David BERNAZANI, California, USA

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.